Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Σάλος με tweet Τούρκου ολυμπιονίκη- «Ελληνικά και αρμένικα ακτιβιστικά σκυλιά» οι διαδηλωτές....Απαιτούμε την άμεση επέμβαση της Ελληνικής Κυβέρνησης για την υπεράσπιση του !!!



Ανω κάτω έχει γίνει η γειτονική  μετά το σχόλιο του χάλκινου ολυμπιονίκη στο Λονδίνο στην ελληνορωμαϊκή πάλη, Ριζά Καγιάλπ.
Ο 23χρονος πρωταθλητής χαρακτήρισε «ακτιβιστικά σκυλιά» τους Ελληνες και τους Αρμένιους σε σχόλιό του στο Twitter το οποίο αμέσως μετά αποσύρθηκε.

Ο νεαρός ολυμπιονίκης, τάχτηκε από την πρώτη στιγμή εναντίον των διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, με το χαρακτηριστικό σχόλιο: «Γαμ… τις διαδηλώσεις σας. Γαμ…προδότες» ενώ σε άλλο «τιτίβισμα» προχώρησε ακόμα περισσότερο βγάζοντας τον άκρατο φανατισμό του: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία Ταξίμ στους αρμένιους και έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».
Η ελληνική αποστολή στη Μερσίνα αντέδρασε άμεσα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία και αποβολή του αθλητή από τους αγώνες φτάνοντας το θέμα εως τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων.
Μάλιστα, η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας ζήτησε να επιβληθεί άμεσα τιμωρία και αποβολή στον τούρκο παλαιστή αλλά το θέμα «κόλλησε» σε αξιωματούχους της τουρκικής κυβέρνησης οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι έτσι και αλλιώς ο Ριζά Καγιάλπ έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα