Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αχ! ψεκασμένε μου Ουρανέ!

Ο ουρανός (ή ουράνιος θόλος) είναι ό, τι βρίσκεται -σε μη αποσαφηνισμένη απόσταση- πάνω από την επιφάνεια της Γης, συμπεριλαμβανομένων της ατμόσφαιρας και του διαστήματος. Picture
Ουρανό ονομάζουμε ό,τι βλέπουμε από την άποψη της επιφάνειας της Γης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία, ο Ουρανός  ήταν αρχέγονος Θεός, η προσωποποίηση του Ουράνιου θόλου.

Σύμφωνα με την σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, Ουρανός είναι αυτός που δέχεται καθημερινά τόνους χημικών για να εξυπηρετηθούν τα σκοτεινά σχέδια μιας πολύ μικρής αλλά καλά οργανωμένης ομάδας απανθρώπων.... 

Η τεχνολογία σήμερα σου προσφέρει τη δυνατότητα να δεις τον Ουρανό, μέρος αυτού σε απόσταση από τη Γη, από πάνω προς τα κάτω, προς τη Γη. Και τελικά το αποτέλεσμα είναι ίδιο, απ' όπου κι αν το δεις.

Αυτόν τον ιερό θόλο, που σκεπάζει εκατομμύρια αιώνες τον πλανήτη μας με όλα τα έμβια όντα του, που έχουν υμνήσει στο πέρασμα του χρόνου με κάθε τρόπο οι λαοί, μαγαρίζουν εδώ και μερικά χρόνια κάθε μέρα με άγνωστο υλικό, χωρίς αιδώ.

Προσωπικά, έχω γράψει, έχω κλάψει, έχω φωτογραφήσει, έχω μιλήσει, έχω τηλεφωνήσει, έχω ειδοποιήσει, έχω προειδοποιήσει, έχω τσιρίξει, έχω ενημερώσει, έχω πεισμώσει και ήρθε και η ώρα να κάνω και το τελευταίο: Σας παραδίδω στον Θεό Ουρανό και στη Μάνα Γη... Τα βάλατε με τους Θεούς κι από τους Θεούς θα το βρείτε!

 AllNewz   

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ KΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα