Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς σου θα κυκλοφορήσουν όλα τα προφιτερόλ κατά την τριετία 2014-2017


profiterolΜπορεί ο Πρωθυπουργός να διαβεβαιώνει πως η χώρα μας βρίσκεται πλέον σε σταθερή τροχιά ανόδου και ο Υπουργός Υγείας να έκανε την προηγούμενη εβδομάδα λόγο για το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα, ωστόσο το «Κουλούρι» είναι σε θέση να σας αποκαλύψει πως τα σκληρά μέτρα δεν πρόκειται να σταματήσουν.
Υψηλόβαθμα στελέχη του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης δεν κρύβουν πως παρά το γεγονός πως το μνημόνιο σύντομα φτάνει στο τέλος του, η τρόικα πιέζει διαρκώς για νέα μέτρα σε όλους τους τομείς. Πέραν λοιπών των περικοπών στο χώρο της Υγείας, της Παιδείας και της Εθνικής Άμυνας, σημαντικές περικοπές έρχονται και στο χώρο της διατροφής και ειδικότερα της ζαχαροπλαστικής.
Συγκεκριμένα, ύστερα από απόφαση του ίδιου του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, όλα τα προφιτερόλ κατά την τριετία 2014-2017 αναμένεται να κυκλοφορήσουν δίχως σου. Αντίθετα θα περιλαμβάνουν κανονικά τη σοκολάτα και τη σαντιγύ.
Η σχετική απόφαση έχει ήδη κοινοποιηθεί σε όλα τα ζαχαροπλαστεία της χώρας ενώ όλες οι συνταγές αναμένεται να διορθωθούν με την αφαίρεση της χρήσης των σου. Ανάλογες περικοπές θα επιβληθούν πιθανότατα και σε άλλα γλυκά, με τις φήμες να κάνουν λόγο για αφαίρεση της ζάχαρης άχνης από τους κουραμπιέδες και του μπισκότου από το μωσαϊκό.
«Δώσαμε μεγάλη μάχη με την τρόικα ωστόσο δυστυχώς ήταν ανένδοτη. Τουλάχιστον έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις κατορθώσαμε να διατηρήσουμε τη σαντιγύ κάτι που πρόκεται αναμφίβολα για ένα μικρό θρίαμβο» σχολιάζει στο «Κουλούρι» μέλος του οικονομικού επιτελείου για να καταλήξει: «Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Τρια χρόνια είναι, θα περάσουν. Δεσμευόμαστε πως το 2018 τα σου θα επιστρέψουν».
Τέλος, οι πληροφορίες πως ο γνωστός ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος ξεκίνησε απεργία πείνας μέχρι και την επιστροφή των σου στα προφιτερόλ δεν επιβεβαιώνονται, με τις φήμες ωστόσο να κάνουν λόγο για αναβρασμό στις τάξεις των ζαχαροπλαστών οι οποίοι προετοιμάζονται για δραστικές κινητοποιήσεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα