Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η Βόμβα Ison...Αυτά που μπορούν να ειπωθούν!!!

Η παρακάτω ιστορία από τον Gordon Duff της Veterans Today θα σας κινήσει την προσοχή και ταυτόχρονα θα σας παραλύσει. Ο Gordon έχει κληθεί για να περάσει ένα μήνυμα σε μας για τον κομήτη ISON. Ο Gordon έχει επίσης κάποια πολύ άσχημα νέα, τουλάχιστον, «αυτά που μπορεί να πει».

Μπορούμε να εμπιστευθούμε τον Gordon και την ιστορία του; Εσείς θα κρίνετε.

Ανωμαλίες Κοντά στον κομήτη Ison (Κινεζική Υπηρεσία Διαστήματος)

Υπήρξε μια πρόσφατη πλημμύρα παραπληροφόρησης σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η συστηματική μυθολογία είναι βούτυρο στο ψωμί των Fox News και New York Times. Είναι πλέον διάχυτη και μάλιστα με αιτία.

Γεγονότα που έχουν αποκαλυφθεί  μας οδήγησαν σε ανεξήγητα πράγματα για τα οποία έχουμε διαβάσει σχετικά, απαλλαγή πυρηνικής εντολής από αξιωματικούς , εξαφάνιση αποθεμάτων  πυρηνικών όπλων , αγορές σε οτιδήποτε κινείται από την FEMA , σεισμοί στις ακτές των ΗΠΑ, το "κλείσιμο" της κυβέρνησης, η μυστηριώδης νέα "βόμβα ειρήνης» με τη Συρία και την Τεχεράνη.

Αν πιστεύετε ότι κανένα από αυτά δεν έχει νόημα, δώστε προσοχή. Είναι όλα σχετικά, αποτελούν όλα ένα τέχνασμα.

Τεράστιοι Βράχοι

Η κύρια ανησυχία είναι στο βόρειο ημισφαίριο το οποίο απειλείται από την πιθανή σύγκρουση  δύο ομάδων αστεροειδών. Η μία είναι πολύ κακή, η άλλη είναι χειρότερη.

Προς το σκοπό αυτό, μέσα στη σφαίρα του τι μπορεί να γίνει και τι είναι λογικό, όλοι οι"Prepper"  θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω.

  • Κρατήστε οχήματα γεμάτα με καύσιμα

  • Αποθηκεύστε λογική  ποσότητα νερού

  • Αποκτήστε ένα σύστημα καθαρισμού που φιλτράρει το νερό

  • Έχετε αποθηκευμένα αλλά και έτοιμα προς μεταφορά  τρόφιμα 

  • Ετοιμάστε ένα σακίδιο με ζεστά ρούχα, όπλο, πυξίδα / GPS κ.α.

  • Αποφασίστε τι  όπλο επιβίωσης (Henry AR 7 συνιστάται) θα χρησιμοποιήσετε. Η επιβίωση δεν σημαίνει "επίθεση".

Τι μπορούμε να πούμε

Το τρέχον <<ξεπάγωμα>> στις διεθνείς σχέσεις σχετίζεται με μία πολύ ισχυρή συνεργασία μεταξύ των πυρηνικών δυνάμεων προς παρεμπόδιση,  αρκετών κρίσιμων απειλών.

Τα οπλικά συστήματα έχουν ήδη ενεργοποιηθεί. Ακριβώς όπως ο Πρόεδρος Reagan είχε προβλέψει στην ομιλία του ΟΗΕ, τα έθνη έχουν έρθει το ένα κοντά στο άλλο.

Η διατήρηση όμως από τον Τύπο επιζήμιων και τρελών εικασιών οδήγησε σε αναδιάρθρωση του στρατού μας, κλείνοντας την NASA και ορισμένες από τις δραστηριότητες της FEMA που δεν προορίζονται να είναι απειλητικές. Κάνουν απλά τη δουλειά τους.

Δεδομένου ότι αυτή είναι μια πολύ δραματική περίοδο και δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε ανοιχτά ποια θα πρέπει να είναι η δουλειά του καθενός, είναι κάτι που με λυπεί.

Αν ήθελα να γράψω ό, τι μου έχουν πει επισήμως, ακόμα κι εμένα θα με συλλάμβαναν.

Μην διαδίδετε φήμες. Πολλοί από εσάς εκεί έξω μπορείτε να  καταλάβετε πολλά .

Από σεβασμό, μπορώ να πω το εξής: Τα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν ενημερωθεί, ούτε το Κογκρέσο και η συντριπτική πλειοψηφία της στρατιωτικής ηγεσίας. 

ISON

Για όσους παρακολουθούν τον κομήτη Ison ή τις ιστορίες σχετικά με αυτόν, μου ζητήθηκε να αναφέρω ότι «δεν είστε τρελοί, υπάρχει πραγματικά κάτι πολύ λάθος που συμβαίνει."

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Υπήρχε ένας σεισμός στα ανοιχτά των Ανατολικών Ακτών των ΗΠΑ πριν από λίγο καιρό. Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι προκλήθηκε από ένα πυρηνικό όπλο. Είμαι επίσης σε θέση να μην επιβεβαιώσω ότι προκλήθηκε από ένα πυρηνικό όπλο.

«Εμείς» λέμε ότι υπάρχει ένα ζήτημα με τις καιρικές συνθήκες στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη. Η πρόβλεψη είναι «πολύ και εκτεταμένο κρύο."

Ωστόσο, οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος, δεν έχει σημασία τι είδους αποδεικτικά στοιχεία θα έχει, θα προέβλεπε μια «μίνι εποχή παγετώνων».

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για υπερθέρμανση του πλανήτη / ψύξη ή οποιαδήποτε ζητήματα που να συνδέονται με αυτό. Κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι σχετίζονται, αλλά,  μπορώ να πω ότι αυτή είναι η γνώμη μου και δεν συνδέεται με οποιεσδήποτε πληροφορίες έχω λάβει.

Το Ρεύμα του Κόλπου έχει γίνει "ασταθές". Υπάρχουν "θέματα" που υποχρεώνουν "να διορθωθεί αυτό." Υπάρχει διαμάχη σχετικά με αυτόν τον λειτουργικό όρο, «διαμάχη» είναι ένα από τα understatements όλων των εποχών.

Έτσι, ήθελα να συστήσω λογικές προετοιμασίες που έπρεπε να είχαν γίνει έτσι κι αλλιώς.

Υπάρχει συζήτηση για κυβέρνηση χειραγώγησης της πολιτικής αναταραχής. Υπάρχουν κάποια στοιχεία πάνω σε αυτό.

«Εμείς» πρόκειται να εξετάσουμε την υπόθεση αυτή και αν πιστεύουμε ότι αποτελεί απειλή, θα αμφισβητήσουμε σθεναρά όσους εμπλέκονται σε αυτό το θέμα, και όχι μόνο, με ότι αυτό συνεπάγεται."

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σας προτείνω να κρατήσουμε εν βρασμώ την συνηθισμένη πολιτική / φυλετική / θρησκευτική φαγωμάρα . Δεν θέλουμε να πεθάνουμε από πλήξη, θέλουμε;

Ωστόσο,να είστε πολύ προετοιμασμένοι να ασχοληθείτε με "μερικές" δυσμενείς συνθήκες. Προς το σκοπό αυτό, να είστε προετοιμασμένοι να ζήσετε και να δράσετε σαν ένα πραγματικό ανθρώπινο ον, σε συνεργασία με την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονες.

Ήσυχα συμβουλεύστε τους άλλους να δείξουν σύνεση και να κάνουν κάποιες έστω και μικρές προετοιμασίες που δεν έρχονται σε αντίθεση με εκείνες της Πολιτικής Άμυνας που όλοι γνωρίζουμε από τις δεκαετίες του 1950 και του '60.

Παρακαλώ, μην επιχειρήσετε να οργανώσετε ή να λάβετε μέρος σε εξέγερση. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία δύναμη,  αστυνομία,  DHS, FEMA ή στρατιωτικοί που θα δεχθούν εντολές επιζήμιες για τους Αμερικανούς. Ωστόσο, δεν αποκλείω εντελώς ότι θα έχουμε κάποια σοβαρά εσφαλμένη και ανεύθυνη στάση των ηγετών εκεί έξω.Η πληροφορία αυτή παρέχεται ανεπίσημα.

Πολλοί από εσάς θα δείτε κομμάτια που ταιριάζουν μεταξύ τους και θα έχετε πλέον περισσότερα εργαλεία ώστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει.

Στη καλύτερη περίπτωση... Τα πράγματα θα πάνε εξαιρετικά ή ακόμα καλύτερα από ό, τι πριν.

Στην χειρότερη περίπτωση... Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε. Αρκεί να πούμε, οι οργανώσεις που υπάρχουν είναι σε θέση να κάνουν ό, τι καλύτερο μπορεί να γίνει.

Μη διστάσετε να το διαδώσετε αυτό. Δεν έχω καμία επιθυμία να γίνουν συζητήσεις επί συζητήσεων σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, είναι κάτι που πρέπει να αποφευχθεί. Είναι πιθανό να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Να αναμένετε πλημμύρα ειδήσεων με  τρελές ιστορίες συνωμοσίας. Κάποιος αποφάσισε ότι ένα κοινό σε σύγχυση  είναι ένα "ασφαλές κοινό."




Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα