Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Τι μπορείτε να κάνετε με μια μπατονέτα. Οι 6 απίθανες χρήσεις της!









Οι μπατονέτες είναι από εκείνα τα πράγματα που έχουμε όλες και όλοι στο μπάνιο μας. Αλλά αν πιστεύετε ότι οι χρήσεις τους σταματούν μόνο στο καθαρισμό των αυτιών μετά του λούσιμο κάνετε λάθος!
Μάθετε μερικές ακόμα απίθανες χρήσεις μιας μπατονέτας.






1. Ενισχύουν το άρωμα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας
Όπως είναι λογικό, όσο άρωμα και να βάλουμε το πρωί σπάνια κρατά μέχρι το βράδυ. Χρειάζεται ανανέωση. Αντί όμως να κουβαλάτε ολόκληρο το μπουκάλι με το άρωμα, μπορείτε απλά να ψεκάσετε με αυτό το βαμβάκι της μπατονέτας και να αρωματίζετε τα σημεία που θέλετε!!
2. Βοηθούν το φερμουάρ του τζιν σας να ''ξεκολλήσει''
Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν πάτε να ανεβάσετε το φερμουάρ του τζιν αυτό μαγκώνει με αποτέλεσμα να γίνεστε ζογκλέρ για να το ξεκολλήσετε. Μην ανησυχείτε όμως. Βουτήξτε το βαμβάκι της μπατονέτας σε λίγο λάδι και αρχίστε τα τρίβετε τα ''δόντια'' του φερμουάρ. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο μέχρι να ανεβάσετε χωρίς πρόβλημα το φερμουάρ σας.
3. Ανάβουν εύκολα τα κεριά με κοντό φιτίλι
Τα κεριά με κοντά φιτίλια είναι μεγάλος μπελάς όταν πρόκειται να τα ανάψουμε. Αν όμως χρησιμοποιήσουμε μια μπατονέτα για να τα ανάψουμε δεν  θα είναι πια! Βρέξτε λίγο το βαμβάκι της μπατονέτας με λίγο οινόπνευμα και έπειτα ανάψτε το με έναν αναπτήρα. Πλησιάστε με την ''φλεγόμενη'' μπατονέτα το κερί και ανάψτε το στο πι και φι!!!
4. Καθαρίζει το πληκτρολόγιό σας
Ένα απλό πανί δεν μπορεί να εισχωρήσει ανάμεσα στα πλήκτρα. Μια μπατονέτα όμως μπορεί! Βουτήξτε την άκρη της σε ένα μείγμα από νερό και ξύδι και απαλλαγείτε από σκόνη και μικρόβια!!!
5. Κάνει τα κοσμήματα σας να λάμπουν
ότι ισχύει για το πληκτρολόγιο ισχύει και για τα κοσμήματα. Ένα βουρτσάκι ή ένα πανάκι δύσκολα καθαρίζει τις μικρές εσοχές των κοσμημάτων. Αν όμως προσπαθήσετε να το κάνετε με μια μπατονέτα η δουλειά γίνετε παιχνιδάκι!!!
6. Καθαρίζει το μακιγιάζ ή το τελειοποιεί
Μερικά σημεία του προσώπου δεν καθαρίζονται τελείως με το απλό βαμβάκι. Για να αφαιρέσετε για παράδειγμα το μολύβι από τα μάτια με ακρίβεια δοκιμάστε να το κάνετε με λίγο υγρό ντεμακιγιάζ σε μια μπατονέτα. Αν πάλι σας ξέφυγε ένα μικρό σημείο που θέλετε να καλύψετε με μέικ απ, βάλτε λίγο από αυτό σε μια μπατονέτα  και ξεμπερδέψτε!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα