Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

Ένα φανταστικό κόλπο για να κάνεις το κρέας σου απίστευτα μαλακό και νόστιμο

Ένα φανταστικό κόλπο για να κάνεις το κρέας σου απίστευτα μαλακό και νόστιμο

Για να γλύφεις τα δάχτυλά σου.

Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνεις (εσύ και η παρέα σου). 
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό. Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα