Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ο Τυφώνας Της Αποκάλυψης Wipha Πρόκειται Να Καταστρέψει Την Ιαπωνία!!! Ζούμε Ημέρες Αποκάλυψης!!!

Ενώ ο κόσμος αγνοεί την καταστροφή στην Ιαπωνίαο Τυφώνας της Αποκάλυψης Wipha  είναι έτοιμος να καταστρέψει το νησί της Ιαπωνίας, αν χτυπήσει με πλήρη δύναμη  το πυρηνικό εργοστάσιο της Fukushima.


Ένας πολύ ισχυρός τυφώνας πρόκειται να χτυπήσει την Ιαπωνία στις επόμενες 24 ώρες και η πορεία του είναι κατευθείαν πάνω στο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας στη  Φουκουσίμα . 

Απομένουν λιγότερο από 24 ώρες έως ότου η καταιγίδα  χτυπήσει. Η καταιγίδα αυτή είναι ένα «γεγονός που συμβαίνει μια φορά την δεκαετία».

Η Μετεωρολογική υπηρεσία της Ιαπωνίας έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρούς ανέμους όσο ο Τυφώνας Wipha πλησιάζει.

 450 πτήσεις ακυρώθηκαν στην Ιαπωνία περιμένοντας τον Τυφώνα. Οι συνδυασμένες ακυρώσεις θα επηρεάσουν 60.850 επιβάτες, είπε η Japan Airlines Co .

Η σιδηροδρομική εταιρεία East Japan Railway Co ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκαν 31 υπερταχείες αμαξοστοιχίες που είχαν προορισμό τα βόρεια και δυτικά του Τόκιο, ανέφερε το Reuters.

Ο τυφώνας κινείται προς την κατεύθυνση της Ιαπωνίας, με μια ταχύτητα 35 χιλιομέτρων ανά ώρα, και είναι σήμερα στο νότιο τμήμα της χώρας στον Ειρηνικό ωκεανό.


Κοντά στο κέντρο του, η ταχύτητα του τυφώνα μπορεί να υπερβαίνει τα 144 χιλιόμετρα ανά ώρα.

"Ο Wipha θα παραμείνει ένα ισχυρό και επεκτατικό extra-tropical σύστημα  κατά τη διάρκεια της διαδρομής του κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Ιαπωνίας," αναφέρει στην ιστοσελίδα του, το με έδρα τις ΗΠΑ, Κοινό κέντρο προειδοποίησης τυφώνων .

Η ακριβής διαδρομή του Wipha είναι ζωτικής σημασίας: εάν το κέντρο του περάσει ακριβώς δυτικά του Τόκιο, ένα μεγάλο κύμα θύελλας θα επηρεάσει την πόλη των πάνω από 35 εκατομμύρια ανθρώπων και, ενδεχομένως, να φέρει μεγάλες πλημμύρες.
Εάν χτυπήσει άμεσα την Φουκουσίμα,  θα μπορούσε να επιφέρει το τελικό χτύπημα του θανάτου για τους ανθρώπους της Ιαπωνίας.

Σκεφτείτε ότι το ραδιενεργό ύδωρ, που αυτός ο τυφώνας θα μεταφέρει καθώς θα κινείται διαμέσου της Φουκουσίμα, θα καλύψει όλο το νησί της Ιαπωνίας!


Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα