Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Στην Ευρώπη οι ναοί γίνονται γυμναστήρια

eklisia (6)

Όλοι γνωρίζουμε την μικρή ολλανδική πόλη του Μάαστριχ, στα σύνορα Γερμανίας, Ολλανδίας και Βελγίου. Η πόλη αυτή συμβολίζει την Ενωμένη Ευρώπη, καθώς εκεί στις 7 Φεβρουαρίου του 1992 υπογράφηκε η συνθήκη της δημιουργίας της Ενωμένης Ευρώπης. Η συνθήκη αυτή έθεσε ουσιαστικά την βάση για την μετέπειτα πορεία της ευρωπαϊκής ηπείρου, μια πορεία όμως που κάθε άλλο παρά ανταποκρίθηκε στα όνειρα των ευρωπαϊκών λαών καθώς προώθησε ένα άτεγκτο τραπεζιτικό ολοκληρωτισμό και μια δικτατορία του χρηματιστηριακού κεφαλαίου.

Αλλά ένα άλλο γεγονός που έρχεται από αυτή την συμβολική πόλη, μας δείχνει πως ο χριστιανισμός, η θρησκεία που κυριάρχησε στην Ευρώπη επί αιώνες, σήμερα έχει αντικατασταθεί από μια άθεη και κουλτούρα που εξαφανίζει σταδιακά κάθε χριστιανική παρουσία. «Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια» η σοφή αυτή παροιμία απλά θέλει να μας πει ότι κάθε πράγμα -που είναι να συμβεί- συμβαίνει στον καιρό του. Καιρός λοιπόν είναι η θρησκεία που αιματόβαψε ένα ολόκληρο πλανήτη και είναι υπεύθυνη για εγκλήματα που μόνον προσβάλλουν την ανθρώπινη ύπαρξη για εκατοντάδες χρόνια να εξαφανιστεί από το προσκήνιο και ν’ αντικατασταθεί… από τι άραγε θ’ αντικατασταθεί; Αυτό είναι το ερώτημα.
Το μεγάλο «σκάνδαλο» του Μάαστριχ, είναι ο καθεδρικός ναός του, ένας χριστιανικός ναός που κτίστηκε τον δέκατο τρίτο αιώνα. Ο ναός αυτός σήμερα έχει μετατραπεί σε ένα κλασικό καφέ- μπαρ, όπως δείχνουν οι εικόνες που κυκλοφορούν και στο διαδίχτυο.  Η αγία τράπεζα του ναού, με ένα μεγάλο σταυρό επάνω της, έγινε τραπέζι των θαμώνων του ναού -μπαρ.
Ο ναός αυτός  είναι άλλο ένα κρούσμα μιας Ευρώπης που επιτέλους αποχριστιανοποιείται. Η παπική έκφραση του χριστιανισμού, με τα εκατοντάδες σκάνδαλα έχει οδηγήσει τους δυτικοευρωπαίους στην αθεΐα και σε κάθε λογής θρησκευτικές διαφορετικότητες. Σε χώρες όπως η Ολλανδία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Γαλλία, χριστιανικοί ναοί γίνονται αίθουσες διασκέδασης, αποθήκες, ακόμα και γυμναστήρια.
Ειδικά στην Γερμανία, σύμφωνα με μια τελευταία έρευνα του περιοδικού Σπίγκελ, τα κρούσματα μετατροπής ναών σε γυμναστήρια συνεχώς αυξάνονται. Συγκεκριμένα η εκκλησία του αγίου Παύλου στο Rakvere, του αγίου Μαρτίνου στο Moringen, περιοχής Göttingen, του αγίου Νικολάου στο Hameln και του αγίου Νικολάου στο Heilbronn, έγιναν  γυμναστήρια. Επιτέλους ας γίνουν και κάτι χρήσιμο για τον άνθρωπο. Μόνον που δεν ξέρω αν αυτή η αλλαγή, θα είναι επί καλό, γιατί ο άνθρωπος μπορεί να αποχριστιανοποιείται αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, δεν αποθρησκειοποιείται και πάνω απ όλα δεν αποπροβατοποιείται..
Παράλληλα στο Βερολίνο πολλές εκκλησίες καθολικών και διαμαρτυρόμενων έχουν εγκαταλειφτεί, ενώ οι εκκλησίες στις περιοχές Mönchengladbach και Stadtteil Rheydt, έγιναν μουσουλμανικά τεμένη. Εδώ φαίνεται και η ανησυχητική επέλαση του Ισλάμ, καθώς ήδη σε όλη την Γερμανία λειτουργούν επίσημα 159 μουσουλμανικά τεμένη, ενώ την περίοδο αυτή κτίζονται άλλα 128. Παράλληλα υπάρχουν και λειτουργούν 2,500 μεστζίτ, δηλαδή αίθουσες προσευχής στο Ισλάμ.Ας μην ξεχνάμε πως το ισλάμ είναι δημιούργημα του Βατικανού.
Το Ισλάμ Κατασκευάστηκε Από το Βατικανό: Ο Χριστιανισμός του Βατικανού, Fleur-De-Lis, Ισλάμ, Ιουδαισμός και το «καπέλο» του Dagon (είχαμε δεν είχαμε πάλι με τον Lovecraft μπλέξαμε) που φοράει ο Πάπας . Οι τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες και το κακό συναπάντημα. Οι Επικυρίαρχοι πεθαίνουν …
Ο άνθρωπος μυαλό δεν βάζει, πρέπει ντε και καλά, να ανήκει σε κάποιο μαντρί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα