Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΟΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΟΦΟΥ

O Νόμος της Δράσης και της Αντίδρασης
Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις. Αν αυτό που θες είναι ευτυχία, αγάπη, φιλία και ειρήνη… Τότε ΓΙΝΕ η αγάπη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου, γίνε ειρηνικός, γίνε ευτυχισμένος, γίνε ένας καλός φίλος για κάποιον. Όταν προσφέρεις αρνητική ενέργεια, αυτή επιστρέφει σε σένα ακόμα πιο ισχυρή.

Ο Νόμος της Δημιουργίας
Η ζωή δε συμβαίνει απλά. Χρειάζεται και τη συμμετοχή σου. Ό,τι μας περιτριγυρίζει, ό,τι βρίσκεται στο άμεσο, εξωτερικό περιβάλλον μας, δεν είναι παρά η ανάκλαση της εσωτερικής μας κατάστασης, των πιστεύω και των αντιλήψεών μας. Να κάνεις και να είσαι ό,τι θες να υπάρχει και να συμβαίνει στη ζωή σου. Όλα είναι τέλεια.



Ο Νόμος της Οπτικής
Ό,τι βλέπεις, αυτό είναι. Ό,τι πιστεύεις, αυτό συμβαίνει. Όταν στο πρόσωπο κάποιου βλέπεις έναν εχθρό, τότε έχεις βάλει στη ζωή σου έναν εχθρό. Όταν βλέπεις κάτι ως ακατόρθωτο, θα είναι ακατόρθωτο. Άλλαξε ό,τι δε σε ικανοποιεί, απλά αλλάζοντας τον τρόπο που το αντιλαμβάνεσαι. Με άλλα λόγια, έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τα πάντα με τη συμπεριφορά σου και μόνο.

Ο Νόμος της Ανάπτυξης
Προς το μέρος που κατευθύνεσαι, σ’ αυτό θα φτάσεις. Όταν θες να αναπτυχθείς πνευματικά, γίνε πνευματικό ον και τα πάντα γυρω σου θα αλλάξουν για να ανταποκριθούν στις νέες σου επιλογές και ασχολίες. Το μόνο που κατέχεις, το μόνο που μπορείς να ελέγξεις είναι ο εαυτός σου. Το μοναδικό σου εφόδιο είναι ο εαυτός σου. Άλλαξε, λοιπόν, από καρδιάς, και τα πάντα γύρω σου θ’ αλλάξουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει, βέβαια, και αλλαγές καταστάσεων που έχεις συνηθίσει, ή να «χάσεις» πρόσωπα και σχέσεις χαρακτηριστικές για σένα. Να θυμάσαι πως τα πάντα αλλάζουν για να ανταποκρίνονται στις δονήσεις σου και όλα συμβαίνουν για έναν ανώτερο, τέλειο σκοπό.

Ο Νόμος της Υπευθυνότητας
Είσαι υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στη ζωή σου. Εσύ και μόνο εσύ. Είτε για κάτι ευχάριστο, είτε για κάτι δυσάρεστο. Πριν κατηγορήσεις οποιονδήποτε άλλο, ξανασκέψου το. Οι συνθήκες απλώς καθρεφτίζουν τις δικές ΣΟΥ σκέψεις. Όσο δύσκολο κι αν είναι, κάποιες φορές, να το πιστέψεις, ό,τι συμβαίνει είναι καθρέπτισμα του εαυτού σου. Αυτό που μπορείς να ελέγχεις κάθε φορά, σε κάθε κατάσταση, είναι ο εαυτός σου. Εσύ επιλέγεις αν θα νιώθεις πόνο ή θλίψη ή αν θα ανησυχείς για τα πάντα.

Ο Νόμος της Ενότητας
Παρελθόν, παρόν, μέλλον. Όλα είναι Ένα. Όλα είναι Τώρα. Το να προσκολλάσαι στο παρελθόν, σε αποτρέπει από το να έχεις παρόν. Το να σκέφτεσαι μόνο το μέλλον, δε σου επιτρέπει να χαρείς τη στιγμή. Παλιές συμπεριφορές, τοξικές σχέσεις συνήθειας, παλιά όνειρα, περασμένες στιγμές… όταν παραμένεις κολλημένος σ’ αυτά, χάνεις το τώρα. Δες μπροστά σου. Τώρα είσαι εδώ. Τώρα όλα είναι τέλεια.

Ο Νόμος της Συγκέντρωσης
Ένα βήμα τη φορά. Ένα μικρό, σταθερό βήμα. Μη βιάζεσαι. Πάρε το χρόνο σου, βρες το δικό σου ρυθμό, μην επηρεάζεσαι από τίποτα. Όταν χάνεις το στόχο σου, όταν είσαι ασταθής, αφήνεις το άγχος και το φόβο να σε κυριεύσουν. Ενώ μία επιτυχία κάθε φορά, θα σε οδηγήσει στην πολυπόθητη μεγάλη.

Ο Νόμος της Ενέργειας
Τα πάντα έχουν ενέργεια. Τα πάντα ΕΙΝΑΙ ενέργεια. Ό,τι λες, ό,τι βλέπεις, ό,τι τρως, ό,τι αγγίζεις, ό,τι πράττεις, ό,τι νιώθεις. Τα πάντα είναι ενέργεια. Ακόμα κι εσύ ο ίδιος. Η ενέργεια επηρεάζει ολόκληρη τη ζωή σου. Γι’ αυτό φρόντιζε να μην αφήνεις τον εαυτό σου εκτεθειμένο σε ενέργειες που σε επηρεάζουν αρνητικά, να τον προστατεύεις. Να χρησιμοποιείς λέξεις με όμορφη ενέργεια. Λέξεις αγάπης. Να τρως ό,τι νιώθεις πως το σώμα σου ζητά, να το αγαπάς. Να διατηρείς τον προσωπικό σου χώρο καθαρό και χωρίς υπερβολικά αντικείμενα. Να έχεις στη ζωή σου ό,τι και όποιον σε ικανοποιεί ενεργειακά.

Τα πάντα είναι ένα παιχνίδι.
Και να μην ξεχνάς ποτέ πως τα πάντα είναι όπως πρέπει να είναι, για το καλό όλων.
Όλα είναι τέλεια.





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα