Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΕUROBANK: ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤ/ΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΥΠΟΘΗΚΕΣ, ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ κλπ.κλπ.




Φωτό: Ο Πρόεδρος του νέου (ανύπαρκτου νομικά) ΔΣ, Γ.Δαυίδ και η Δ/νουσα Σύμβουλος του ΤΧΣ, Α. Σακελλαρίου.

Λόγω έλλειψης νομίμου ΔΣ της Eurobank από την 30-04-2013 (ημέρα εξαγοράς της από το ΤΧΣ), όλες οι δικαστικές και εξωδικαστικές της πράξεις από την ημερομνηνία αυτή και εντεύθεν είναι ακυρώσιμες.

 Γι αυτό καταθέστε τα κατάλληλα ένδικα μέσα (αγωγές) για την ακύρωσή των, όσο γίνεται συντομώτερα, διότι υπάρχουν αποσβεστικές ημερομηνίες κι εγώ δεν ξέρω εάν ζώ για να έρθω για μάρτυρας.

 Έτσι μπορείτε να ακυρώσετε: πλειστηριασμούς, κατασχέσεις, υποθήκες, προσημειώσεις, διαταγές πληρωμής, καταγγελίες δανείων, καταχωρήσεις στο υποθ/κειο Αθηνών εκχωρήσεις δανείων, διάφορες εξώδικες ειδοποιήσεις κλπ.

Και βέβαια ακυρώστε όλες τις μελλοντικές εξωδικαστικές και δικαστικές παραστάσεις και πράξεις της Eurobank καταθέτοντας στα δικαστήρια την παρακάτω ένσταση:

ENΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ (έλλειψη νόμιμης εκπροσώπησης της τράπεζας) και ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ της EUROBANK.
Tην 27-06-2013 οι κοινές Γενικές Συνελεύσεις της τράπεζας και του ΤΧΣ ομού, εξέλεξαν το νέο ΔΣ της τράπεζας Eurobank με την συμμετοχή μέλους του ΤΣΧ και του Δημοσίου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την 18-07-2013, όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 4436/18-07-2013. Το νέο όμως αυτό ΔΣ, για να καταστεί έγκυρο και ισχυρό πρέπει να εγκριθεί από την ΤτΕ, μετά από πρόταση του ΤΣΧ, σύμφωνα με το ν.3864 αρ.6 παρ.3β (και ν.3601 αρ.5 παρ10γ), έγκριση όμως που μέχρι τώρα δεν έχει χορηγηθεί.

Και τέλος: Καταθέστε και Αγωγές Αποζημίωσης κατά της Eurobank για τις παραπάνω παράνομες πράξεις που σας έκανε...και ζητείστε ποσόν ισόποσο του δανείου σας!!


Ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ (ανύπαρκτου νομικά) Γ. Δαυίδ, ο νέος Δ/νων Σύμβουλος Χρήστος Μεγάλου και ο τ. Δ/νων Σύμβουλος Ν.Νανόπουλος (τι θέλεις εσύ Κε Νανόπουλε με αυτούς?...γιατί αδικείς τον εαυτό σου?).


Links για σημαντικά νομικά θέματα ληξιπρόθεσμων δανείων, διαφόρων τραπεζών

http://zoidosia.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html (Ληξιπρόθεσμα Δάνεια και Ανακεφαλοποίση Τραπεζών, Eθνική, Πειραιώς, ΑlphaEurobank)

(ATEAγωγή ακύρωσης υποθηκών)

(Eurobank: Χωρίς νόμιμη εκπροσώπηση και πληρεξουσιότητες δικηγόρων)



                             
(ερευνα από τις αρχές, ΣΔΟΕ, ECBTτΕ, Εισαγγελέας,  για την ανακεφαλοποίηση και τα ληξιπρόθεσμα δάνεια)
                    
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/07/h-funds-ena.html#.UfTOdo8og71.facebook (η δήθεν πώληση των δανείων σε ξένα funds).

Φωτό: Εγώ (ζωντανός κι ωραίος...) (καμιά αντίρρηση?).
                    
Που θα με βρείτε:   

www.zodiosia.blogspot.com (το blog μου)
https://www.elpida-politeias.gr (το site μου)

Δημ. Αντωνίου, ιατρός, τηλ. 22210-62743


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα