Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε live τη συντέλεια του κόσμου, αν και εφόσον γίνει [livestreaming]

Δείτε live τη συντέλεια του κόσμου, αν και εφόσον γίνει [livestreaming]  Πηγή: Δείτε live τη συντέλεια του κόσμου, αν και εφόσον γίνει [livestreaming]
Ενα πρότζεκτ που έχει άμεσα να κάνει με την προφητεία των Μάγια, βάσει της οποίας την Παρασκευή θα τελειώσει ο κόσμος, υλοποιεί η «Slooh Space Camera», η οποία μεταδίδει «ζωντανή» εικόνα του από το διάστημα.

Οποιος, λοιπόν, αισθάνεται ανήσυχος και αγωνιά για το αν η προφητεία των Μάγιας θα βγει αληθινή, μπορεί να «σαρώσει» τους ουρανούς εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα που του προσφέρει το Slooh Space Camera.

Ετσι σε περίπτωση που το τέλος του κόσμου επέλθει λόγω κάποιας ηλιακής καταιγίδας ή λόγω σύγκρουσης της Γης με κάποιον αστεροειδή θα μπορεί να δει το... κακό να έρχεται, καθώς η μία κάμερα δίνει εικόνα του διαστήματος.

Εάν πάλι, η συντέλεια επέλθει μέσω σεισμού, τεράστιων κυμάτων κτλ, υπάρχει και μια δεύτερη κάμερα που δίνει εικόνα από το διάστημα μεν, εστιασμένη στα Κανάρια Νησιά δε. Δεδομένου ότι, σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, αν η συντέλεια επέλθει θα ξεκινήσει ακριβώς από εκει...

Για να δείτε live εικόντα πατήστε εδώ.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα