Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Εικονική πραγματικότητα «κλωνοποιημένης αλλοίωσης» γεγονότων της ιστορίας...

NWoW 3Φαντάζει τρελό, ακραίο, στο μυαλό μου όμως είναι η επιστημονική πραγματικότητα της προσομοιωμένης, ταλαιπωρημένης και άκρως χειραγωγημένης ανθρωπότητας, που βρίσκεται ήδη επίσημα πλέον, στο κατώφλι της νέας εποχής (21/12 ο νοών νοείτω). Θα σας πω τη σκέψη μου χωρίς να έχω την ανάγκη για ηθική ικανοποίηση και ότι άλλο, απλά νοιώθω πως πρέπει να τη μοιραστώ μαζί σας για να ανοίξω τους ορίζοντες μερικών...

Δε με νοιάζει τι θα πείτε, αν είμαι τρελός, αν είμαι λογικός...Πριν με κρίνετε κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αναρωτηθείτε χωρίς τις νοητικές σας παρωπίδες, ποιος από τους δύο μας είναι ο τρελός! Το αποτέλεσμα ίσως σας εκπλήξει.

Πάμε λοιπόν για το ταξίδι στον κόσμο των κλώνων, των στημένων γεγονότων και της εικονικής πραγματικότητας με τη ματιά της Αφύπνισης Συνείδησης ...
Resident Evil: Retribution
Η ταινία από το ερπετοΧόλιγουντ βγήκε πάνω στην ώρα για να μας ''κάψει'' το μυαλό...
Το κακό γίνεται παγκόσμιο...
Η ταινία μας κάνει ένα εκπληκτικό, ταχύρρυθμο μάθημα σχετικά με την ατζέντα της ελίτ και πως στήνονται οι ακραίες καταστάσεις, σε θέματα μεγίστης σημασίας, για τον έλεγχο των μαζών και των αντιδράσεων.
Στη ταινία η (ελίτ) umbrella έχει κατασκευάσει υπόγειες πόλεις/βάσεις στις οποίες γίνονται προσομοιώσεις καταστάσεων όπως μια εξάπλωση ιού, για να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα όπως: το πόσο γρήγορα ξεσπά, την αντίδραση των ανθρώπων (κλώνων) κλπ. Όλα οργανωμένα, μελετημένα, όπως πάντα.

Εντάξει, θα μου πείτε ως εδώ καλά, δεν είναι και κάτι καινούριο, όλοι γνωρίζουν πάνω κάτω για πειράματα σε υπόγειες / υποθαλάσσιες βάσεις (όπως της Κέρκυρας ας πούμε). Το θέμα είναι άλλο... Εκεί που γίνεται η σύνδεση με τα γεγονότα του μακελειού στο Sandy Hook που αποδεικνύεται κάθε μέρα και περισσότερο πως ήταν μια οργανωμένη κατάσταση με τελικό σκοπό την χειραγώγηση των μαζών για τον αφοπλισμό τους. (afipnisou)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα