Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?????

Αυτό είναι το ένα από τα δύο απόρρητα τηλεγραφήματα από την Ουάσιγκτον που «καίνε» τον Γιώργο Παπανδρέου  και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

          http://4.bp.blogspot.com/-vyxXca443U4/URPCSiobkAI/AAAAAAAAep8/xfEJGUzCr4s/s1600/2013-02-07_165716+sos.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες που ειχαν δει το φως της δημοσιότητας , πρόκειται για ένα τηλεγράφημα που είχε αποστείλει στις 29 Μαρτίου ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, τότε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Με αυτό προειδοποιούσε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ότι «υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ θεωρούν πως μόλις συμφωνήσει η Ελλάδα να μπει σε μνημόνιο, θα πρέπει ταυτόχρονα να προχωρήσει σε μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους της, προκειμένου να καταστεί επιτυχές και βιώσιμο το πρόγραμμα». Το συγκεκριμένο τηλεγράφημα, κοινοποιήθηκε όπως υποστηρίζει ο κ.Ρουμελιώτης και στον τότε πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου και τον τότε υπουργό οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.

Τρεις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα  την 1η Απριλίου του 2010, το ανώτατο διπλωματικό στέλεχος της ελληνικής πρεσβείας κ. Βράιλας  με άκρως απόρρητο και επείγον τηλεγράφημα από την Ουάσιγκτον, ενημερώνει την ελληνική κυβέρνηση ότι  στελέχη του ΔΝΤ αμφισβητούν έντονα το αν μπορεί το ελληνικό πρόγραμμα να αποδειχθεί βιώσιμο χωρίς αναδιάρθρωση.
Ο
 πρέσβης τόνιζε μάλιστα πως το ΔΝΤ, χαρακτήριζε το στόχο «άπιαστο»  και επεσήμαινε  πως αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση θα υπάρξει έξαρση των κοινωνικών αντιδράσεων. 

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ????

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα