Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Παντρεμένες γυναίκες και σεξ


Οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα δραστήριες σεξουαλικά στους πρώτους 18 μήνες έως 3 χρόνια μιας σχέσης τους. Η αυθόρμητη επιθυμία για σεξ και η απόλαυση είναι σημαντικές στην πρώτη φάση μιας σχέσης που τις ικανοποιεί. 

Με την πάροδο του χρόνου η ευχάριστη αυτή φάση ακολουθείται από μια νέα φάση όπου μειώνεται η επιθυμία για σεξ που ήταν ακμαία αρχικά. Η έγγαμη ζωή δεν βελτιώνει σε πολλές περιπτώσεις την κατάσταση. 


Οι παντρεμένες γυναίκες παρουσιάζουν πιο πολλά προβλήματα στη σεξουαλική τους ζωή από ότι οι γυναίκες που είναι ελεύθερες και οι παντρεμένοι άντρες. 

Στην έγγαμη ζωή τα προβλήματα της σεξουαλικής ζωής δεν προκαλούνται μόνο από τα χαρακτηριστικά του καθενός στο ζευγάρι. 

Η ποιότητα της σχέσης και της επικοινωνίας μεταξύ των δύο έχει καθοριστικό ρόλο στο σεξ μεταξύ των δύο.

Τα συχνότερα προβλήματα στον τομέα του σεξ που απασχολούν άνδρες και γυναίκες περιλαμβάνουν: Απουσία επιθυμίας για σεξ, άγχος για την απόδοση, δυσκολίες διέγερσης, δυσκολία ή αποτυχία επίτευξης οργασμού, πρόωρη εκσπερμάτωση, πόνος κατά τη συνουσία, στυτική δυσλειτουργία, ανεπάρκεια λίπανσης.

Γιατί όμως οι παντρεμένες γυναίκες φαίνεται ότι παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα στο σεξ από ότι οι παντρεμένοι άνδρες ή ελεύθεροι άνδρες ή γυναίκες; 

Οι γυναίκες είναι περισσότερο εκφραστικές από τους άνδρες αναφορικά με τις ανησυχίες τους σχετικά με το σεξ. 

Οι άνδρες έχουν την έμφυτη τάση να μην επιθυμούν να μιλούν για προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη σεξουαλική τους ζωή.

 Οι διαφορές μεταξύ παντρεμένων και ελεύθερων μπορούν να εξηγηθούν από τη μεγαλύτερη πολυπλοκότητα των έγγαμων σχέσεων. 

Η απόκτηση παιδιών μπορεί ακόμη να προσθέτει νέες δυσκολίες στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Αντίθετα οι ελεύθεροι μπορεί να μετακινούνται πιο εύκολα από μια σχέση όταν παρουσιάζονται προβλήματα σεξ.

Η απουσία διαπαιδαγώγησης των νέων για ζητήματα που αφορούν στο σεξ, είναι αιτία προβλημάτων στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. 

Επίσης πολύ συχνά αυτοί που έχουν προβλήματα, δεν τα αναφέρουν, υποφέρουν σιωπηλά, δεν τα συζητούν με το ταίρι τους και παραμένουν χωρίς  βοήθεια από ειδικούς των συζυγικών σχέσεων και της σεξουαλικής ζωής. 

Η σωστή επικοινωνία μεταξύ των δύο στο ζευγάρι, βοηθά στην αναγνώριση και επίλυση πολλών προβλημάτων του σεξ στο ζευγάρι ή τουλάχιστον μειώνει την ψυχολογική καταπόνηση του άνδρα και της γυναίκας.

Οι παράγοντες που προκαλούν προβλήματα σεξ σε παντρεμένες γυναίκες και άνδρες πρέπει να αναγνωρίζονται και να αντιμετωπίζονται διότι επηρεάζουν το μέλλον της συζυγικής  σχέσης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 1 σχόλιο:

  1. Το θέμα είναι οι άντρες που βαρεθήκανε τις γυναίκες τους να το βάλουν σε κανένα sait για να βγεί το διαζύγιο και να γνωριστεί και να παντρευτεί με άλλον η κοπέλα να μηλησει ο άντρας της γι αυτην π.χ να περιγράψει την οικονομική της κατάσταση αν είναι εργαζόμενη η εξασφαλίζει χρήματα αποκλειστικά απο τον άντρα της για να ξερει ο άλλος τα πάντα γι αυτην

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα