Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Τα μεγαλύτερα σεξουαλικά φετίχ: Κάπου εδώ είναι και το δικό σας...


Τα μεγαλύτερα σεξουαλικά φετίχ: Κάπου εδώ είναι και το δικό σας...
Όλοι γνωρίζουμε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι περίπλοκο και όσο περισσότερο το μελετούν οι επιστήμονες, τόσο συνειδητοποιούν ότι η σεξουαλική λειτουργία είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει πολλές χημικές ενώσεις και μηχανισμούς.
Στην πραγματικότητα, ένα μέρος του εγκεφάλου που είναι πολύ λίγο "χαρτογραφημένο" είναι εκείνο που ασχολείται με τη σεξουαλική φαντασίωση και τα σεξουαλικά φετίχ. Τα περισσότερα προβλήματα στην σεξουαλική επίδοση/ικανοποίηση (στυτική δυσλειτουργία, απουσία οργασμού κ.α.) είναι ένα απλό πρόβλημα της ροής του αίματος.
Αλλά τι συμβαίνει στον εγκέφαλο εκείνων που έχουν ειδικά φετίχ στο σεξ, τα οποία τους διεγείρουν σεξουαλικά περισσότερο από κάθε άλλη σκέψη ή εικόνα; Πώς αυτό μεταφράζεται σε καλύτερη σεξουαλική λειτουργία;

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Μπολόνια επιχείρησαν να εντοπίσουν τα σεξουαλικά φετίχ που έχουν απήχηση στους περισσότερους ανθρώπους, προκειμένου τα ευρήματά τους να αποτελέσουν βάση για μελλοντικές έρευνες σχετικά με την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου στα σεξουαλικά ερεθίσματα.
Για τις ανάγκες της έρευνας επικοινώνησαν ηλεκτρονικά με πάνω από 5.000 ανθρώπους, χωρισμένους σε 381 "γκρουπ συζήτησης".
Διαπίστωσαν ότι περισσότερο από κάθε άλλος μέρος του σώματος, το 47% των συμμετεχόντων είχαν σεξουαλικό φετίχ με τα πόδια ή τα δάχτυλα των ερωτικών τους συντρόφων.
Οι ερευνητές αξιολόγησαν επίσης αντικείμενα που οι άνδρες και οι γυναίκες θεωρούν "σέξι" και είδαν σχεδόν τα 2/3 (64%) να σημειώνουν ότι τα ψηλά τακούνια και οι μεγάλες μπότες τους διεγείρουν σεξουαλικά. Αυτό ακούγεται προφανές, καθώς τα υποδήματα τονίζουν τα πόδια μιας γυναίκας, που θεωρούνται εξαρχής το πρώτο "φετίχ", αλλά μερικά άλλα αντικείμενα που αποδείχτηκε ότι διεγείρουν άνδρες και γυναίκες ήταν πιο... περίεργα.
Για παράδειγμα, 150 άνδρες και γυναίκες είπαν ότι πιστεύουν ότι τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι σέξι και δύο γυναίκες παραδέχτηκαν μάλιστα ότι οι βηματοδότες τις κάνουν να σκέφτονται το σεξ!
Και αν τα στηθοσκόπια ήταν αναμενόμενο να εμφανιστούν στις απαντήσεις (έστω και σε ποσοστό 1%), καθώς αποτελούν μέρος μιας διαδεδομένης σεξουαλικής φαντασίωσης (γιατρός, νοσοκόμα) τότε πώς να εξηγήσει κανείς ότι ορισμένοι άντρες και γυναίκες απάντησαν ότι τους διεγείρουν ερωτικά οι καθετήρες;
Από εκεί και πέρα, το 12% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι διεγείρεται με τα εσώρουχα και το 5% με τους μυς του σώματος.
Άλλο ένα 7% απάντησε ότι θεωρεί ερωτικά τα μαλλιά, το 4% τα τατουάζ, το 3% τον αφαλό και τα στήθη και το 2% το στόμα, τα χείλη και τους γλουτούς.
Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση International Journal of Impotence Research: The Journal of Sexual Medicine.


onmed

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα