Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ


Υπάρχουν κάποιοι τύποι στην πόλη οι απόλυτα γραφικοί. Ένας απ’ αυτούς είναι ο συγγραφέαςΠέτρος Τατσόπουλος. Ταλαντούχος, αξιόλογος, αλλά της πλάκας άτομο. Το ότι κάποιος έχει μια αξία, μια ικανότητα, δεν σημαίνει ότι είναι και σοβαρός. Ένα κάρο ελαττώματα μπορεί να κουβαλάει.
Ο εν λόγω κύριος Τατσόπουλος, ο ασόβαρος, έχει αυτή τη μανία του «φαίνεσθαι», του «υπάρχειν», ότι είμαι κι εγώ εδώ. Αυτή είναι η γραφικότητά του. Γραφικό λέμε αυτόν που «γράφει». Που είναι ένας ασυνήθιστος τύπος, όχι συνήθης, όμως στο απαξιωτικό, στο ειρωνικό.

Ποια είναι η «τακτική» του Τατσόπουλου, που παριστάνει και τον βουλευτή, του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια. Είναι μέλος του κοινοβουλίου, τον πληρώνουμε κι αυτόν, αλλά ο δικός σου τη βρίσκει να πετάει κοτσάνες σε βάρος ατόμων υψηλής αναγνωρισιμότητας.
Δεν είναι κορόϊδο ο βουλευτοσυγγραφέας  να πιάνει στο στυλό του και στο στόμα του κάποιον άγνωστο. Είπε, λοιπόν, για τον σύντροφο Μανώλη Γλέζο το εξής: Μοιάζει με τον γεράκο στο έργο του Αστερίξ που είχε την θεογκόμενα. Μάλιστα.
Μη ξεχνάμε ότι από την Χρυσή Αυγή τον είχαν βγάλει αδελφή τον Πέτρου Τατσόπουλο κι αυτός είπε ότι Εγώ έχω πάει με τις μισές γυναίκες της Αθήνας. Και ασχολείσαι με τον Γλέζο; Με τον γεράκο κι όχι την θεογκόμενα. Τι να του πεις;
Υπ’ όψιν ότι στο σινεμά την θεογκόμενα είχε παίξει η πρώην σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ, η θεϊκιά Αντριάνα Σκλεναρίκοβα (φωτό σε σκηνή από το έργο με το ...γεράκο).
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα