Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Αποπλανώντας έναν άντρα !!...Γοητεύοντας μια γυναίκα


Δεν υπάρχουν μαγικές τεχνικές για να αποπλανήσετε έναν άνδρα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα χαρακτηριστικά που είναι κοινά σε όλους σχεδόν τους άνδρες για να τον γοητεύσετε.

Πολλές φορές θα βρούμε έναν άνθρωπο που μας ελκύει, αλλά ο ίδιος δεν θα αισθάνεται το ίδιο για μας, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καταφύγουμε στην γοητεία μας. Γι “αυτό θα δούμε μια σειρά από χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Όλοι οι άντρες έλκονται από όμορφες γυναίκες με ωραίες καμπύλες. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό στις περισσότερες περιπτώσεις για να ξεκινήσουν μια σχέση. Αν και δεν υπάρχει τέλεια γυναίκα, οι άνδρες προσελκύονται από μια γυναίκα κομψή σε εμφάνιση αλλά και με αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση προσελκύουν τους άνδρες γιατί είναι ισχυρές, δεν εξαρτώνται από τους άλλους και είναι σε θέση να λύσουν τα προβλήματά τους μόνες τους.
Οι άνδρες, όπως και οι γυναίκες, θέλουν να μιλάνε για διάφορα θέματα και να συζητούν έχοντας πολλές φορές έντονες συζητήσεις. Για αυτό έλκονται από γυναίκες με ισχυρά επιχειρήματα, ισχυρές πεποιθήσεις που δεν αλλάζουν γνώμη κάθε πέντε λεπτά. Μια έξυπνη γυναίκα ξέρει πότε να μιλήσει και τι να πει. Μια όμορφη που λέει ανοησίες θα χρησιμοποιηθεί απλά για σεξ.
Το μυστήριο είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά που προσελκύει έναν άνδρα. Μια μυστηριώδης γυναίκα που εξιτάρει την φαντασία του, είναι για αυτόν κάτι το διαφορετικό και το ανεπάντεχο. Επίσης μια γυναίκα με ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ είναι πολύ θελκτική αφού ο άλλος θα μπορεί να μοιραστεί αστείες στιγμές μαζί της και να γελάσουν παρέα.
Οι άνδρες λατρεύουν τις εκπλήξεις, όπως μια πρόσκληση σε δείπνο σπίτι σας ή απλά ένα τηλεφώνημα για να πείτε ένα γεια. Επίσης τους αρέσουν τα μικρά και χρηστικά δώρα αφού μπορεί σε αυτά να βγάζει την παιδικότητα του.

Αν είστε ήδη σε σχέση κάντε κάποια καινούργια πράγματα για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Όπως, για παράδειγμα, φτιάξτε ένα νόστιμο ή αγαπημένο του φαγητό και οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο ή μια ρομαντική βραδιά. Επίσης, παίξτε μαζί του αισθησιακά παιχνίδια ή αφήστε του ένα αισθησιακό μήνυμα. Επίσης ο χορός είναι μια από τις πιο αισθησιακές δραστηριότητες για αυτό χορέψτε μαζί του στο σπίτι ή κάπου έξω.

Η αποπλάνηση μιας γυναίκας είναι μια τέχνη με πολλά μυστικά που ο άντρας πρέπει να ξετυλίξει για να πετύχει. Θα σας πω μερικά από αυτά τα μυστικά για να κερδίσετε την καρδιά μιας γυναίκας. Η τέχνη της αποπλάνησης δεν είναι εύκολη και έχει μυστικά, τα οποία δεν είναι γνωστά σε όλους τους ανθρώπους, και ως εκ τούτου είναι συχνές οι αποτυχίες.

Μικρά μυστικά γοητείας:
Είναι πολύ σημαντική η πρώτη εντύπωση. Να είστε ντυμένος καλά αλλά όχι στημένα ή εξεζητημένα. Απλά κομψός, καθαρός, χαλαρός για να δώσετε μια όμορφη πρώτη εικόνα.
Μην έχετε άγχος και προσεγγίστε την μόνο μία φορά. Αν δεν καταφέρετε κάτι αποχωρήστε ευγενικά και συνεχίστε την διασκέδαση σας.
Δείξτε υπομονή. Οικοδομήστε μια καλή επικοινωνία και σιγά σιγά η σχέση θα προχωράει σε άλλο επίπεδο. Η βιασύνη μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα.
Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Μικρές εκπλήξεις, προσκλήσεις για καφέ, ποτό ή φαγητό, ένα λουλούδι, …κάθε λεπτομέρεια μετράει υπέρ σας.
Ευαισθησία. Δείξτε τις ευαισθησίες σας. Μην προσποιηθείτε τον ευαίσθητο γιατί συνήθως γελοιοποιείστε. Μιλήστε ειλικρινά για τις ευαισθησίες σας.
Χιούμορ. Μεγάλο κεφάλαιο το γέλιο και η διασκέδαση αφού είναι δύο πολύ βοηθητικοί παράγοντες. Η διασκέδαση είναι χαλάρωση, μακριά από τις έγνοιες και κάνει τους ανθρώπους πιο δεκτικούς. Πείτε αστεία, γελάστε, δέστε αν έχετε παρόμοιο χιούμορ και γελάτε με τα ίδια πράγματα. Προς θεού μην κάνετε τον κλόουν.
Μικρές τολμηρές κινήσεις που θα ανοίξουν το δρόμο για φυσική προσέγγιση. Πιάστε το χέρι της ή απλά αγγίξτε την. Χαϊδέψτε τα μαλλιά της ή αγγίξτε την στην πλάτη. Επίσης αν έχει κατοικίδιο να είστε τρυφερός μαζί του. Αυτές είναι μικρές πράξεις που επιτρέπουν σταδιακά την στενότερη επαφή.
Κοιτάξτε την στα μάτια, κατευθείαν τρυφερά και με σιγουριά. Είναι ένας κάλος τρόπος για να δείτε αν υπάρχει μη λεκτική επικοινωνία ανάμεσα σας και φυσικά να δείτε αν υπάρχει αυτή η συναισθηματική σπίθα στο βλέμμα της.
Το σπίτι σας. Αν την καλέσετε σπίτι σας φροντίστε να είναι καθαρό και όσο γίνεται καλαίσθητο. Προσοχή είπαμε καλαίσθητο και όχι ότι θεωρήσετε ωραίο να το βάλετε παντού. Λίγα πράγματα και με γούστο.
Δείξτε ενδιαφέρον για την ζωή της και τις δραστηριότητές της. Ακούστε την και αυτό θα της επιτρέψει να ανοιχτεί και να σας δείξει εμπιστοσύνη.

Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν σημαίνει απλά πως δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας και θα ήταν καλύτερο να το αφήσετε και να μην γίνετε πιεστικός. Αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε την φιλική σχέση και μπορεί στο μέλλον κάτι να προκύψει. Αλλά πάντα, μα πάντα να είστε ευγενικός και να φέρεστε με λεπτότητα και εξυπνάδα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα