Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

AΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ..

eurobank
Κα Γιουρομπανκ καλησπέρα σας είμαι ο λεβεντονιός που εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν σας έχει δώσει μία έναντι του δανείου που έχω από σας.
Πριν κάτι μήνες μου στείλατε διαταγή πληρωμής στο όνομα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .Πριν 3 μέρες μου στείλατε προσημείωση πάλι στο όνομα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Ολον αυτόν τον καιρό ρωτάω φίλους και γνωστούς αν ξέρουν κάτι για το θέμα και μου απαντάνε ΟΧΙ. Δεν θέλω με τίποτε να υποθέσω ότι μου λέτε ψέματα για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και απλά θεωρώ ότι όλοι οι γνωστοί και φίλοι είναι κουφάλες και παριστάνουν τον Κινέζο.
Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας ξέρω πολύ καλά ότι ο κόσμος είναι κακός. Επίσης το θέμα μας δεν είναι ότι ενώ σας λέω ότι είμαι άνεργος εσείς μου λέτε για ευνοϊκό διακανονισμό διπλασιάζοντας περίπου το χρέος μου το οποίο ήδη έχετε τριπλασιάσει πάντα (ΝΟΜΙΜΩΣ).

Ούτε το θέμα μας είναι ότι έχω ήδη αποπληρώσει το αρχικό κεφάλαιο πάνω από μια φορές.
Στις ελάχιστες από τις καθημερινές οχλήσεις σας στις οποίες πλέον απαντώ, έχω με θέρμη επιβραβεύσει την άκρως νομοταγή πορεία των ενεργειών σας και σας έχω παροτρύνει να φτάσετε μέχρι τέλους….δηλαδή να μου πάρετε και τα σώβρακα (αν τα αφήσει η εφορία).
Θεωρώ βέβαια εύλογη την απορία σας για τον λόγο της επιστολής μου. Είναι πολύ απλός και περικλείεται σε μία και μόνη απαίτηση.
Σας ικετεύω αν είναι δυνατόν να με παίρνει τηλ μία πιό νέα κοπέλα και αν γίνεται με γίνεται με πιο γλυκιά φωνή.
Με τη σιγουριά ότι το αίτημά μου θα τύχει της πλήρους κατανόησης από τη μεριά σας φιλώ σταυρωτά…..ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα