Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

2012...Αυτό το άρθρο περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια μελλοντικά γεγονότα!

Είδατε τι σαΐνια είμαστε;; 
Τύφλα να 'χει ο Νοστράδαμος!


                                          Nostradamusgraphic.png

2012 ή ΧΞΣ+1346=2012

Κατά τα λεγόμενα πολλών ερευνητών και επιστημόνων καθώς επίσης βάσει του ημερολογίου των Μάγιας και αρχαίων μαντών που οι μαντείες τους έχουν διασωθεί μέχρι σήμερα, προβλέπεται ότι το έτος 2012 μία σειρά καταστροφικών γεγονότων θα τερματίσει οριστικά τη ζωή στη γη.
Εικάζεται ότι θα εμφανιστούν και οι Ελ που βρίσκονται στα βάθη του ηλιακού συστήματος μεταξύ των πλανητών Ουρανού και Ποσειδώνα καβαλώντας τον Πλανήτη Χ ή Nibiru ή θα είναι το έτος το οποίο θα γίνει το θαύμα και θα πεθάνει ο Μητσοτάκης. Τα μόνα όντα που θα επιζήσουν θα είναι οι κατσαρίδες τα Βριλ ο Τσακ Νόρις.

Ακόμα πιθανότατα να σπάσουν τα φρεάτια και να βγουν τα Νεφελίμ στην επιφάνεια. Είναι βέβαια ασαφές διότι τα Νεφελίμ είναι απασχολημένα διαβάζοντας την νέα τριλογία Γιατί και πώς ζουν ανάμεσα μας.
Τα καταστροφικά γεγονότα θα αρχίσουν από τον πρώτο μήνα του έτους και θα κορυφωθούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα Ελλάδος 13.13 μ.μ. με σόου υψηλής αισθητικής και πυροτεχνήματα που έχει αναλάβει να διοργανώσουν οι Η.Π.Α. σε συνεργασία με την γκρι Αδελφότητα (Μαύρη + Άσπρη = Γκρι).
Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η μεταφορά του εορτασμού των Χριστουγέννων από τις 25 Δεκεμβρίου στις 25 Νοεμβρίου.
Επίσης ακυρώνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η Euro-βύζιον και οι εκπτώσεις του καλοκαιριού ενώ η τελετή των Όσκαρ θα γίνει κανονικά τον Μάρτιο. Ακόμα στης 21 Δεκεμβρίου 2012 πολλοί πλανήτες θα έρθουν σε σύνοδο προκαλώντας ένα σπάνιο φαινόμενο.
Φήμες θέλουν όλα αυτά να 'ναι απλά παιχνίδια των Σαυροειδών λαμόγιων για να δουν την αντίδραση των γήινων σε κατάσταση "Tomorrow You Die" αλλά όπως είπε και ο Τσακ Νόρις "Come Get Some".

Η μοιραία μετακίνηση των πόλων[επεξεργασία]

Στην αρχή του έτους 2012 ο ήλιος θα βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία και όλοι οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος θα ευθυγραμμιστούν δημιουργώντας ραγδαίες μαγνητικές δυνάμεις στο φλοιό της γης με αποτέλεσμα την μετακίνηση των πόλων κατά 55.000 χιλιόμετρα.
Η Αγγλία θα λάβει θέση στον βόρειο πόλο και η Ισπανία στο νότιο.
Οι πολικές αρκούδες θα πεθάνουν από τη ζέστη και οι πιγκουίνοι θα μεταναστεύσουν στη Τούμπα της Θεσσαλονίκης οι μισοί μέσα και οι άλλοι μισοί έξω απ΄ το γήπεδο.
Θα λιώσουν οι πάγοι και η στάθμη της θάλασσας θα υψωθεί κατά 5 μέτρα με αποτέλεσμα όλες οι παραθαλάσσιες πόλεις να εξαφανιστούν από το Γκουγκλ-Ερθ ακόμα και η Μόσχα.
Ο Τσακ Νόρις θα χάσει το Όσκαρ από τον Γιώργο Ταμπάκη και τα μεταλλαγμένα καναρίνια θα επιτεθούν στον Λευκό Οίκο, τρολ θα μπαίνουν από τις καμινάδες και θα λένε τα κάλαντα, ενώ ισχυροί σεισμοί θα κατεδαφίσουν τη Νέα Υόρκη, την Ιαπωνία, το Λονδίνο και εκείνη τη βρωμερή χώρα που βρίσκεται πάνω απ’ την Ελλάδα, καταλάβατε εσείς ποια.

Εκμαυλισμός[επεξεργασία]

Η οικονομία θα ξεκινήσει την ολοκληρωτική της ρήξη από τον ξαφνικό θάνατο όλων των τρελών αγελάδων με αποτέλεσμα της πτώχευσης της Μακ Ντόναλντς που θα φέρει αλυσιδωτές πτωχεύσεις σε εταιρίες αυτοκρατορίες όπως η Μάικροσοφτ, η Στάρμπακς και η Τέιστη.
Ενώ ο δείκτης Ντάουν Τζόουνς θα σημειώνει πτώση 5,6 ποσοστιαίων μονάδων την ημέρα βυθίζοντας και τα υπόλοιπα χρηματιστήρια του κόσμου στη πτώχευση.
Η χώρα που θα πτωχεύσει πρώτη θα είναι η χώρα που βρίσκεται πάνω απ’ την Ελλάδα, καταλάβατε ποια, καθώς από την πτώχευση θα μετονομαστεί σε Σκόρπια.
Το περίφημο ημερολόγιο των Μάγιας του έτους 2012 του μήνα Δεκέμβρη. Ανακαλύφθηκε το 867 π.χ. και έγινε το κέντρο μελέτης εκατομμυρίων ερευνητών όταν μετά από λεπτομερή έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το ημερολόγιο αποδεικνύει το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

Η Διάσωση των λαμπρών μνημείων της ανθρωπότητας[επεξεργασία]

Αξιόλογες προσπάθειες καταβάλλονται από την NASA και από την Unesco για την διάσωση και διατήρηση των σημαντικότερων μνημείων του πλανήτη με στόχο την συνέχιση του λαμπρού πολιτισμού της ανθρωπότητας στις μετέπειτα κατοικίες του ανθρώπινου γένους στους άλλους πλανήτες. Από την Ελλάδα θα διασωθούν η Ακρόπολη και η Ζωζώ Σανπουτσάκη. Λόγω του περιορισμένου χώρου στους άλλους πλανήτες δεν θα διασωθούν όλα τα άλλα μνημεία του κόσμου που έχουν επηρεασμένη την αρχιτεκτονική τους από τον Παρθενώνα (δηλαδή όλα), ενώ για να αντέξει η ελληνική κυβέρνηση το κολοσσιαίο κόστος της μετακίνησης της Ακρόπολης στο διάστημα έχει κλειστεί συμφωνία από εξωγήινους για την αγορά της γκαρνταρόμπας του Φλωρινιώτη.

Άλλες αποδείξεις[επεξεργασία]

Λόγοι για να έχουμε κουράγιο οτι δεν θα καταστραφεί ο κόσμος

  • Το GTA V βγαίνει το 2013
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα