Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

--- Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ''UNPLUG YOURSELF'' – ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ !!! ---


Παραξένεψε πολλούς η είδηση που αναρτήσαμε χθες για τις χιλιάδες Παρασιτικές Οντότητες που θα επηρέαζαν αρνητικά όσους χρήστες συνδέονταν στο διαδίκτυο σήμερα το πρωί (στις 21 Ιουνίου 2013), 7:00 - 15:00 Τοπική Ώρα.
Η πληροφορία ξεκίνησε από τον ενεργειακό θεραπευτή Julien Wells που προέβλεψε πριν λίγο καιρό την εμφάνιση UFOs πάνω από την τελική ημέρα της «Ακρόασης Πολιτών για την Αποκάλυψη» (Citizen Hearing on Disclosure) στην Ουάσινγκτον. Ο Wells, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ενημερώθηκε για την παρασιτική ψυχική κυβερνο-επίθεση από τον ελληνοαμερικανικό ενεργοθεραπευτή Ανδρέα Μπάρτζη, που πριν λίγο καιρό ανακάλυψε ότι ισχυρά ''troll'' programs , μία υπαρκτή τεχνολογία που εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιείται σε μαζικές επιθέσεις λογισμικών, θα προωθηθούν να κατακλύσουν το διαδίκτυο τις συγκεκριμένες ώρες από κάτι δυνάμεις ''έξω από εδώ'' που ονομάζονται Παρασιτικές Οντότητες. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε...

Η ανακοίνωση μέσα σε λίγες ώρες πήρε παγκόσμιες διαστάσεις μέσα από ''επαφικές'' κοινότητες και η ανθρωπότητα προστατεύτηκε για ακόμα μία φορά. ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Όμως, από τι;


Στο κόσμο των ''επαφικών'' Παρασιτικές Οντότητες ονομάζονται ένα σύνολο ψυχών που αποσκίρτησαν από τη Θεϊκή - Συμπαντική ενέργεια και ξεχύθηκαν στο διάστημα ψάχνοντας τόπους για τροφή. 

Οι ανθρώπινες ψυχές ήταν μία ιδανική τροφή, για όσες οντότητες συνάντησαν τη Γη. Με τα χρόνια η ανέχεια, η αγωνία, η κοινωνική ανισότητα, οι δανεισμοί, η πορνεία, η ασυδοσία και άλλα τόσα ιδιώματα της εποχή μας, δημιούργησαν ανθρώπους ζόμπι -χωρίς αντιστάσεις-, μία έτοιμη και πολύ νόστιμη ψυχική τροφή... 

Μέχρι που ένα μεγάλο κύμα εξελιγμένων ψυχών εμπόδισαν την τελευταία στιγμή τις επιθέσεις, κάνοντας τις παρασιτικές οντότητες να ψάχνουν νέους τρόπους επίθεσης. Όπως η τελευταία μέσω τεχνολογίας, ''troll'' programs και διαδικτύου (μέσω δορυφορικών μεταδόσεων ή κάποιου αστρικού ραδιοκύματος), όπως αποκαλύφθηκε από τους Julien Wells και Ανδρέα Μπάρτζη.


Ένα δεύτερο στοιχείο που επίσης παραξένεψε και μπέρδεψε πολλούς ήταν η κοινή ''τοπική ώρα''. Όμως ήταν σωστά ''κοινή'' για όλους στη Γη, καθώς ένα ''troll'' ή γενικά ένα πρόγραμμα ενεργοποιείται με την ώρα του συστήματος που λέει το κάθε pc... απ'ότι μου ανέφερε ένας φίλος προγραμματιστής και όχι με την παγκόσμια ώρα. Ορθά, λοιπόν, ήταν κοινή.


Λίγοι πιστεύετε σε τέτοιες ιστορίες. Ελάχιστοι θα προστατευόσασταν και ακόμα λιγότεροι θα διαδίδατε την προειδοποίηση αν σας εξηγούσαμε από την αρχή περί τίνος πρόκειται. Έτσι διαλέξαμε την απλή οδό της ψυχικής αφύπνισης ή καθοδήγησης (αναφερόμενος στην θετική ή στην αρνητική μορφή της). 

Χρησιμοποιήσαμε λέξεις που χρησιμοποιούν οι επιτυχημένες διαφημιστικές της παγκοσμιοποίησης που σας ωθούν στην κατανάλωση συγκεκριμένων προϊόντων (μπλου-τζιν, cola, τσιγάρα κτλ.) και όχι μόνο επιτύχαμε την προστασία σας αλλά αποδείξαμε ότι η ψυχή και ο νους επηρεάζονται τελικά...! 

Γιατί, λοιπόν, οι συνδεδεμένοι χρήστες να μην επηρεάζονταν και αυτοί από συγκεκριμένα ''trolls'' τις ώρες και με τον τρόπο που προειδοποίησαν οι ''επαφικοί'' φίλοι μας; 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα