Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ! ΤΩΡΑ!! ΤΩΡΑ!!! ΣΟΚ: ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ.


ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΓΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ!

ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ  ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΓΕΥΣΗ, ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΤΑ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ, ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΚΑΠΝΑ, ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΠΝΑ Κ.Α., ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΩΝΙΟ-210.

Ο ΚΑΠΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. Ο ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΦΥΤΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΘΙΜΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΚΛΠ.

Found: First Solid Evidence of Ancient Mayans' Tobacco Use
http://www.sott.net/article/240117-Found-First-Solid-Evidence-of-Ancient-Mayans-Tobacco-Use

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΡΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ.Α. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ;

ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.

ΕΝΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΕΥ ΧΛΩΡΙΟΥ, ΑΝΕΥ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΥΣΕΩΣ, ΑΝΕΥ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ VIRGINIA ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΠΑΡ'ΟΛ'ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.

Η ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ(ΜΠΟΥΣ) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΠΙΝΟΥΜΕ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΧΛΩΡΙΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ, ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΥΔΡΟΦΟΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΟΙ ΡΥΠΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ, Ο,ΤΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΑ ΙΣΑΟ ΧΑΣΙΜΟΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ 2.053 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ(!) ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1945-1998... ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ HORIZON ΤΗΣ BP ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ Ν.ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΜΟΛΥΝΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ.


Nicotine - The Zombie Antidote
www.sott.net/article/254745-Nicotine-The-Zombie-Antidote

Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΝΕΦΡΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΝ.

ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΥΡΩΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ(ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΠΝΟ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ) ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΔΙΟΤΙ "ΖΟΥΜΕ" ΣΕ ΕΝΑ ΥΨΗΛΑ ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ...ΚΑΠΝΙΣΜΑ...

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΝΤΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ... ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΓΝΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΝΕΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΠΝΟΥ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 13 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΥΣ! ΤΕΛΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ.

Ομαδα βιολογικης καπνοκαλλιεργειας Αρχανιου
http://arhanion.blogspot.gr/2011/11/blog-post_27.html
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23355&subid=2&pubid=63625674
Ηλίας Καλαθάς, καλλιεργητής βιολογικών προϊόντων, Αρχάνι Φθιώτιδας, τηλ. 6976442842

Το 1850 περασε απο την περιοχη μας ο Ι. Ραγκαβης στα πλαισια της ερευνης του για την συγγραφη του βιβλιου του <<Τα Ελληνικα>>, που κυκλοφορησε το 1854. Αναφερομενος στο Αρχανι γραφει-<<Αρχανι-σπιτια 40, κατοικοι 195. Παραγει δημητριακους καρπους, οσπρια, καπνος, σησαμιον, οινος. Τρια δαση μικρα.>>. Η φραση ενα στριφτο Αρχανιωτικο, που ακομα και σημερα μπορει να ακουστει, αναφερεται στην ποιοτητα του παραγομενου στο Αρχανι καπνου. Ακομα και οι Οθωμανοι, λεει η παραδοση, ειχαν ιδιαιτερη αδυναμια στον καπνο του Αρχανιου. Αυτη λοιπον την παραδοση και ποιοτητα θελησαν να εκμεταλευτουν νεοι ανθρωποι, καπνοπαραγωγοι επι πολλες γενεες, παραγοντας νεα προιοντα βιολογικης καλλιεργειας, πρωτοποριακα για την περιοχη μας, αλλα και για την χωρα ολοκληρη. Εδω και μερικα χρονια εχουν κανει συγκεκριμενες, εμπεριστατωμενες και σοβαρες προτασεις προς τους αρμοδιους.

Δημοσιευουμε λοιπον εναν μεγαλο ογκο εγγραφων, με την αλληλογραφια, τις ενεργειες, αλλα και τις απαντησεις που πηραν απο τους αρμοδιους... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ


ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΤΡΙΨΙΜΑΤΟΣ
Σιγαρόχαρτον Καπνοπαραγωγών και Ελληνικόν Σιγαρόχαρτον
http://tomaurorodo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_20.html?zx=7d7e09198757d231
(ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΦΙΡΜΕΣ ΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΩΝ "ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ", ΕΝΩ ΔΕΝ ΛΟΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ, ΜΕ ΔΙΑΔΟΣΗ ΦΗΜΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΛΠ, ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ.)


ΒΛΑΒΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΠΝΟΥ:
Ποντικοφάρμακο. Υγρό αναπτήρα, Οξύ Μπαταρίας. Φυτοφάρμακα. Και τώρα…ραδιενέργεια. Τι έχουν όλα αυτά κοινό? Εϊναι όλα τυλιγμένα σε ένα καρκινογόνο τσιγάρο. Και το χειρότερο, οι καπνοβιομηχανίες γνώριζαν πως στα τσιγάρα είχε ραδιενέργεια αλλά έκρυβαν τις αποδείξεις για τέσσερις τετραετίες.


Η ραδιενεργή ουσία που βρίσκεται μέσα στα τσιγάρα είναι το πολώνιο-210, ένα ραδιενεργό υλικό που «εκπέμπει επικίνδυνα σωματίδια που λέγονται σωματίδια άλφα».Όταν οι καπνιστές εισπνέουν, τα σωματίδια λειτουργούν με άλλα καρκινογενή που βρίσκονται στο τσιγάρο για να διπλασιάσουν την βλάβη στους πνεύμονες (και την δημιουργία καρκίνου).

Οι ειδήσεις του NBC αναφέρουν πως ερευνητές στο UCLA πρόσφατα ανακάλυψαν πως οι καπνοβιομηχανίες γνώριζαν για την 
ραδιενέργεια στα τσιγάρα ακόμη και από το 1959. 

Το 1960 οι καπνοβιομηχανίες μελέτησαν το πολώνιο, και υπολόγισαν πόση ραδιενέργεια ένας τυπικός καπνιστής θα εισέπνεε σε 20 χρόνια, γνώριζαν πως μπορούσε να ππροκαλέσει καρκίνο και με πονηριά έκρυψαν τους υπολογισμούς ώστε κανείς να μην το μάθει. Έκαναν την έρευνα, έμαθαν πως προκαλεί βλάβη, και κάλυψαν τα ευρήματα.

Αργότερα, οι καπνοβιομηχανίες παρέβλεψαν νέες μεθόδους όπως το «καθάρισμα με οξύ» που θα απομάκρυναν το 99% του πολώνιου από τα τσιγάρα. Η αιτία που δεν χρησιμοποιούν την μέθοδο είναι πως αυτή μειώνει την «άμεση επιθυμία για νικοτίνη» στους καπνιστές. Αν πιο υγιεινό σημαίνει λιγότερο εθιστικό, οι καπνοβιομηχανίες δεν αφήνουν να συμβεί.

Έτσι κολλήσαμε με ραδιενεργά τσιγάρα. Το πολώνιο-210 είναι ακόμη στα προιόντα καπνού σήμερα.

http://agkyrovoli.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7707.html

Κ.Παπαστεφάνου: «Η ραδιενέργεια του καπνού είναι χειρότερη από το Τσερνομπίλ»

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, Π.Χ. BAYER, MONSANTO Κ.Α. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ.

ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΩΝ, ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ, ΦΥΚΙΑ, ΖΕΟΛΙΘΟΣ. Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΩ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΩΣΑΝ.

Pesticides confirmed as cause of French winemakers death
http://www.examiner.com/article/pesticides-confirmed-as-cause-of-french-winemakers-death

Some France makers of wine go natural, and fight the system
http://articles.latimes.com/2011/dec/28/world/la-fg-france-wine-battle-20111229

Organic wines are taking off
http://www.connexionfrance.com/organic-wines-are-taking-off-in-france-11139-news-article.html

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ.

http://www.servitoros.gr/education/view.php/21/399/

http://dmcarchitect.blogspot.de/2012/06/blog-post.html

http://www.ftiaxno.gr/2008/09/blog-post_8694.html

http://biokaliergies.blogspot.de/2010/12/blog-post_9983.html

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΟΛΙΘΟ
http://www.vikape.com/node/62

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΕΟΛΙΘΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟ ΖΕΟΛΙΘΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΤΕ! ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ

http://www.superfoods.gr/holistic_life/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B6%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B8%CE%BF%CF%83/


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα