Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δήμαρχος Ρόδου Κουσουρνάς Τέλος...Ο Χείριστος Έπεται!!!

Vourkose kai eklapse monos sti diplani aithousa o dimarxos Stathis Kousournas

Ο χειρότερος Δήμαρχος που έχει αναλάβει αυτό το αξίωμα, από καταβολής της Δημοκρατίας, πάνω σε αυτό το πολύπαθο νησί, ανακοίνωσε ότι δεν θα ξανά διεκδικήσει την δημαρχία. Και μετά την συνέντευξη τύπου αποσύρθηκε στο διπλανό δωμάτιο και έκλαψε γοερά! 

Ήταν μια δύσκολη απόφαση και η συγκινησιακή φόρτιση, οδήγησε στο ξέσπασμα του, μετά την ανακοίνωση της στον τοπικό τύπο. Δείτε εδώ

Επιτέλους...να είναι καλά και να μας γράφει, προς θεού όμως, μην σκεφθεί να ξανασχοληθεί με τα κοινά του νησιού γιατί τότε δεν την γλιτώνουμε την ολοκληρωτική καταστροφή. 

Αν και οι όμοιοί του κάπου θα τον τρυπώσουνε να βγάζει τα προς το ζην...μερικά εκατομμυριάκια το χρόνο δηλαδή.

Τι γίνεται όμως από εδώ και πέρα....

Όπως δείχνουν όλοι οι οιωνοί, Ο ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ ΕΠΕΤΑΙ!!!


Η συνειδητοποίηση πως στο νησί  αυτό τίποτα δεν αλλάζει και οι νοοτροπίες που οδήγησαν στην κατάρρευση παραμένουν τόσο ισχυρές, όσο και πριν την κρίση, επιβεβαιώνονται με το δυσάρεστο τρόπο.

Το πολιτικό σύστημα και οι πελάτες του έχουν πλήρως αφομοιωθεί από τη σύσταση του Ελληνικού κράτους στη λογική της αναδιανομής και όχι της δημουργίας πλούτου. 

Δηλαδή η “ανάπτυξη” θα έρθει από τον ουρανό μέσω ΕΣΠΑ και λοιπών επιδοτήσεων. 

Τα χρήματα του ΕΣΠΑ είναι χάντρες και καθρεπτάκια τα οποία δίνουν στους ιθαγενείς, σε αυτά αντικατοπτρίζεται η πραγματική εικόνα μιας νοοτροπίας προσοδοθηρίας. 

Οι καταθέσεις των Ροδιτών αλλά και όλων των Ελλήνων δεν αντιμετωπίζονται ως μοχλός ανάπτυξης αλλά ως λίπος που θα καεί μέχρι να έρθουν οι κουτόφραγκοι με τις επιδοτήσεις.

Σε μια “άλλη” Ρόδος- Ελλάδα, όταν οι πολίτες θα αποφάσιζαν να ανοίξουν επιχειρήσεις με το 1/3 των καταθέσεων τους η κρίση θα είχε περάσει.


Στο παζλ της επιχείρησης εφησύχασης των περιδεών πολιτών έχει προστεθεί και η προσμονή της είσπραξης δισεκατομμυρίων από τους υδρογονάνθακες επάνω στους οποίους “κολυμπά” η Κρήτη αλλά και η Ρόδος.


Νομίζω πως καμία προετοιμασία δεν έχει γίνει για την αντιμετώπιση μεγάλων “ατυχημάτων” όσο και εξελίξεων που έρχονται ολοταχώς. 

Πρέπει επειγόντως να ετοιμαστεί σχέδιο Β’ για την αντιμετώπιση της  κρίσης που θα διαρκέσει πολλά χρόνια ακόμα, και που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τη διάλυση της ευρωζώνης. Και τότε, σαν νησί, τι κάνουμε;

Στο παγκόσμιο επίπεδο....

Η συρρικνούμενη επιρροή της ΕΕ στα παγκόσμια πράγματα, η μετατόπιση του οικονομικού βάρους στην Ασία και η ανάδυση των BRICS σημαίνει πως η οικονομία μας θα πρέπει να λειτουργεί σε ένα όλο και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου κανένα πλεονέκτημα δεν πρέπει να μένει αναξιοποίητο και καμμία ολιγωρία δε θα μένει ατιμώρητη.

Επειδή όμως, όλοι οι υποψήφιοι, λειτουργούν σαν, να μην πρόκειται ποτέ, όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη, να επηρεάσουν την Ρόδο...

Επειδή δεν έχουν ιδέα από πολιτική και το μόνο που γνωρίζουν είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διαφόρων συντεχνιών και η πολιτική τους επιβίωση....

 Επειδή έχουν ανύπαρκτο πολιτιστικό υπόβαθρο...

Επειδή θεωρούν τους κατοίκους της Ρόδου ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ....και το νησί επιχείρηση τους που συμβάλλει στη αύξηση των προσωπικών τους περιουσιών...

Επειδή πιστεύουν ότι δεν θα πληρώσουν ποτέ τις καταστροφικές τους ενέργειες, για να μην πω προδοτικές...

Επειδή έχουν σίγουρο ότι ο τουρισμός θα τους ξελασπώνει εις τον αιώνα τον άπαντα...

Επειδή...Επειδή...Επειδή...

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΝΟΣ 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα