Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Στο επιστημονικό φως ο γυναικείος … οργασμός!



Στο επιστημονικό φως ο γυναικείος … οργασμός!
Η επιστήμη προχωρά με βήμα ταχύ. Και αφού αποκωδικοποιήθηκε το ανθρώπινο γονιδίωμα, σειρά είχε και η αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου … οργασμού.

Και δη του γυναικείου, που είναι σαφώς πιο έντονος από αυτόν του άνδρα, ή έτσι τουλάχιστον μας πείθουν οι γυναίκες, (εκτός και αν υποκρίνονται).

Τι έκαναν λοιπόν κάποιοι επιστήμονες ερευνητές; Κατάφεραν να καταγράψουν σε έγχρωμο βίντεο την εγκεφαλική δραστηριότητα της γυναίκας στην ώρα της σεξουαλικής κορύφωσης.

Το βίντεο δείχνει την κλιμάκωση, την έκρηξη, και την επαναφορά, μετά από την «φωταγώγηση» ολόκληρων περιοχών του γυναικείου εγκεφάλου στη διάρκεια ενός «κρεσέντο» πλήρους οξυγόνωσης!

Το βίντεο προέρχεται από τη σάρωση του εγκεφάλου μιας 54χρονης υποψήφιας διδάκτορος και σεξοθεραπεύτριας, η οποία υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία την ώρα που αυνανίζονταν.

«Πρόκειται για την διδακτορική μου διατριβή… στην οποία είμαι απόλυτα αφοσιωμένη», λέει η τολμηρή επιστήμων.

Ο σκοπός της όλης έρευνας είναι να κατανοηθεί ο μηχανισμός του γυναικείου οργασμού, και να χαρτογραφηθούν οι περιοχές του εγκεφάλου που εμπλέκονται σε αυτόν, αναφέρει ο καθηγητής Barry Komisaruk, που παρουσίασε την εν λόγω έρευνα σε επιστημονικό συνέδριο της Ουάσιγκτον.

Με τα στοιχεία που θα προκύψουν από αυτήν, και από άλλες ανάλογες έρευνες, οι επιστήμονες ευελπιστούν να κατανοήσουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες εν ώρα οργασμού, έτσι ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν όσους συνανθρώπους μας δεν μπορούν να πετύχουν οργασμό!

Το πεντάλεπτο βίντεο της «αφοσιωμένης στην επιστήμη» φοιτήτριας δείχνει ξεκάθαρα (και έγχρωμα) πως ο οργασμός που επιτυγχάνει καλύπτει 80 και πλέον περιοχές του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή ολόκληρος ο εγκέφαλος να κιτρινίσει σε χρώμα, με το κίτρινο να καταδεικνύει την απόλυτη οξυγόνωση.

Τα αποτελέσματα του πειράματος είναι συγκλονιστικά, και αποδεικνύουν την ένταση του γυναικείου οργασμού, αφού όπως λένε οι αρμόδιοι επιστήμονες, μόνο μια επιληπτική κρίση απασχολεί περισσότερες περιοχές του ανθρώπινου εγκεφάλου!

The Scientific American
S.A.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα