Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ότι έδωσα θα πάρω… δραχμή παραπάνω




Ο Νόμος της έλξης είναι μία κατώτατη μορφή διαδικασίας η οποία δεσμεύει την ενέργεια και κρατάει τις δονήσεις μας στο αστρικό μας σώμα το οποίο είναι και μία πλάνη, αφού το ίδιο το αστρικό σώμα είναι μία αντανάκλαση του πραγματικού είμαι.


Δηλαδή για να μπορέσετε να το καταλάβετε κάθε τι που κάνουμε, σκεφτόμαστε πηγαίνει σε έναν server όπως λέγεται και στους υπολογιστές. Υπάρχει για τον καθένας μας μία τέτοια αποθήκη ( server) και μας στέλνει πίσω αυτά που έχουμε αποθηκεύσει εκεί. Άρα τώρα μπορείτε να καταλάβετε απόλυτα γιατί βρέχει στεναχώριες… δεν είναι ότι κάποιος μας καταράστηκε, απλώς η αποθήκη μας το αστρικό μας σώμα έχει γεμίσει από ενεργειακά σκουπίδια είναι τοξικό και μας επιστρέφει αυτά που του δώσαμε. Σε αυτό το σημείο επίσης μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν έχει ευθύνη κανένας άλλος για τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας, γιατί πολύ απλά κανένας άλλος πέρα από μας δεν μπορεί να γεμίσει το δικό μας αιθερικό σώμα. Ήρθε η στιγμή της απομυθοποίησης της ευθύνης που την ρίχναμε σε άλλους. Δικό μας είναι σώμα και εμείς το γεμίσαμε. 

Άρα ο Νόμος την Έλξης έχει δημιουργηθεί από μας για μας και μας κρατάει εγκλωβισμένους με την υλική μας υπόσταση, το σώμα μας, γιατί ως έλξη επιστρέφει η σκέψη μας με ασθένειες.
Όταν προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις τον Νόμο της Έλξης ζητώντας διάφορα, πρώτα ψάξε να βρεις τι έχει αυτή η αποθήκη εκεί για σένα. Πώς μπορεί να σου στείλει κάτι που δεν σου ανήκει έτσι απλά επειδή το ζητάς.
Πώς μπορεί ένας υπάλληλος αν δεν πατάει το πόδι του στη δουλειά να πάει να ζητήσει αύξηση και όταν το αφεντικό του δώσει τα παπούτσια στο χέρι να νιώσει ο υπάλληλος ο καημένος και ο άτυχος !!! 

Άρα καλό είναι πριν χρησιμοποιήσω τον νόμο της Έλξης και ζητήσω απότο Σύμπαν που πάντα συνωμοτεί υπέρ μου, να αναζητήσω με ειλικρίνεια τι είμαι, τι ήμουν και τι θα ήθελα να γίνω. Πόση συγνώμη χρωστώ και που ? Ποιες είναι οι προθέσεις μου και σε τι αποσκοπώ ?
Τότε θα αποκτήσω σωστή εικόνα για το αιθερικό μου σώμα και θα ξέρω πολύ καλά, τι μου αναλογεί να πάρω πίσω σύμφωνα με αυτά που έδωσα..

Ότι έδωσα θα πάρω… δραχμή παραπάνω !!!


Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα