Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Virgo Ιntacta


Και ξαφνικά, εκεί που ο πρωθυπουργεύων σφουγγοκωλάριος είχε δύο -έστω και θλιβερούς- όρχεις για τον παρά φύση βιασμό της Ελλάδας, έμεινε... μονάρχις! 

Η χώρα, μπορεί να βρέθηκε χθες για περίπου δύο ώρες στον αστερισμό των πρόωρων εκλογών όμως η έγκαιρη τοποθέτηση του έντρομου στην προοπτική της πολιτικής του εξαφάνισης, αρχομανούς παρασυνταγματολόγου με την ψυχογενή βουλιμία, έβαλε τις ψυχές όλων στη θέση τους, αφού έσπευσε να δηλώσει ότι παραμένει στην κυβέρνηση και στηρίζει την προσπάθεια για την ολοκληρωτική καταστροφή του τόπου.

Τα δυο συνεταιράκια της καταστροφής, προχωρούν μπροστά, με την άγνοια του κινδύνου που χαρακτηρίζει τους ψυχικά διαταραγμένους. Συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία για την ολοκλήρωση του καταστροφικού τους έργου, χωρίς τον Μπάρμπα-Φανούρη "παρόντα", μετά την αιφνιδιαστική "υπαναχώρηση" του τελευταίου.

Αποκλείστηκε, λοιπόν, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Αδιακόρευτη η συγκυβέρνηση των διακορευτών της Ψωροκώσταινας. Συμφωνήθηκε η συνέχιση της κολεγιάς στη βάση μιας αναθεώρησης της προγραμματικής κοροϊδίας προς το ρεαλιστικότερο, με ενδόμυχο στόχο την επταετία. 

"Δεν θα πάρω εγώ την ευθύνη για τη διακοπή της χρηματοδότησης της χώρας (sic)", επεσήμανε με τον χαρακτηριστικό του στόμφο, ο παρανοϊκός δισέγγονος της λογοτέχνισσας.

Η ομάδα της «Αλήθειας», που μελετώντας τις δημοσκοπήσεις, παρακολουθεί την ραγδαία άνοδο των Αυγουλοκέφαλων, μέχρι πρότινος δεν φοβόταν τις εκλογές, έχοντας έτοιμο από καιρό το σενάριο σύμφωνα με το οποίο θα εκπλήρωναν τον πόθο τους για μιαν ένδοξη διακυβέρνηση από τις συνιστώσες της αρτηριοσκληρωτικής δεξιάς. Όμως η ακατανόητη, κατ’ αυτούς, κατακραυγή για το μαύρισμα στους δέκτες της ελληνικής Τηλεδημοκρατίας, φαίνεται ότι φρενάρει αυτό το ευγενές όραμα για ευθετότερο χρόνο. 

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι αναμένεται ευρύς ανασχηματισμός της κυβέρνησης, η οποία θα απαρτίζεται πλέον αποκλειστικά από τα ανεπάγγελτα σαπρόφυτα που ευδοκιμούν στους σκοτεινούς στάβλους των δύο μικρομέγαλων κομμάτων. Το ενδεχόμενο της συμμετοχής και άλλων πολιτικών κολαούζων και θλιβερών προσωπικοτήτων δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

Μάλιστα, ανοιχτή παραμένει και η συμμετοχή του παρασυνταγματολόγου στη θέση του αντιπροέδρου, ενώ ο πρωθυπουργεύων σφουγγοκωλάριος δεν θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει από μια ψηφοφορία· πάντα εκλέγονται στη Βουλή, εκ παραδρομής, και κάποιοι λίγοι άνθρωποι με αξιοπρέπεια. 

Θα αποκλειστούν –κατά τα φαινόμενα- από το κυβερνητικό σχήμα όλοι οι αριβίστες της Δ.ΗΜ.ΑΡ. [Δεν ΗΜασταν ΑPιστεροι (σας τη σκάσαμε)], εκτός κι αν στο μέτρημα διαπιστωθεί ότι δε βγαίνουν τα κουκιά. Πάντως οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν ότι η πιθανότητα να βρεθούν πατριώτες στο κυβερνητικό μπλοκ είναι ασήμαντη. 

Η στάση της Δ.ΗΜ.ΑΡ. παραμένει γρίφος, γιατί ο χρησμός τουμικροτσούτσουνου Μπάρμπα-Φανούρη περιορίστηκε στο ναυάγιο των συναλλαγών για την κρατική τηλεόραση, χωρίς ο ίδιος να είναι ακόμη σε θέση να αξιολογήσει αν θα υπάρχει επόμενη μέρα για το (από)κομμα του. Ο πρωθυπουργεύων σφουγγοκωλάριος πάντως εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της Δ.ΗΜ.ΑΡ και προσωπικά κατά του ακατανόητου Μπάρμπα-Φανούρη που, εντελώς απρόσμενα, του χαλάει τη στραπατσάδα.

Ο πρωθυπουργεύων σφουγγοκωλάριος, ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσει με ορίζοντα τετραετίας (βυσσοδομώντας, όπως σημειώθηκε παραπάνω, στην προοπτική επταετίας) με όσους θλιβερούς σπεύσουν να στηρίξουν την κυβέρνηση του, συνυπολογίζοντας τις χρυσές  εφεδρείες των αποστατών από τους Καμμένους Έλληνες αλλά και τα άλλα πολιτικά απορρίμματα, με πρώτον και καλύτερο τον LOVEρδο, του οποίου το όνομα θα να μείνει στην ελληνική πολιτική ιστορία, συνώνυμο του Νενέκου... Έσπευσε να δηλώσει συμμετοχή στο πάρτι κι ο LOVEρδος λοιπόν, επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση που τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης "αν από το χέρι μου περνάει να αποφευχθούν οι καταστροφικές εκλογές, θ’ αποφευχθούν". Δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον αχαρακτήριστο ολετήρα των εθνικού συστήματος υγείας, τον κομπλεξικό πορνοκυνηγό... Είναι άξια της εμπιστοσύνης αυτού του μικρού ανθρώπου, ετούτη η κυβέρνηση κι αυτός αντάξιος στυλοβάτης της...

Αλλά ετούτη η κυβέρνηση είναι αντάξια κι όλων ημών των υπολοίπων που την ανεχόμαστε. Κι ας ξέρομε ότι κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα