Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

~ Η Α-ΛΗΘΕΙΑ ~


Έχουμε συνηθισει να λεμε, - Μου σπας τα νευρα - .......
η - Γιατι μου κανεις τα νευρα τσαταλια ? - ....
Παντα εχουμε τη λανθασμενη αντιληψη οτι ο Θυμος , τα Νευρα ειναι κατι που μας το δημιουργει καποιος αλλος εξω απο εμας..... Ειναι ομως ετσι ???

Γιατι αραγε οταν ακουμε κατι που δεν μας αρεσει νιωθουμε θυμο, και γιατι παντα πιστευουμε οτι οι αλλοι δε μας φερονται καλα????

Αγαπημενοι φιλοι μου, ποτε τα συναισθηματα μας δεν ειναι αιτια απο καποιον αλλο και ποτε αυτα που νιωθουμε δεν τα προκαλουν οι αλλοι... Οτι βιωνουμε, οτι νιωθουμε σε συναισθημα, ειναι στοιχεια του ιδιου μας του εαυτου, ειναι και ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !



Οταν ενας ανθρωπος κανει εσωτερικη εργασια και αναζητηση , ανακαλυπτει αυτην την Α-ΛΗΘΕΙΑ !


Πως μπορει να φταιει ο αλλος απενατι μας οταν ο Θυμος κατοικει μεσα μας.....?
Η εσω-εργασια θεραπεια της ψυχης μας , η απελευθερωση ολων των αρνητικων χαμηλων δονησεων μας φερνει στην ουσια μας , την ΚΑΡΔΙΑ !

Ολα τα εχουμε βαλει εμεις εκει να συμβαινουν για την εξελιξη της ψυχης μας, τιποτα και κανενας ανθρωπος απεναντι μας δεν ειναι τυχαιος, ολα γινοντε σωστα και δεν υπαρχει λαθος στις σχεσεις μας με τους συνανθρωπους μας........

Αυτο που πρεπει να δουμε καθαρα ειναι οτι το πανεπιστημιο ΓΗ εχει ακριβως αυτην τον σκοπο, να μας διδαξει μεσα απο το πονο, το θυμο, την ελειψη φωτος, τη πικρα, το δραμα, το φοβο, την ανασφαλεια...........

Αυτο που λεμε οτι η εξοδος για τον παραδεισο βρισκεται στο πατο της κολασης ειναι και Η Α-ΛΗΘΕΙΑ !!! Πρεπει να διαβουμε το πανεπιστημιο κολαση να μαθουμε απο αυτο και να ξυπνησουμε στο φως της α-ληθειας μας, και αυτην την επιλογη να βρισκομαστε εδω , την καναμε ΕΜΕΙΣ.... ΑΡΑ , ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

Ας βγουμε απο τις πλανες της προσωπικοτητας και του νου , ας κοιταξουμε μεσα μας να βρουμε το φως μας , ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η Α-ΛΗΘΕΙΑ !!!

Κοιμομαστε ως δαιμονες , Ξυπναμε ως ΑΓΓΕΛΟΙ ΦΩΤΟΣ  

Σας ευχαριστω
με απολυτο σεβασμο
για τον καθε εναν σας ξεχωριστα
και παντα με την ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ 
Ι.Κ.


Ioanna Kipraki


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα