Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΡΟΔΟΣ – ΤΩΡΑ: Υπο κατάληψη ο ΡΟΔΑ – Απεργία επ” αόριστον και παύση δρομολογίων -ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

IMG_3092
Γύρω στις 23.00 το βράδυ τελείωσε η έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΡΟΔΑ, στην οποία αποφασίστηκε κατάληψη και απεργία.
Τώρα περίπου 01.00 τα ξημερώματα, τα κεντρικά του ΡΟΔΑ έκλεισαν από τους εργαζόμενους και τελούν υπό κατάληψη επ” αόριστον. Από τώρα σταματούν τα δρομολόγια του ΡΟΔΑ και άγνωστο το μέχρι πότε. Αιτία οι τελευταία είδη που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο νησί, ότι επιθυμούν να μπει «λουκέτο» σε 29 δημοτικές επιχειρήσεις, μεταξύ αυτών ο ΡΟΔΑ και η ΔΕΥΑΡ.

Οι εργαζόμενοι του ΡΟΔΑ όπως δήλωσαν στο rodosreport είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν 62 χρόνια υπηρεσίας και προσφοράς στο νησί να καταργηθούν εν μέσω μιας νυκτίς. Αύριο το πρωί αντιπροσωπεία των εργαζομένων μαζί με τον πρόεδρο Μανόλη Κοντουδάκη, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά  και τον πρόεδρο της μείζονος μειοψηδίας Γιώργο Χατζημάρκο, ενώ ήδη έχουν επικοινωνήσει με τους βουλευτές Μάνο Κόνσολα, Μίκα Ιατρίδη και Δημήτρη Κρεμαστινό.
Επιπλέον την Τρίτη θα παραβρεθούν εκτάκτως στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ροδίων με θέμα την κατάργηση του Ροδιακού Οργανισμού Δημόσιων Αυτοκινήτων.  Η απεργία και η παύση δρομολογίων , θα συνεχιστούν έως ότου οι δημοτικές αρχές με ουσιαστικά επιχειρήματα τους πείσουν ότι ο ΡΟΔΑ δεν θα καταργηθεί και οι εργαζόμενοι δε θα απολυθούν.
Αξίζει να τονιστεί ότι ο ΡΟΔΑ εξυπηρετεί τη Ρόδο από το 1951 και παράπονο των εργαζομένων είναι ότι πρώτη φορά θυμήθηκαν τον οργανισμό, παρά τα όσα προβλήματα ή την μεγάλη του προσφορά,  με αίτημα την κατάργηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα