Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Τέτοιους ήρωες είχαμε τέτοια δημοκρατία απολαμβάνουμε


Το καραγκιοζιλίκι όλης της δήθεν δημοκρατικής κι αριστερής μεταπολίτευσης μπορεί να "περιγραφεί" με τρία ονόματα.

 Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε παραπάνω. Αρκεί να σκεφτεί ο αναγνώστης μερικά βασικά πρόσωπα της μεταπολίτευσης σε μερικούς βασικούς της ρόλους.

 Αρχιεισαγγελέας της "δημοκρατίας" μας ήταν ο χουντικός Σανιδάς. Κεντρική "ηρωίδα" της ελευθερίας μας η σταλινική Δαμανάκη. Ζαν Ντ’ Άρκ του προλεταριακού ΚΚΕ η ακροδεξιά μεγαλοαστή Κανέλλη. Όλοι αυτοί οι "δημοκράτες" και "αριστεροί" έδωσαν το "στίγμα" τους στη μεταπολίτευση που "απολαύσαμε". Όσο δημοκράτες και αριστεροί ήταν όλοι αυτοί, άλλο τόσο ήταν και η μεταπολίτευσή μας.

Γιατί λοιπόν να παραπονιόμαστε για την αθλιότητά της; Τέτοιους "ήρωες" είχαμε, τέτοια "δημοκρατία" απολαμβάνουμε. Εμείς δεν γιορτάζουμε τα "Πολυτεχνεία", ενώ στην πραγματικότητα δεν καθίσαμε ποτέ να τα "ψάξουμε"; 

Εμείς δεν γιορτάζουμε την "πτώση" της Χούντας, ενώ δεν στην πραγματικότητα δεν απολύσαμε κανέναν χουντικό; Άρα δεν υπάρχει τίποτε παράξενο σ' αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν. 

Το παράξενο θα ήταν το αντίθετο. Αυτή η μεταπολίτευση των "Πολυτεχνείων" των ξένων μυστικών υπηρεσιών υπηρετήθηκε από τους Σανιδάδες και αυτοί μας έδωσαν τους νέους Ζαγοριανούς. 

Αυτή η μεταπολίτευση μας έδωσε τον "βόθρο" των νεόπλουτων χλεμπονιάρηδων και βρωμοπόδαρων τύπου Χριστοφοράκων, Μπόμπολα ή Κόκκαλη. Των ελέω κράτους και δικαιοσύνης Golden Boys και μεγιστάνων.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα