Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αποκατάσταση Τώρα


Γράφει ο N.C:

Έχει απίστευτη "πλάκα" η εποχή "μας". Δεν ξέρεις, αν πρέπει να γελάσεις η να κλάψεις, με την ηλιθιότητα και την βαρβαρότητα της. Ευτυχώς δηλαδή, που σε κάθετι, υπάρχει αρχή, μέση και τέλος.

Φτάνουμε επιτέλους, στην Αρχή του Τέλους. Στην Αρχή της Αποκάλυψης, που τα Πάνω, θα ερθουν Κάτω, κι αντίστροφα.

Απομένει η Δικαιοσύνη, να σύρει τον χορό και οι πράξεις αιώνων, να βρούνε οριστικές και απόλυτες απαντήσεις.

Μένει να αποκατασταθεί η φύση των πραγμάτων, με τρόπο σχεδόν Μαγικό.



Η σημερινή κατάντια του σύγχρονου κόσμου, οφείλεται σε μερικά απλά, μα ακατανόητα απο τις μάζες πράγματα.

Υπήρξε κλοπή, οσο ποτέ ξανά στην ιστορία του Ανθρώπου. Κλοπή, κι ούτε καν μίμηση. Το κατ εικόνα και το κατ ομοίωση, είναι κάτι θετικό μα και ελπιδοφόρο. Στην περίπτωση που αναλύω ομως, υπήρξε κλοπή και βεβήλωση. Λεηλασία Γνώσης και Ύβρις. 



Πνευματικής Λεηλασίας το Ανάγνωσμα...

Θέλημα : Μήπως το Θέλημα, σαν ατραπός, περίμενε τον Αλέιστερ Κρόουλυ και την παρέα του για να "υπάρξει" ; Σαφώς και οχι. Ήταν η κορύφωση, της γνώσης και των διδαχών, εντός των μυστηρίων και της φιλοσοφικής ατραπού σε Αίγυπτο και Ελλάδα. Κορύφωση, η οποία βρήκε τον φυσικό της ενσαρκωτή, στο πρόσωπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στον φυσικό και πνευματικό Κύριο των Θηβών. Όσα η Αίγυπτος υμνούσε και Δόξαζε, η τότε Ελλάδα, τα πραγμάτωσε. Η Ελλάδα τα πραγμάτωσε, η Ρώμη τα συνέχισε και τα εξέλιξε. Η πνευματικά Αλεξανδρινή και Ελληνική Ρώμη, των συγγενικής με τα Ελληνικά φύλα, καταγωγής Λατίνων . Των Λατίνων, ως φυσικών απογόνων του Αινεία

Των μεταγενέστερα Ρωμιών, της Ανατολικής Ρωμυλίας. Των εκχριστιανισμένων απο ενα σημείο και μετά ,Ρωμαίων/Ρωμιών. Μιας θρησκείας (Χριστιανισμού), η οποία είναι μετεξέλιξη της Αντιγραφής και διαστρέβλωσης των Ιουδαίων, απο τα εσώτερα μυστήρια των Αιγυπτίων. Μιας θρησκείας (χριστιανισμός), εξουσιαστικής και σκοπιμοτήτων δημιουργημένης, για διαχείριση και έλεγχο των μαζών σε πνευματικό μα και Αυτοκρατορικό υπόβαθρο. Μιας θρησκείας, εκ των υστέρων Ελληνοποιημένης και προσαρμοσμένης στις ανάγκες της Ανατολικής Ρωμυλίας (Ορθοδοξία). Όλα άρχισαν, οταν τα βάρβαρα βορειο-Ευρωπαικά φύλα, άρχισαν να κατακτούν τα εδάφη της δυτικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας και να καπηλεύονται την γνώση και τις κτήσεις της. Όταν φόρεσαν τον Παπικό/Καθολικό Μανδύα και σφαιτερίστηκαν ξένες σε αυτούς Αρχές και Αξίες. Όλα άρχισαν, οταν ο "Όντιν", κοίταξε τον Απόλλωνα στα μάτια, αλλά δεν τον "πολέμησε", μα κυριολεκτικά του εκλεψε τα πάντα. 

Οι θεοί, είναι αποτέλεσμα και "προιόν", της συλλογικής θέλησης και πίστης των ανθρώπων. Οι θεοί, είναι κυριολεκτικά προσωποποιημένα παιδιά των ανθρώπων και των ψυχών τους. Προσωποποιούν συμπαντικές και φυσικές σταθερές σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο. Ο φυλετισμός, με τις θρησκείες και τις ατραπούς, παίζει άκρως σημαντικό ρόλο. Οι ανώτεροι και σοφότεροι των φυλών, κάθισαν και εδωσαν στους συνανθρώπους τους, ολους τους τομείς και τις αλήθειες που μπορεί να υπάρξουν μέσα απο ενα ζωντανό υπερ-οργανισμό, οπως είναι το Ηλιακό Σύστημα, την φύση ως ζωντανό πλανητικό οργανισμό, η το Σύμπαν. Το σύμπαν κοινωνεί με τον άνθρωπο, τόσο εντός του, οσο και εξω απο αυτόν. Όχι ομως μόνο σε ατομικό επίπεδο, μα και σε συλλογικό. Όλοι οι θεοί των λαών, ηταν όμοιοι, γιατί ομοια ηταν τα χαρακτηριστικά εκείνων που τους "έπλασαν". Ήταν ομοιοι, αλλά οχι ίδιοι, διότι κάθε λαός, λειτουργούσε και δρούσε διαφορετικά, στον χώρο και στον χρόνο. Ήταν ομοιοι, διότι το ιδιο κοινό σύμπαν και την ίδια κοινή σε ολους μας φύση προσωποποιούσαν. Τα διδάγματα των μύθων, φαντάζουν ίδια, γιατί τις ίδιες συμπαντικές και χωροχρονικές σταθερές εξιστορούν. Απλά κάθε λαός, είχε και διαφορετικά "φίλτρα" αντίληψης και ταξινόμησης. Το αν υμνήθηκαν ως θεοί, αυτοί που εδωσαν και χάρισαν τα μυστήρια αυτά ως δωρεά στους υπολοίπους ανθρώπους, είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή της παρούσας ανάλυσης. Ο κοινός, σε διαφορετικές εκδοχές, μύθος του Προμηθέα, μας λέει πως ναι. Είναι χαραγμένο στο συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας, πως κάπου, κάπως, κάποτε κάποιοι, η κάποιος, έφεραν ως Εωσφόροι και ως Φωτοδότες την γνώση των "Ουρανών" και του Σύμπαντος/Θεών, στους ανθρώπους και εξαιτίας αυτής τους της πράξης, τιμωρήθηκαν παραδειγματικά. Είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μάθουμε ποτέ το τι πραγματικά κρύβεται πίσω απο αυτόν τον τόσο εξαιρετικά συμβολικό μα και πραγματολογικό μύθο.Ξέρουμε ομως πως συνέβη. Κάποιοι, η κάποιος, βοήθησαν το κάποτε ζωόμορφο ανθρωποειδές , να "αλλάξει πορεία" και να μεταμορφωθεί. 

Γιατί κάνω ομως αναφορά σε ολα αυτά τα φαινομενικά "ασύνδετα" πράγματα ; Όλα συνδέονται καλώς η κακώς, μεταξύ τους κι ολα επηρεάζουν και δονούν αλληλουχίες γεγονότων. Οι βορειο-Ευρωπαίοι "φίλοι" και αδερφοί μας, τα χθεσινά αγριογούρουνα κατα τον Περικλή Γιαννόπουλο, άρπαξαν και λεηλάτησαν ολη την Ελληνική γνώση και προσπάθησαν -και προσπαθούν- να την μιμηθούν για να εγκαταστήσουν την δική τους κοσμοκρατορία. Πότε σαν Αγγλική Αυτοκρατορία, πότε σαν Γερμανικά Ράιχ, πότε σαν Pax Americana , είναι οι ίδιες φυλές. Οι ίδιες προθέσεις και οι ίδιοι στόχοι. Πως φέρθηκαν αυτοί οι λαοί στην Ρωμιοσύνη και τον Ελληνισμό ; Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Τον εξαπάτησαν, τον λεηλάτησαν, τον κατέκλεψαν, φρόντισαν να μην "ξυπνήσει" ποτέ, απο τότε που τον πρωτο-κατασπάραξαν, το 1204. Η ήδη κυνηγημένη Ελληνική γνώση, απο τους φανατικά ανόητους του Χριστιανικού Ιερατείου και τους αντίστοιχα μικρόπνοους βυζαντινούς αυτοκράτορες, δέχθηκε το τελικό χτύπημα, απο λαούς που τα χρωστούσαν ολα σε εκείνη. Οι αιώνες πέρασαν, τα χθεσινά αγριογούρουνα εβγαλαν απο την μέση τους Λατίνους/Παπικούς ανταγωνιστές τους, γκρέμισαν τα παλαιά είδωλα εξουσίας και εφτιαξαν εκείνα που τους βόλευαν και τους εξυπηρετούσαν. Αντιγράφοντας, λεηλατώντας, εξευτελίζοντας και εκχυδαίζοντας τα διδάγματα και τις προτροπές των Ελλήνων, εγιναν τελικά, σχεδόν κοσμοκράτορες και διαμορφωτές του κόσμου. Σύμμαχος τους σε αυτό το "ταξίδι" ; Οι Εβραίοι τραπεζίτες και η βιομηχανική Επανάσταση. Μετέτρεψαν τον Ελληνισμό απο Πρωτοπόρο, σε ουραγό . Απο φυσικό ηγέτη και φωτοδότη, σε σερβιτόρο των θελήσεων τους. Και τι δεν βεβήλωσαν, αν το δούμε πραγματολογικά.

Μέσα σε στοές, μακρυά απο τα αδιάκριτα βλέμματα των καλοθελητών της Παπικής Εξουσίας, πρωτοεμπνεύστηκαν και σχεδίασαν τα Έργα τους. "Χουσούρι" που τους εχει μείνει μέχρι και σήμερα, μην τυχόν και τους πάρουν "χαμπάρι". Ίδρυσαν κολέγια ομοίων τους παντού και ταξίδεψαν με την σύγχρονη τεχνολογία, ολη τους την κουλτούρα και νοοτροπία σε πλανητικό βεληνεκές . Ξέχασαν ομως κάτι. Κάτι βασικό.Η Αλήθεια, είναι απόλυτη. Δεν εχει να κάνει με το ποια φυλή η Έθνος θα είναι πρωτοπόρο στον πλανήτη. Δεν εχει να κάνει καν με εγωισμό Εθνικό, η φυλετικό. Έχει να κάνει με αποκατάσταση της Τάξης και της Αρμονίας. Ο Ελληνισμός και η Ελληνική γνώση, διαμέσου των μυστηρίων και της Φιλοσοφικής ατραπού, σε μεταμορφώνει απο βάρβαρο σε Άνθρωπο κι απο Άνθρωπο σε Έλλην=Φωτοδότη.

Στόχος, είναι η ανθρωπότητα θεληματικά να γιατρευτεί απο τα πάθη και την άγνοια της. Να ενωθεί. Να πραγματώσει κοινά οράματα και κοινούς στόχους. Να σταματήσει να αλληλοσπαράσσεται απο πολέμους, πείνα και δυστυχία. Να σταματήσει κάθε λαός και κάθε άνθρωπος, να νομίζει πως είναι ανώτερος των υπολοίπων, η εκλεκτός θέλοντας να κλέψει και να εκμεταλλευτεί τους συνανθρώπους του. Όλα αυτά, οι Έλληνες, στο πρόσωπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα είχαν κατακτήσει και τα είχαν πραγματώσει. Έστω και για λίγο. Ο Μέγιστος των ανθρώπων, ηταν η αιτία που ιδρύθηκαν οι μεγαλύτερες αυτοκρατορίες. Ήταν η αιτία που η γνώση ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου και λαοί ήρθαν σε κοινωνία . Εαν ο ανώτερος των ανθρώπων, Θέλησε μια ενωμένη ανθρωπότητα αξιών και αρχών, ποιοί είμαστε εμείς να τον αμφισβητήσουμε ; Θα γινόμασταν προδοτες στον αγνότερο καρπό που γέννησε ποτέ η Ελλάδα και η Αίγυπτος, αν το κάναμε. 

Γεννάει απορίες και πολλά ερωτηματικά , το γιατί ο Aleister Crowley μελέτησε τόσο την Ελληνική Γνώση και την Αιγυπτιακή. Γιατί διάλεξε την Ελληνικότατη λέξη Θέλημα για να βαφτίσει το ιδεο-θρησκευτικό του κίνημα. Γιατί χρησιμοποίησε τα Ελληνικά συστήματα σκέψης και γνώσης για να εξελίξει τις γνώσεις του. Μήπως κατάλαβε ομως ο ανόητος τι του ζητήθηκε ; Μήπως κατανόησε σε τι και πως εξυπηρετούσε ; Το Θέλημα αυτή την στιγμή κατακτάει τις δυτικές κοινωνίες και είτε το γνωρίζουν είτε οχι, οι κοινωνίες τους σταδιακά μετατρέπονται σε Ελληνικές. Το θέλημα, αν και δεν είναι εύκολα αντιληπτό, είναι η μεταστοιχείωση ολων των ιδανικών και ολης της γνώσης των αρχαίων μυστών και φιλοσόφων στο σήμερα. Όλα τα ιδανικά, που κόμισε ο Μέγας Αλέξανδρος ως ενσαρκωτής αυτής της ατραπού. Μιας ατραπού ανθρώπων, για ανθρώπους. Είναι το φυσικό αντίδοτο, στην βεβήλωση τόσων χιλιετιών που κράτησαν αιχμάλωτη την ανθρωπότητα.

Αγάπη είναι ο Νόμος, Αγάπη υπο την Θέληση.

Δηλαδή η Αγάπη είναι ο Νόμος που διέπει τα πάντα στο σύμπαν, κι εσυ Θεληματικά οφείλεις να ακολουθείς την Ατραπό της Αγάπης. 

Μια Νέα κοινωνία Ανθρώπων θα γεννηθεί, μια κοινωνία Αγάπης υπο την Θέληση, μια κοινωνία Αξίων και Αξιών. Μια κοινωνία παγκόσμια, η οποία θα γεννηθεί οταν η Ρώμη, επιστρέψει στους φυσικούς της δικαιούχους και κληρονόμους. Το πως θα γίνουν ολα αυτά τα "φανταστικά" , θα το μάθετε σύντομα. Απο την κρίση που βιώνει η ανθρωπότητα, ενα είναι βέβαιο. Οτι ο Ελληνισμός θα αναστηθεί, ισχυρότερος οσο ποτέ ξανά στο παρελθόν. Δεν περιμέναμε τον Κύριο Κρόουλυ για να μάθουμε και να διδαχθούμε περι του Θελήματος. Δυστυχώς για αυτόν και τους περισσότερους οπαδούς του, ηταν ενας ακόμη βάρβαρος που κυριολεκτικά "κάηκε" απο την σκότιση της Άγνοιας. Εξυπηρέτησε ομως, ο ανόητος, οπου και οπως έπρεπε, για να φτάσουμε στο σήμερα κι απο το σήμερα, στο αύριο. Ο Homo Universalis , θα είναι ο μελλοντικός άνθρωπος. Όσα θα συμβούν στο άμεσο μέλλον, σε αυτό και μόνο θα στοχεύουν. Η ανθρωπότητα, περνάει μύηση και διδαχή σε ατομικό μα και συλλογικό επίπεδο. Η Εποχή της μοιρολατρείας και της θρησκοληψίας αποτελεί, ηδη παρελθόν.


Τι μένει να δούμε ακόμα ;

Μένει να δούμε να γίνονται συντρίμια, η αντιφυσική καρικατούρα των τεκτονικής εμπνευσης κρατών. Μένει να δούμε την συνθλιβή των βέβηλων και των ανοήτων ενω παράλληλα, μια νέα φουρνιά Ανθρώπων διαμορφώνεται και παιδεύεται προκειμένου να οδηγήσει την ανθρωπότητα στο φυσικό της πεπρωμένο που δεν είναι άλλο, απο τα Άστρα και τα μυστήρια που εκείνα κρύβουν. 




Τεκτονισμός και Ναίτες/Ροδόσταυροι

Σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο "Ιππότες της Δημιουργίας" αναλύω και αναλύεται σε βάθος, η ιστορική λεηλασία σε εναν ακόμα "ευαίσθητο" τομέα. Σαν εισαγωγή σε εκείνο το άρθρο, γράφω :


Ο Ιπποτισμός, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα, δεν υπάρχει εξαιτίας των χριστιανών που προστάτευαν την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία και πίστη, στην δύση, κατά τα άγρια χρόνια του "Μεσαίωνα". Ούτε εξαιτίας των προτεσταντών. Δεν άρχισε με τους Ναΐτες. Δεν τέλειωσε με τους υπερασπιστές "αρχών και αξιών" των δυτικών "κατακτήσεων". Ο Ιπποτισμός, είναι θεσμός Ιερός, μα αρχαιότερος. Για άλλη μια φορά, η δύση αντέγραψε και κακοποίησε την γνήσια και αληθινή παράδοση, που αυτά τα Άγια χώματα διαρκώς είναι προορισμένη να γεννάει. Προσωπικά, θέλω να συμπληρώσω πως ο Ιπποτισμός, τότε που ιδρύθηκε, υπηρετούσε έναν και μόνον σκοπό. Την Δημιουργία. Είτε στο πρόσωπο και τον Θεσμό του Αυτοκράτορα, κατά την αντίληψη πως οι Άγγελοι στον Ουρανό υπερασπίζονται τον Ουράνιο Θρόνο (όπως πάνω, έτσι και κάτω), είτε αποκαθιστώντας την Τάξη, την Αρμονία και το Δίκαιο, οπουδήποτε κι αν αυτό απαιτούνταν. "Άγγελοι Στρατιώτες επί Γης". Αιώνιοι Υπερασπιστές και Υπηρέτες του Ήλιου. Δοξασμένοι ας είναι. Στους αιώνες. Οι γνήσιοι, οι ξεχασμένοι, όχι οι κάλπικοι ιππότες των βαρβάρων.

Ας είναι αυτή η εισαγωγή ενα μήνυμα προς ολους τους Εν Ελλάδι Τέκτονες και Ροδόσταυρους, να "αλλάξουν" στρατόπεδο πνευματικό και φίλτρα αντίληψης, πριν να είναι αργά. Ο γραφών και η παρούσα σελίδα/προσπάθεια, δεν εχει τίποτα μαζί τους και τίποτα να τους προσάψει, πέρα απο άρνηση και διαστρέβλωση της πραγματικής γνώσης και έμμεσης η άμεσης εξυπηρέτησης των Δυτικών συμφερόντων εδω και αιώνες. Απελευθερωθείτε απο δεσμά και πλάνες κι ελάτε να αναστήσουμε το Φως δίχως Ιεραρχίες και αξιώματα. Δίχως τίτλους και αμπελοσοφικές συζητήσεις δίχως αρχή και τέλος. Δίχως ίντριγκες "εξουσιών" και ιεραρχιών. Δίχως ανόητες κόντρες που οφελούν πάντα συγκεκριμένους κύκλους και ανθρώπους.

Ξαναγράψανε την ιστορία, επέβαλλαν την άγνοια τους ως Γνώση, διέφθειραν , μάτωσαν, θανατώνουν και κράτησαν υποτελή τον Ελληνισμό εδω και αρκετούς αιώνες. Ως πότε θα το ανέχεστε ; Θα έπρεπε να γνωρίζετε, πως οποιος μιλάει και σκέπτεται Ελληνικά, εκ φύσεως υπερέχει των υπολοίπων.




Το Ράγκναροκ, δεν αργεί....





K.C



Ordo Rosarius Sapienti


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικό!Δυνάμεις αστρικές μας δυναμώνουν,μας ενώνουν,μας οδηγούν στο φώς της γνώσης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,που θα μας πάει στο νέο κόσμο.Συμφωνώ απόλυτα σε όλα!Εδώ οι δυνάμεις αυτές "ανδρώνονται"και ήδη καρπίζουν.Δεν υπάρχουν για το ψείκο "εγώ".Υπάρχουν για να λειτουργήσουν καταλυτικά για την είσοδο στη νέα εποχή!Να είστε καλά!Η ανάσταση από την Ελλάδα πάλι ξεκινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα