Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΚΑΘΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ


Τον έβλεπαν οι γυναίκες και μαρμάρωναν. Ομορφιά θεϊκή. Εκθαμβωτικός, γαλάζια μάτια, ξανθά μαλλιά. Ένας μάγος, σε μάγευε. Ένας δαίμονας, προκαλούσε φαντασιώσεις. Ο πιο έκφυλος της ανθρώπινης Ιστορίας. «Έχω δικαίωμα στην ηδονή» έλεγε.
Ντονασιέν Αλφόνς Φρανσουά ντε ΣαντΜαρκήσιος, παρακαλώ. Προτιμούσε απλά το De Sade, διότι παρ ό, τι αριστοκρατικής καταγωγής μισούσε τους ευγενείς. Είχε ταχθεί υπέρ της Γαλλικής Επανάστασης με την ίδια αφοσίωση που υπηρετούσε στην πράξη κάθε είδους σεξουαλική ανωμαλία. Ήταν ένας συνεπής ιδεολόγος της δίχως όρια οποιασδήποτε σεξουαλικής ακρότητας.

Από τον Μαρκήσιο Ντε Σαντ ονοματίστηκε η ανωμαλία Σαδισμός. Όπως από τον Σλοβάκο ιατρό και επίσης συγγραφέα Λεοπόλδο Φον Ζάχερ-Μαζόχ πήρε το όνομα του ο Μαζοχισμός. Και οι δυο τους δεν ήταν στα λόγια, στη θεωρία εξτρεμιστές της ερωτικής πράξης. Ήταν πανηγυρικά και προκλητικά και στη προσωπική τους ζωή. Ο Μαζόχ ικανοποιούνταν να τον βασανίζουν όταν έκανε σεξ, ο Ντε Σαντ να βασανίζει ο ίδιος.
Με αφορμή την επέτειο σήμερα του θανάτου του, 2 Δεκεμβρίου, το 1814, μιλάμε για τον Μαρκήσιο Ντε Σαντ. Ο αποδυτηριάκιας, βέβαια, έχει γράψει κατεβατά σε κάθε ευκαιρία για τον Ντε Σαντ, που σήμερα τον μελετάνε για να πλησιάσει η επιστήμη στα βάθη, στα ερέβη της ανθρώπινης διαστροφής.
Αυτός ο Μαύρος Άγγελος, που έδινε την ευλογία του στον κάθε πατέρα να συνουσιάζεται με την κόρη του, στην κάθε μάνα με τον γιο της, και να τα κάνουν όλα, να τα δοκιμάζουν όλα, είχε αποφοιτήσει από σχολείο Ιησουιτών. Φοβερά πράγματα. Από το επίσης ακραία συντηρητικό χριστιανικό τάγμα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα