Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΟΣ ΚΙΟΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ

intuition-1
Η διαίσθησή σας είναι μια μικρή φωνή μέσα στην καρδιά σας, που σας προσφέρει ενθάρρυνση, έμπνευση και καθοδήγηση.
Η Άλκηστις Αγιωργίτη, στο βιβλίο της ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ,αναφέρει τα ακόλουθα για τον Πρώτο Κίονα Επιτυχίας και Σοφίας.
Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας.
Αν δεν ελπίζετε, δεν θα βρείτε το ανέλπιστο, γιατί είναι απάτητο και ανεξερεύνητο. Ηράκλειτος
Ποια λογική ή σκέψη έχουν ; Ακολουθούν τους λαϊκούς τραγουδιστές και έχουν το πλήθος για δάσκαλό τους.
Ηράκλειτος

Η διαίσθησή σας είναι μια μικρή φωνή μέσα στην καρδιά σας, που σας προσφέρει ενθάρρυνση, έμπνευση και καθοδήγηση. Προέρχεται από τη δική σας βαθιά αλήθεια. Μερικές φορές η καθοδήγηση που προσφέρει σας φέρνει σε αντίθεση με τη σκέψη σας και τις απόψεις των άλλων. Ωστόσο να θυμάστε ότι η σκέψη επηρεάζεται από τα έξω, ενώ η διαίσθηση έρχεται από τα μέσα.
Μερικές φορές θα σας κάνει μεγάλη εντύπωση η βαθύτερη σοφία σας, δεν θα μπορείτε να πιστέψετε ότι είστε τόσο σοφοί. Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα μονοπάτι που θα είναι μοναδικά δικό σας και “στα μέτρα” των ικανοτήτων και των αναγκών σας.
Η διαίσθηση είναι πράγματι η πηγή όλων των λύσεων σε οποιαδήποτε ζητήματα που μπορεί να έχετε. Αυτό είναι το κλειδί … Να διατυπώσετε ένα σαφές ερώτημα. Το ερώτημα δεν πρέπει να είναι τέτοιο, ώστε να απαιτεί μια απάντηση του τύπου “είτε αυτό είτε εκείνο” γιατί, να το θυμάστε, σε κάθε δίλημμα έχετε τουλάχιστον τρεις επιλογές, αφού υπάρχει πάντα μια επιλογή την οποία δεν έχετε σκεφτεί ! Από τη στιγμή που έχετε διατυπώσει σαφώς τις επιλογές σας, ζητήστε ένα όνειρο που θα σας καθοδηγήσει, ή δημιουργήστε εσείς ένα όνειρο που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε διαύγεια. Πως ; Είναι απλό. Να ένα παράδειγμα : μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όνειρο ή όραμα στο οποίο βλέπετε τον εαυτό σας να πλησιάζει τρεις πόρτες. (θα έχετε αποφασίσει από τα πριν ποια πόρτα αντιστοιχεί στην κάθε επιλογή σας. Μπορείτε να αποφασίσετε ότι η Τρίτη πόρτα αντιστοιχεί στην άγνωστη επιλογή).

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε. Χαλαρώστε βαθιά, ύστερα φανταστείτε ότι ανεβαίνετε τα σκαλιά ενός λαμπρού ναού από λευκό μάρμαρο. Είναι ένας ναός του Απόλλωνα, θεού της καθαρότητας και του Φωτός. Καθώς εισέρχεστε, βλέπετε τρεις χρυσές πύλες της Αλήθειας. Μια ιέρεια σας πλησιάζει και σας λέει ότι πίσω από την καθεμιά θα δείτε ένα μαγικό τοπίο που θα σας χαρίσει μια εσωτερική αντίληψη για το πώς πραγματικά νιώθετε για καθεμιά από τις επιλογές σας. Έτσι πλησιάστε στην πρώτη πύλη. Σημειώστε όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε : η πύλη ανοίγει εύκολα ή δύσκολα ; Τι είδους τοπίο βλέπετε ; Πως νιώθετε σε αυτό; Συναντάτε ζώα ή ανθρώπους ; Πως είναι ο καιρός ; Πως φαίνεται; Και το πιο σημαντικό : πως νιώθετε εκεί ; Επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε πύλη. Στο τέλος αυτού του οραματισμού, θα έχετε αποκτήσει κάποια εσωτερική αντίληψη για την απόφασή σας, με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα