Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

"Όλοι το γνωρίζουμε" Ο Ομπάμα είναι ομοφυλόφιλος και η Μισέλ είναι ένας τραβεστί (Βίντεο)

Wedding ceremony: Joan Rivers shared a photo via Twitter on Tuesday showing her officiating an impromptu gay marriage at a book signing in New York City

Η Joan Rivers είναι μία Αμερικανίδα ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας, παραγωγός και τηλεοπτική παρουσιάστρια, γνωστή για  τη σειρά fashion police που παρουσιάζεται από το κανάλι E!

Στις 3 Ιουλίου και αφού τέλεσε το γάμο δύο ομοφυλόφιλων στη Νέα Υόρκη, η κωμικός Joan Rivers αποκάλεσε  τον πρόεδρο και την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών ως ομοφυλόφιλο και τρανσέξουαλ, αντίστοιχα. 


Όταν η Rivers ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο: "Νομίζετε ότι η χώρα ... οι Ηνωμένες Πολιτείες θα δουν τον πρώτο gay πρόεδρο ή πρώτη γυναίκα ;"

Η Joan Rivers  δεν είχε καμμία διάθεση να αστειευτεί και απάντησε:
"Έχουμε ήδη [τον πρώτο gay πρόεδρο] με τον Ομπάμα, οπότε ας ηρεμήσουμε. Ξέρετε ότι η Michelle είναι μια τραβεστί ... μια τρανσέξουαλ. Όλοι το ξέρουμε. "

Όλοι το ξέρουμε.

Φυσικά, με το "εμείς", η Joan Rivers δεν αναφερόταν  στον απλό αμερικανικό λαό, γνωστό και ως πρόβατα που πληρώνουν τους φόρους που (σχεδόν) κρατάν την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην εξουσία και που πληρώνουν τα εισιτήρια των κινηματογράφων για να μπορούν οι αστέρες του Hollywood να ζουν μέσα στην πολυτέλεια και στην διαφθορά.
Έτσι, ποιοι είναι αυτοί οι "εμείς" που "όλοι γνωρίζουμε" πολύ καλά ότι ο  Ομπάμα είναι «ομοφυλόφιλος» και η «γυναίκα» του  Michael  - ουπς, Michelle - είναι στην πραγματικότητα ένας άνδρας;

Στοιχείο Νο 1

 Θυμάστε το  εξώφυλο του περιοδικού Newsweek  της 21η Μαΐου του 2012, στο οποίο διακήρυσσε ότι ο Ομπάμα είναι '' Ο πρώτος Gay Πρόεδρος";
newsweek-obama-gay-πρόεδρος
Το  οργασμικό εξώφυλλο του Newsweek υπαγορεύθηκε από την  ανοιχτή υποστήριξη του Ομπάμα υπέρ του "γάμου των ομοφυλοφίλων."
Το εσωτερικό άρθρο του εβδομαδιαίου περιοδικού γράφτηκε από την πολιτική αυθεντία Andrew Sullivan, έναν γνωστό  ομοφυλόφιλο, ο οποίος έγραψε ότι η στήριξη του Ομπάμα στον γάμο των ομοφυλοφίλων τον έκανε να δακρύσει. (Για να έχετε μια ιδέα, είναι ο ίδιος  Andrew Sullivan ο οποίος είπε κάποτε ότι ο «γάμος ομοφυλοφίλων» δεν σημαίνει μονογαμία. 
Εκείνη την εποχή, εμείς τα πρόβατα σκεφτήκαμε ότι το Newsweek δεν κυριολεκτούσε όταν έλεγε ότι ο Ομπάμα είναι "ο πρώτος γκέι πρόεδρος".
Σκεφτείτε ξανά.
Οι ομοφυλόφιλοι υπερηφανεύονται για την υποθετική ικανότητα τους να αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον  - με την οποία, βρίσκουν ο ένας τον άλλο, επειδή οι ​​ομοφυλόφιλοι αποτελούν μόνο το 3% του πληθυσμού των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι ο Andrew Sullivan γνώριζε ήδη ότι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα είναι ομοφυλόφιλος, όπως ακριβώς και μια άλλη γνωστή  ομοφυλόφιλη - η συντηρητική blogger Kevin Dujan της HillBuzz.

Στοιχείο Νο 2

7 μήνες μετά το εξώφυλλο του Newsweek, το Candy - το πρώτο περιοδικό μόδας για τρανσέξουαλ - προκάλεσε μια σύντομη δημόσια αναταραχή, όταν επέλεξε για το εξώφυλλό του ένα μοντέλο τρανσέξουαλ, την Connie Fleming, η οποία μοιάζει με την Michelle Obama. (Βλέπε σχετικά με αυτό εδώ .)
hahahaha
Σύμφωνα με την Daily Mail : "Ένα εντυπωσιακό τρανσέξουαλ μοντέλο, το οποίο μακιγιαρίστηκε για να μοιάζει με την Μισέλ Ομπάμα καθώς ορκίζεται στο αξίωμα της,  έχει μπει στο εξώφυλλο περιοδικού των ΗΠΑ .... Η Fleming είναι ντυμένη σύμφωνα  με τη μόδα που ακολουθεί η πρώτη κυρία, έως και το μαργαριταρένιο κολιέ. Ακόμη και το στυλ των μαλλιών θυμίζει τη γυναίκα του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, Μισέλ. "
Για το Candy, το να δημιουργήσει μια ιστορία βασισμένη πάνω σε τρανσέξουαλ πρόεδρο των ΗΠΑ είναι αρκετά τολμηρό, γιατί να επιλέξει μια ιστορία με μαύρο από άνδρασεγυναίκα τρανσέξουαλ,  για κεντρικό θέμα του; Και όχι μόνο μια οποιαδήποτε μαύρη τρανσέξουαλ , αλλά μια που μοιάζει με την Michelle; Στη συνέχεια παρουσιάζουν το μοντέλο να φοράει μια περούκα ακριβώς όπως η Michelle και ένα αμάνικο φόρεμα ακριβώς όπως η Μισέλ, εκθέτοντας ήπια τους μύες της, για τους οποίους ο Michael Ομπάμα είναι τόσο περήφανος.

Στοιχείο Νο. 3

Το περιοδικό Time στο εξώφυλλο του στις 9 του Ιούνη του 2014, διακηρύσσει ότι βρισκόμαστε σε ένα "Transgender Tipping Point (Διαφυλικό Σημείο Αιχμής):. Το Επόμενο Σύνορο Πολιτικών Δικαιωμάτων Της Αμερικής»
Ώρα κάλυψη transgender
Για την φωτογραφία του εξώφυλλου, το Time θα μπορούσε να επιλέξει έναν οποιοδήποτε αριθμό  τρανσέξουαλ, από άνδρασεγυναίκα ή από γυναίκασεάνδρα...άσπρο, μαύρο, κίτρινο, καφέ. 
Όμως, το περιοδικό επέλεξε ένα μαύρο απόάνδρασεγυναίκα τρανσέξουαλ, μια μυστηριώδη ηθοποιό, ονόματι Laverne Cox, η οποία φέρει επίσης μια παράξενη ομοιότητα με την Michelle Obama. Όπως σημείωσε ένας παρατηρητικός σχολιαστής στο motherbarbarian : «Κοιτάζοντας αυτό το εξώφυλλο του Time, μου θύμισε την Michael Ομπάμα. Ίδια πλαδαρά μπράτσα και μυώδεις πόδια. "


Laverne Cox, Orange is the New Black, Transgender

Φίλοι, μας κοροϊδεύουν.
"Γνωρίζουμε όλοι." Όλοι ξέρουν.
Οι Joan Rivers , ο Andrew Sullivan, το Newsweek ,  το Candy , το Time , και όλοι οι κάτοικοι των "φιλελεύθερων" μέσων μαζικής ενημέρωσης και το Χόλιγουντ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
~ Eowyn
fellowshipoftheminds

Time

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα