Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Οι ΗΠΑ πληρώνουν στην Κίνα 100 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα τόκους!!!


ΣΗΜΕΡΑ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  στην ΚΙΝΑ περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα λόγω τόκων  δανείου που τους οφείλουμε.

Κατά την τελευταία δεκαετία, έχουμε χάσει δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και εκατομμύρια θέσεις εργασίας λόγω Κίνας. Όταν οι τελικοί αριθμοί για το 2012 βγουν, το εμπορικό μας έλλειμμα με την Κίνα για το έτος θα είναι πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια, και υπολογίζεται ως το μεγαλύτερο εμπορικό έλλειμμα που μία χώρα έχει με άλλη χώρα στην ιστορία του κόσμου.


Πώς, λοιπόν,  φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Πριν από μερικές δεκαετίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η αδιαμφισβήτητη οικονομική δύναμη του κόσμου και η Κίνα ήταν ουσιαστικά μια τριτοκοσμική χώρα.

Τι συνέβη λοιπόν;

Λοιπόν, έχουμε εισέλθει σε ένα σωρό εξαιρετικά δυσμενών συμφωνιών "ελεύθερου εμπορίου" , και χώρες όπως η Κίνα χρησιμοποίησαν επιθετικά το "ελεύθερο εμπόριο" ως οικονομικό όπλο εναντίον μας.

Σύμφωνα με τον Δρ Jerome Corsi, ένα σχέδιο που προωθείται από την κινεζική Κεντρική Τράπεζα θα δημιουργήσει «ζώνες ανάπτυξης» στις Ηνωμένες Πολιτείες, που θα επιτρέψουν στην Κίνα να "δημιουργήσει κινεζικής ιδιοκτησίας επιχειρήσεις και θα φέρει τους πολίτες της στις ΗΠΑ να εργαστούν." Σύμφωνα με το σχέδιο, μερικά από τα 1,17 τρισεκατομμύρια δολάρια που οφείλει η ΗΠΑ  στη Κίνα  οφείλουν να μετατραπούν από  χρέος σε "ίδια κεφάλαια". Ως εκ τούτου, "η Κίνα θα κατέχει αμερικανικές επιχειρήσεις, τις υποδομές των ΗΠΑ και την υψηλής αξίας γης των ΗΠΑ, και όλα αυτά με την εγγύηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ ενάντια σε κάθε είδους απώλεια."

Από wewillblowyourmind
Απόδοση κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα