Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

H γλώσσα της ευημερίας


                Oπως μαθαίνεις Αγγλικά ή κάποια άλλη γλώσσα, υπάρχει και η γλώσσα της αφθονίας την οποία άν γνωρίζεις να μιλάς με ευχέρεια ,θα προσελκύσεις ευημερία στη ζωή σου.
Οι λέξεις είναι δημιουργικές και οι λέξεις που χρησιμοποιείς δημιουργούν την ζωή σου.

Κάθε φορά που λες ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.... προγραμματίζεις τον εαυτό σου δίνοντας στο υποσυνείδητο σου διαταγή. Πχ όταν λες είμαι κουρασμένος , άνεργος , άχρηστος , αδέκαρος και το χρωματίζεις και με δυνατό συναίσθημα ,το υποσυνέιδητο σου δίνει περισσοτερες ευκαιρίες για να επιβεβαιωθούν αυτά που λες.
Οταν κάποιος σε ρωτήσει < Πώς είσαι? > και εσύ πάντα απαντάς ότι είσαι <εντάξει > ,τότε θα έχεις μια < οκ > ζωή ,απλά οκ . Αν η απάντηση σου είναι <φανταστικά> ή < υπέροχα> , <πολύ καλά >τότε αυτό θα γίνει η αρχή μιας φανταστικής , υπέροχης και πολύ καλής ζωής επειδή αλλάζοντας τις λέξεις , αλλάζεις και τις δονήσεις της ενέργειας σου..
Να σταματήσεις απαντήσεις όπως <Την παλεύω > ή <δεν παλεύεται> <Η ζωή είναι αγώνας> κλπ
Φαντάσου η απάντηση σου να είναι όλο και καλύτερα ή όλο και πιο χαρούμενος και αυτό να το λες κάθε μέρα.Τι υπέροχη διαταγή δίνεις στο υποσυνείδητο σου , να σου στέλνει ευκαρίες για να ασθάνεσαι όλο και καλύτερα ή ολο και πιο χαρούμενος.!


Ηγλώσσα της συημερίας είναι η γλώσσα της δύναμης.

Να χρησιμοποιείς την λέξη όταν αντί την λέξη ΑΝ.
Αντι να λές <Αν έχω λεφτά θα πάω διακοπές> λές <Οταν έχω λεφτά θα πάω διακοπές.>
Αντικατέστησε την λέξη Αλλά με την λέξη Και.

Μη χρησιμοποιείς την λέξη <Προσπαθώ >. Κάνεις κάτι ή δεν κάνεις. Η λέξη προσπαθώ ηχεί σαν να μην έχεις αποτέλεσμα στην προσπάθεια μου. Μπορείς να χρησιμοποιείσεις τις λέξεις Προτίθεμαι ή Σκοπεύω να....αντί να λες προσαπαθώ να...

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις λες <δεν μπορώ να το κάνωακόμα.> πχ ,< δεν μπορώ να αγοράσω αυτό το αυτοκίνητο ακόμα >, το οποίο σημαίνει ότι διακρίνεις την πιθανότητα να το κάνεις στο μέλλον.

Αντί να λες < δεν έχω την οικονομκή δυνατότητα να αγοράσω αυτό το αυτοκίνητο ακόμα> , μπορείς να λες <  Με ποιό τρόπο μπορώ να έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω αυτό το αυτοκίνητο >;
Αντί να λες< δεν μπορώ να πετύχω τον σκόπο μου > ,λες < Πώς μπορώ να πετύχω τον σκοπό μου>;
Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείς το υποσύνειδητο να σκεφτεί τρόπους.να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου.

Αντί να λές <Θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο >να λες< Σκοπεύω να αγοράσω αυτοκίνητο>.
Αν χρησιμοποιήσεις την λέξη θέλω , τότε αναβάλλεις την υλοποίηση της .Η δόνηση της λέξης σκοπεύω είναι πιο δυνατή επειδή σε ενεργοποιεί .

Ελαχιστοποιησε την λέξη <Δεν μπορώ > στην καθημερινή σου ζωή
Ελαχιστοποιησε τις λέξεις θα πρέπει ή θα έπρεπε να είχα κανει αυτό ή εκείνο. Δημιουργουν ενοχές και αποδυναμώνουν τις δονήσεις σου.

Η λέξη Επιλέγω είναι η λέξη που χρησιμοποιείς αντί την λέξη αποφασίζω.
Αν επιλέξω να κάνω δίαιτα σημαίνει ότι θα μπω σε δράση για να το πραγματοποιήσω.
Πόσες φορές εχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάτι χωρίς να έχουμε επιλέξει να το πραγματοπιήσουμε;

Να γνωρίζεις ότι το ρήμα για την ευημερία σου είναι το Αξίζω , το επίθετο είμαι επαρκής και η φράση, υπάρχει αφθονία από.. αγάπη, χαρά ,σπίτια ,αυτοκίνητα, χρόνος ....

Τ΄ώρα είναι η ώρα να προσελκύσω την απεριόριστη αφθονία του σύμπαντος επειδή το αξίζω , νιώθω αφαλής και επιτρέπω στον εαυτό μου να την έχω.

Πηγή εμπνευσης
pj van hulle


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα