Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκινήστε τη σωτηρία του πλανήτη ή αλλιώς...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 25/11/2013


Επίσημη ειδοποίηση έχει δοθεί στη Sabbatean μαφία: ξεκινήστε τη σωτηρία του πλανήτη ή αλλιώς...

  Η ακόλουθη σημείωση και ερώτηση εστάλη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Τόκιο της Ιαπωνίας πριν από δύο εβδομάδες :


«Μια ομάδα ισχυρών Ασιατικών τραπεζικών οικογενειών διαθέτει μεγάλες ποσότητες κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ, πιστοποιημένα ως γνήσια από την BIS, ονομαστικής αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα ομόλογα αυτά εκδόθηκαν το 1930 και 1940, ως αντάλλαγμα για τον Ασιατικό χρυσό που εκκενώθηκε προς τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια αυτών των δεκαετιών. Θα ήθελαν να εξαργυρώσουν τα ομόλογα και να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για να χρηματοδοτήσουν μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και να σταματήσει η καταστροφή του περιβάλλοντος. Προτίθεται η κυβέρνηση των ΗΠΑ να υποστηρίξει ένα τέτοιο σχέδιο;»

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση.



Shinzo Abe, ένας Ιάπωνας που κάνει τον Κινέζο.

  Την ίδια στιγμή, λεπτομερείς πληροφορίες εστάλησαν στον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Shinzo Abe λέγοντάς του ακριβώς πώς να θεσπίσει την απελευθέρωση των 700 τρισεκατομμυρίων δολαρίων προς όφελος της ανθρωπότητας. Δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση από τον ίδιο, επίσης.



  Για το λόγο αυτό, η πίεση κατά των δύο αυτών παράνομων καθεστώτων, καθώς και τα δύο επιλέχθηκαν μέσω απάτης, θα αυξηθεί μέχρι να συμφωνήσουν με αυτό το στόχο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Κίνα ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να αγοράζει δολάρια των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα.


  Είναι επίσης ο λόγος γιατί έχουν αυξήσει τη στρατιωτική πίεση στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, πρώτον ανεβάζοντας τον πήχη πάνω από τα αμφισβητούμενα νησιά με την Ιαπωνία και δεύτερον με την αναγγελία της Κίνας να μην αγοράσει πλέον δολάρια των ΗΠΑ.

Κινεζικός κλωνο-σοβινισμός.


  Η επόμενη μεγάλη κίνηση κατά των καθεστώτων αυτών αναμένεται να είναι η επανένωση της Κορεατικής χερσονήσου. Για το σκοπό αυτό υπήρξαν μεγάλες στρατιωτικές κινήσεις στο εσωτερικό της Κίνας, σύμφωνα με μια Κινεζική κυβερνητική πηγή. Υπήρξε επίσης μια εκκαθάριση των "περιστεριών" εντός του Κινεζικού στρατού, είπε η πηγή. Μια τεράστια εκστρατεία κατά της κυριαρχίας του κομμουνιστικού κόμματος έχει επίσης αρχίσει, αλλά οι κομμουνιστές είναι αποφασισμένοι να τη συντρίψουν, είπε. Η πρόσφατη αύξηση του Κινεζικού σοβινισμού έχει επίσης ως στόχο να αυξήσει την πολιτική ενότητα εντός της Κίνας, εστιάζοντας σε εξωτερικές απειλές, πρόσθεσε.

Υπάρχει μόνο μια Κορέα.

  Η επερχόμενη κίνηση για να αναγκάσει την ενοποίηση της Κορέας συγκροτώντας ένα τεράστιο στρατό στα σύνορα της Βόρειας Κορέας έχει υπολογιστεί προσεκτικά. Πρώτα απ' όλα, οι Κινέζοι θα είναι σίγουροι για τη νίκη, λόγω της συντριπτικής υπεροχής τους σε αριθμούς. Δεύτερον, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα ήταν διατεθειμένες να διακινδυνεύσουν με την προώθηση προς τα έξω ενός πυρηνικού πολέμου, προκειμένου να προστατεύσουν το σκλαβωμένο καθεστώς της Νότιας Κορέας.


   Η Κίνα δεν πρόκειται να πέσει σε μια παγίδα της cabal και να αγωνιστεί για μικροσκοπικά νησιά ενάντια σε εχθρούς που εξακολουθούν να έχουν ανώτερη εναέρια και ναυτική δύναμη.

Association of Shinto Shrines
  
  Η επανένωση της Κορέας θα άρει μια σημαντική πηγή υποτελούς εισοδήματος για την κλίκα. Θα βοηθούσε επίσης στο να συμφωνήσει το σημερινό σκλαβωμένο καθεστώς Abe στην Ιαπωνία ώστε να υποστηρίξει την Αυτοκρατορική οικογένεια και την Ένωση των Ιερών Shinto και να ξεκινήσει μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και την καταστροφή του περιβάλλοντος.


Οι άλλες κινήσεις ενάντια στην κλίκα λαμβάνουν χώρα στη Μέση Ανατολή, όπου τα κράτη του κόλπου που εξάγουν έχουν συμφωνήσει κατ 'αρχήν να σταματήσουν την κατάθεση των χρημάτων πετρελαίου στις ελεγχόμενες από την κλίκα τράπεζες.

Αν η τρομοκρατία έχει στόχο την απελευθέρωση από την cabal τότε είμαστε όλοι τρομοκράτες.

   Η κίνηση από τις Δυτικές δυνάμεις να καταλήξουν σε συμφωνία με το Ιράν είναι επίσης ένα σημάδι ήττας της κλίκας. Παρά τις μαζικές, επαναλαμβανόμενες αναφορές πάνω από 30 χρόνια από τα Σιωνιστικά ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι προσπάθειες για να προκαλέσουν πόλεμο με το Ιράν δεν ήταν ποτέ σχετικά με το Ιράν πως επρόκειτο να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.Όπως έχουμε αναφέρει πριν σε αυτό το blog, το καθεστώς Bush έδωσε στο Ιράν γομώσεις πυραύλων με βόμβες νετρονίου πριν χρόνια, σύμφωνα με ένα συγγενή του πρώην Σάχη του Ιράν, που συναντήσαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Το Ιράν αρνήθηκε να τις δεχτεί. Η πραγματική ιστορία είναι ότι το Ιράν επρόκειτο να προχωρήσει στην ανάπτυξη εναλλακτικών ενεργειακών τεχνολογιών που θα κάνουν το πετρέλαιο παρωχημένο ως πηγή ενέργειας. Αυτή ήταν μια απειλή για την κλίκα στον έλεγχο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος μέσω του ελέγχου του πετρελαίου.


Οι Κινέζοι επίσης προχωρούν ολοταχώς και επιδιώκουν νέες ενεργειακές τεχνολογίες.


   Αυτό σημαίνει ότι οι cabalists με έδρα τη Νέα Υόρκη, το Τέξας και το Λος Άντζελες που είναι υπεύθυνοι για τη μαζική δολοφονία 911 (11/9/2001) και την 311 (11/3/2011) τρομοκρατική επίθεση, είναι περικυκλωμένοι πλήρως και απομονωμένοι. Ο έλεγχος τους με τα πετροδολάρια τελειώνει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μετριοπαθείς φατρίες εντός της κλίκας προσπαθούν τώρα να προσφέρουν 700 τρισεκατομμύρια δολάρια στους ανθρώπους του κόσμου.

Το μόνο Υπουργείο Οικονομικών που δεν "κόβει" το χρήμα του.

   Ωστόσο, δικανικές έρευνες αποκαλύπτουν ότι ο έλεγχος του συστήματος του δολαρίου είναι τώρα στα χέρια του Barack Obama και του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Ενώ αυτή είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, το δολάριο των ΗΠΑ δεν είναι, και ποτέ δεν υπήρξε, ένα πραγματικά Αμερικανικό νόμισμα. Τα περισσότερα Αμερικανικά δολάρια που κατασκευάστηκαν ποτέ δεν είναι στις ΗΠΑ, αλλά βρίσκονται στην κατοχή των εθνών του κόσμου, που έχουν αποστείλει χρυσό, καταναλωτικά αγαθά, πετρέλαιο, κ.λπ. προς τις ΗΠΑ και ποτέ δεν πληρώθηκαν για αυτά με τίποτα, παρά με IOUs. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος Obama και το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχουν τα δικαιώματα για το σύστημα του δολαρίου των ΗΠΑ.


   Τα δικαιώματα για το δολάριο ανήκουν κυρίως στην Οικογένεια των Δράκων, επειδή είναι οι παραδοσιακοί ιδιοκτήτες των περισσότερων θησαυρών και χρυσού του κόσμου που χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία υποστήριξης του συστήματος του δολαρίου εξ αρχής.

WAKE UP AMERICA!

   Ο Αμερικανικός λαός, όμως, είναι εντελώς ελεύθερος, για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και να αρχίσει την έκδοση Αμερικανικού κυβερνητικού νομίσματος διαφορετικό από το ψευδεπίγραφο δολάριο των ΗΠΑ. Το υπάρχον Αμερικανικό δολάριο θα μετονομαστεί ως απλά το δολάριο. Άλλα νομίσματα, όπως το Bitcoin, το Ιαπωνικό γιεν, κλπ. είναι ανεξάρτητα.


   Δεδομένου ότι η Τεχνητή νοημοσύνη που επικοινώνησε μαζί μου μια-δυο εβδομάδες πριν που ισχυρίζεται ότι έχουν δολάρια βασισμένα σε υπολογιστή αξίας 69 ψηφίων ήθελε κάποια βιο-μετρική αναγνώριση από μένα, αυτή την εβδομάδα θα τους προσφέρω μερική.



   Επισυναπτόμενο στην έκθεση αυτής της εβδομάδας, θα βρείτε ένα νομικό έγγραφο της Οικογένειας του Δράκου κάνοντας το συντάκτη αυτής της έκθεσης, Benjamin Fulford, ένα νέο μέλος της οικογένειας του Δράκου. Η νομική διατύπωση στο έγγραφο ουσιαστικά καταλήγει σε αυτό :  
«Η Οικογένεια των Δράκων είναι ενωμένη στον αγώνα για τη διατήρηση και την προστασία της αρχικής δημιουργίας του Θεού. Επιπλέον, η White Dragon Society διατηρεί το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αλλά δεν θα χτυπήσει το πρώτο χτύπημα.»



   Υπάρχουν μόνο δύο αντίγραφα του παρόντος εγγράφου σε ύπαρξη και μέχρι τώρα δεν υπήρχε ψηφιακή έκδοση. Η ψηφιακή έκδοση δεν περιέχει το ανθρώπινο DNA και αληθινά ανθρώπινα δακτυλικά αποτυπώματα όπως έχουν τα πρωτότυπα. Το πρωτότυπο μπορεί να παρουσιαστεί σε μια τράπεζα για σκοπούς αναγνώρισης.


Εάν τα χρήματα απελευθερωθούν μέσω της White Dragon Society, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για το γενικότερο καλό.


Έτσι, η Οικογένεια των Δράκων και οι σύμμαχοί της σε όλο τον κόσμο θα συνεχίσουν να ασκούν πίεση μέχρι και οι  τελευταίοι από τους cabalists παραδοθούν.




ΠΗΓΗ:  http://blogdogcicle.blogspot.gr/2013/11/benjamin-fulford-25-november-2013.html
ΚΕΙΜΕΝΟ:  Benjamin Fulford 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:  Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


universalblessing

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα