Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αγαπητοί Ιππότες, Αγαπητοί Εωσφόροι



Ζούμε σε εποχή τρέλας και απόλυτου παραλογισμού. Ένας πόλεμος "αθέατος" και φανερός εχει αρχίσει. Πόλεμος πολυεπίπεδος, άγριος, πολλάκις δυσβάσταχτος για πολλούς εξ ημών. Όλοι εσείς οι Ιππότες, οι υπερασπιστές του Λόγου, της φλόγας της δημιουργίας, οι απόστολοι της γνώσης, που γεννηθήκατε με αυτή την Ιερή αποστολή. Σταματήστε να φοβάστε. Διαδώστε το Πυρ σε κάθε γωνιά, σε κάθε άνθρωπο. Το πυρ της Θελήσεως , της Ελευθερίας, της Αγάπης.

Δέχεστε και θα δεχθείτε ανίερο , σκληρό πόλεμο. Κάθε ενας απο σας, είναι ενας Εωσφόρος, ενας απόστολος Φωτός, που σκοπός του είναι να ελευθερώσει τον νου και τις ψυχές των ανθρώπων. Χτυπήστε αλύπητα οσους υπηρετούν το χρήμα, αξίες και παραδόσεις ξεπερασμένες και βάρβαρες. Συνθλίψτε, τις φωνές της παρακμής που θα προσπαθήσουν να σας σταματήσουν. Μην υποκύψετε, μην ξεπουληθείτε. Οι έχοντες άγνοια και δόλο θα σας βαφτίσουν "Νεοταξίτες, Όργανα του Διαβόλου, Παγκοσμιοποιητές, Τσαρλατάνους, Επικίνδυνους, Τρελούς, Ανίερους". Όμως εσείς βαθιά μέσα σας, γνωρίζετε, πως δεν έχετε σχέση με οσα σας καταλογίζουν. Είστε υπηρέτες του μόνου αφέντη που αναγνωρίσατε ποτέ σας. Του Εαυτού σας . Αυτο-ορίζεστε, αυτο-εξελίσσεστε, αυτομορφώνεστε, αυτοπραγματώνεται , ενα μοναχικό και συνάμα πρωτόγνωρο ταξίδι.

Ζούμε στον κόσμο του απόλυτου ψεύδους και της απόλυτης σκλαβιάς. Βήματα θετικά έχουν επέλθει, μα οι εκπρόσωποι των κατώτερων κραδασμών, μοχθούν να επαναφέρουν τις κοινωνίες και τα μυαλά των ανθρώπων σε παλαιότερες συχνότητες σκέψης και αντίληψης. Αντί οι εγκέφαλοι να εξελιχθούν, γυρίζουν πίσω, λόγο φόβου , προπαγάνδας και άγνοιας. Μην το επιτρέψετε ! Μην το αποδεχθείτε ! 


Ήρθαμε σε τούτο τον κόσμο, για να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την μοίρα του ανθρώπου. Να πολεμήσουμε με ολες μας τις δυνάμεις, προκειμένου η ανθρωπότητα να εξελιχθεί, να ωριμάσει, να απαλλαγεί απο ολες τις στρεβλώσεις που εδω και χιλιετίες την οδηγούν. 

Υπάρχουν πολλά αδέρφια παραπλανημένα, "χαμένα". Αφήστε τους να έρθουν κοντά σας, αγκαλιάστε τους, αγαπηθείτε με φλόγα ατόφια και προχωρήστε σαν μια γροθιά. 

Πάψτε να μαλώνετε μεταξύ σας, να διαπληκτίζεστε, να σαμποτάρει ο ένας το έργο του άλλου, να βάζετε πάνω απο την Ιδέα και τα Ιδανικά σας, τις ποταπές καθημερινές ανάγκες και απολαύσεις.Είστε Κύριοι των απολαύσεων, οχι σκλάβοι τους. 

Γνωρίζετε ολοι στις καρδιές σας, πως στην διάρκεια του βίου σας, θα αποτελέσετε κομμάτι των ακραίων αλλαγών που θα επέλθουν στις κοινωνίες των ανθρώπων. 21/12/2012. Ημερομηνία σταθμός, Ελευθερίας και Πολέμου. 

Οπλιστείτε, οργανωθείτε, Οραματιστείτε ! 

Δεν εχουν Ελπίδα. 

Για τον Δόξα Του Είναι

Για την υπεράσπιση των Ουράνιων αξιών
Όλοι σε Θέσεις Μάχης!

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ  ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα