Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζονται οι μυστηριώδεις εκρήξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες! Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013


Σε αυτό το σημείο, κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται. Οι Γεωλόγοι λένε ότι οι εκρήξεις δεν εξαρτώνται από τους σεισμούς, η Πολεμική Αεροπορία αρνείται ότι είναι ένα εναέριο φαινόμενο, οι αστρονόμοι υποστηρίζουν ότι τα φράγματα του ήχου δεν έχουν να κάνουν με κοσμικά φαινόμενα, οπότε τι συμβαίνει πραγματικά;, μας αναφέρει ο Jeffrey Braun ένας φυσικός από το Πανεπιστήμιο του Evansville στην Indiana, σχετικά με τα μυστηριώδη και δυσοίωνα σκιρτήματα που συνεχίζουν σε μεγάλο μέρος, να απασχολούν τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Οι πολίτες έκπληκτοι συνεχίζουν να αναφέρουν τρομακτικές εκρήξεις: οι αρχές ερευνούν (ή προσποιούνται;). Η ερευνητής Linda Moulton Howe συλλέγει τις μαρτυρίες των εκκωφαντικών έκρηξεων: τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλές φορές και συνδέονται με λάμψεις φωτός στο κέντρο, και στα κράτη που αναφέρονται παρακάτω:
Αλμπουκέρκη, Νέο Μεξικό, Σάλεμ, Μασαχουσέτη, Riverdale, Γιούτα, νοτιοδυτική Ιντιάνα, Κεντάκι δυτικό Illinois, Νότιο Άνκορατζ, Αλάσκα Green Valley, Αριζόνα, Narragansett Bay, Ρόουντ Άιλαντ, Biosogna και επισημαίνουν ότι ο θόρυβος που ακούστηκε στο Anchorage προηγήθηκε είκοσι έξι ώρες από το σεισμό που έπληξε την πόλη Anchorage στην Αλάσκα.
Αρκετοί ειδικοί που ερωτήθηκαν, ωστόσο, τείνουν να απορρίπτουν μια συσχέτιση μεταξύ του ήχου και του σεισμού των 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την Αλάσκα.
Μερικοί κάτοικοι μας λένε ότι οι ήχοι (συχνά χαμηλής συχνότητας), φαίνεται να προέρχονται από την ατμόσφαιρα και ίσως οφείλονται σε μετεωρίτες; Ο καθηγητής Jeff Braun έχει αποκλείσει αυτή την υπόθεση:.. Η πτώση των μετεωριτών μπορεί να σχετίζεται με το θόρυβο, αλλά μόνο όταν μπαίνουν στην ατμόσφαιρα της Γης και γίνονται ορατοί ως μπάλες φωτιάς (fireballs) Παρ 'όλα αυτά, το φαινόμενο αυτό δεν έχει αναφερθεί από τους μάρτυρες .
Η εκδήλωση αυτή είναι πιο αινιγματική: μερικοί άνθρωποι αναφέρονται σε μια σειρά βουιτών, που ακολουθείται από ένα γουργουρητό και αρχίζουν να γίνονται εικασίες ότι, στην πραγματικότητα έχουμε δύο πεδία, ένα τεχνητό και το άλλο φυσικό. Μεταξύ των άλλων έχει αναφερθεί ότι για τους ήχους-εκρήξεις μπορεί να ευθύνονται: διασύνδεση υπολογιστών, άλλες διαστάσεις, αλλαγές στον Ήλιο και τον πλανήτη Δία, φαινόμενα στο ηλιακό σύστημα, στρατιωτικά επικίνδυνα πειράματα, Haarp, δομή της ύλης-ενέργειας που αλλάζει.
Οι επιστήμονες που ερευνούν το φαινόμενο αυτό δηλώνουν άγνοια στο γεγονός, από που τελικά προέρχονται αυτοί οι ήχοι, και θα συνεχίσουν τις έρευνες τους σε αυτό το πολύ περίπλοκο ζήτημα.

http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα