Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η μαγική σούπα: Με αυτή χάνεις κιλά!

Η μαγική σούπα: Με αυτή χάνεις κιλά!

Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται στο http://www.favfamilyrecipes.com/ καθώς η συγκεκριμένη σούπα, είναι γνωστή στο εξωτερικό για την απώλεια βάρους που προκαλεί όταν αποτελεί μέρος μιας συγκεκριμένης δίαιτας, που δεν πρέπει να ακολουθήσετε περισσότερο από μία εβδομάδα. Μετά το πέρας της εβδομάδος, πρέπει να επανέλθετε σε μια ισορροπημένη διατροφή στην οποία μπορείτε να εντάξετε και τη σούπα και να την καταναλώνετε, κατά διαστήματα. Η συγκεκριμένη συνταγή λέγεται ότι θα σας βοηθήσει να χάσετε σημαντικό βάρος μέσα σε λίγες μέρες και ότι είναι ιδανική αν θέλετε να ξεπρηστείτε για να παραστείτε σε ένα σημαντικό γεγονός (π.χ. γάμος) ή για να μπείτε σε κάποιο ρούχο ενώ τα φασόλια, βοηθούν στο να νιώθετε χορτάτοι για περισσότερη ώρα.

Το πρωί τρώτε κανονικά το πρωινό σας, το μεσημέρι ένα μπώλ σούπα, το απόγευμα ένα σνάκ και το βράδυ πάλι ένα μπώλ σούπα με ένα τοστ ή δύο κράκερ. Η συγκεκριμένη έχει μόλις 57 θερμίδες και λένε ότι κάνει θαύματα (χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα τρώτε αρνιά και μετά από πάνω, θα τρώτε και τη σούπα!).  Πάμε να δούμε πώς να τη φτιάξουμε γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει…
Υλικά
1 στήθος κοτόπουλου
3 φλιτζάνια χυμό τομάτας (φρέσκια ή συμπυκνωμένη)
2 ντομάτες φρέσκιες ψιλοκομμένες
1 μικρό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κονσέρβα ψιλοκομμένα μανιτάρια
3 καρότα καθαρισμένα και κομμένα
1 κολοκύθι, κομμένο σε κύβους
1 κίτρινη κολοκύθα, κομμένο σε κύβους
2 φλιτζάνια φρέσκα ή κατεψυγμένα φασολάκια
1 κονσέρβα φασόλια, στραγγισμένα που να τα έχετε ξεπλύνει
3-4 φλιτζάνια ψιλοκομμένο λάχανο
1 κουταλάκι του γλυκού Ιταλικά καρύκευμα
Αλάτι και Πιπέρι
ΟδηγίεςΣε ένα μεγάλο τηγάνι ψεκάζετε με σπρέι μαγειρέματος ή με ελάχιστο λάδι και σοτάρετε το σκόρδο, τα κρεμμύδια, τα καρότα και τα μανιτάρια για περίπου 5 λεπτά. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνετε το σοταρισμένο σκόρδο και τα λαχανικά και βράζετε με τα υπόλοιπα υλικά. Μαγειρέψτε σε υψηλή θερμοκρασία  για 2-3 ώρες, ή μέχρι να “γίνουν” τα λαχανικά. Έτοιμοι!
Καλή επιτυχία!

singleparent

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα