Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Γιατί ξαφνικά τόσες Αυτοκτονίες? (ΒΙΝΤΕΟ)








Γιατί ξαφνικά τόσες Αυτοκτονίες?

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε μία Αλήθεια, σε σχέση με την άνοδο των Αυτοκτονιών ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, που ήδη είναι γνωστή, αλλά δυστυχώς σε ελάχιστους αφυπνισμένους συνανθρώπους μας, και που επίσης έχουμε επισημάνει στο παρελθόν.

Πολλές Αυτοκτονίες οφείλονται ΚΑΘΑΡΑ στην λήψη ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ!1

Είναι μία τραγική αλήθεια,

πως όταν οι συνάνθρωποι μας, βρίσκονται κάτω από ψυχολογική πίεση, άγχος ή βιώνουν έντονα μανιοκαταθλιπτικά επεισόδια, προσεγγίζουν ψυχιάτρους ή ακόμα και ψυχολόγους, οι οποίοι στην κυριολεξία τους στέλνουν ένα βήμα πιο κοντά στο θάνατο, χορηγώντας τους σκληρά ναρκωτικά, ή ψυχοτρόπες ουσίες, οι οποίες κάνουν ακόμα πιο ευάλωτο τον ψυχισμό τους και πολύ πιο εύκολα μπορεί να καταλήξουν να εγκληματήσουν ή να αυτοκτονήσουν οι ίδιοι.

Γι΄αυτό λοιπόν όσοι διαβάζετε αυτό το μήνυμα και γνωρίζετε συνανθρώπους μας, που έχουν εξαπατηθεί και παγιδευτεί από το εγκληματικό ψυχιατρικό κύκλωμα, και λαμβάνουν ψυχοφάρμακα, (κοινώς ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ), να τους ενημερώσετε να τα κόψουν ΑΜΕΣΑ, και να λάβουν αντί αυτών, ψυχολογική υποστήριξη ή συμβουλευτική καθώς και συμπληρώματα διατροφής, που θα τονώσουν τον οργανισμό τους, και θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν την ψυχολογική κρίση που βιώνουν.

Συμπληρώματα που μπορεί να βοηθήσουν έναν ψυχισμό ή οργανισμό να ανακάμψει από την κρίση είναι τα ακόλουθα.

1. Ωμέγα 3, για την καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου
2. Μαγνήσιο - (πχ. Trophocard) για την καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου, βοηθάει επίσης στην κατάθλιψη, στην μνήμη, και στην εξασθένιση του οργανισμού
3. Βιταμίνες Β-Complex - (π.χ. Neurobion) για το νευρικό σύστημα
4. Πολυβιταμίνη (π.χ. centrum, σπιρουλίνα)

'Εξτρα βοηθήματα

5. Βιταμίνη C (π.χ. Vitorange 1γραμάριο) βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού
6. Σίδηρο (π.χ. legofer) σε περίπτωση κακής διατροφής και αναιμίας.
7. πρωτεϊνη ορού γάλακτος (για την ενδυνάμωση του οργανισμού)
8. γανόδερμα (reishi - sitake) μανιτάρια... ανορθώνουν το ανοσοποιητικό

καθώς και ο καθένας μας, μπορεί να κάνει την έρευνά του, σε πλήθος φυσικές ουσίες, που μπορεί να βοηθήσουν τον οργανισμό τους να συνέλθει πιο γρήγορα και να ξεπεράσει την κρίση που βιώνει, είτε ψυχολογική, είτε οικονομική.




 Η ψυχιατρική προπαγάνδα για τον «εγκέφαλο» πουλάει καλά. Με την οικονομική τους δύναμη, οι φαρμακοβιομηχανίες ελέγχουν τους πάντες: μίντια, ιατρικές σχολές, κυβερνήσεις, γιατρούς, έτσι ώστε να διδάσκεται, να προπαγανδίζεται, να διαφημίζεται, να προωθείται και να νομιμοποιείται ένα μοντέλο σκέψης για τον άνθρωπο και τις «λειτουργίες» του που έχει αποφέρει στις φαρμακοβιομηχανίες και στους συνεργαζομένους με αυτές αμύθητα ποσά. Επισκεφτείτε τον ιστοχώρο της Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για πρόσβαση σε ντοκιμαντέρ και πληροφορίες.
Είναι καιρός να ξυπνήσουμε. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Η επιστήμη έχει γίνει σήμερα ό,τι ήταν η θρησκεία κάποτε: η κουλτούρα των «έξυπνων» και ισχυρών - η ορθοδοξία της εποχής.


 Με ποιο τρόπο δημιουργούν όλο και περισσότερες ψυχικές ασθένειες; Ασθένειες όπως "η διαταραχή εφηβικής επανάστασης", η "διαταραχή μάθησης αριθμητικής", η "διαταραχή γενικής ανησυχίας" κλπ. Ποια ακριβώς είναι η σχέση ψυχιάτρων, DSM και φαρμακοβιομηχανιών;

Τι λένε οι ίδιοι; Δείτε τους να παραδέχονται στην κάμερα ότι δεν υπάρχει καμιά επιστημονική βάση στις διαγνώσεις τους. Δείτε πώς ακριβώς κάνουν διάγνωση, μέσω κρυφής κάμερας. Δείτε τους να ομολογούν ότι δεν ξέρουν αν ένα ψυχοφάρμακο θα λειτουργήσει και αν θα λειτουργήσει. Δείτε τους να παραδέχονται ότι δεν μπορούν να θεραπεύσουν κανένα, ότι δεν ξέρουν την αιτία της ψυχικής ασθένειας για την οποία χρεώνουν θεραπεία και χορηγούν δολοφονικά φάρμακα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα