Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Οι θρησκείες και το σεξ: Μια σχέση... πάθους

του Γιώργου Φλώκα

Μπορεί ο Θεός να έπλασε με σοφία τον κόσμο και τους ανθρώπους, αλλά εν συνεχεία, τους άφησε να ερμηνεύσουν τας γραφάς κατά το δοκούν ή μάλλον κατά πώς βολεύει τον καθέναν. Έτσι, διάφορες θρησκείες ανά τον κόσμο –συμπεριλαμβανομένου του χριστιανισμού– επιβάλλουν στερήσεις και απαγορεύουν απολαύσεις ιδίως στον ερωτικό τομέα, όπου για κάποιο παράξενο λόγο θεωρούν ότι είναι… ειδήμονες. Πάμε να τις δούμε. 



Ισλάμ: Οι μάρτυρες έχουν λαμβάνειν 72 παρθένες 
Σύμφωνα με το κορυφαίο βιβλίο της μουσουλμανικής παράδοσης, Χαντίθ, το οποίο περιγράφει ισλαμικές παραδόσεις που αποδίδονται στον ίδιο τον Μωάμεθ, οι μάρτυρες του Ισλάμ έχουν να περιμένουν πολλά από την θυσία τους. 

«Η ελάχιστη ανταμοιβή για τους ανθρώπους του Παραδείσου είναι 80.000 υπηρέτες και 72 σύζυγοι, που κάθονται κάτω από έναν θόλο με μαργαριτάρια και ρουμπίνια». Σημειώνεται ότι στη μουσουλμανική παράδοση οι γυναίκες κρατούν την παρθενιά τους για το σύζυγο, οπότε τεκμαίρεται ότι οι 72 γυναίκες θα είναι παρθένες. 

Pas mal και ένας σοβαρός λόγος που εξηγεί γιατί αυτοί οι άνθρωποι πάνε και ανατινάζονται από εδώ και από εκεί. Βέβαια, ουδείς μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει από πού βρίσκονται οι 80.000 υπηρέτες και οι 72 γυναίκες για κάθε μάρτυρα. Προφανώς, από εμάς τους υπόλοιπους… 

Καθολικισμός και παιδοφιλία 

Μπορεί να μην αποτελεί βιβλική αναφορά, αποτελεί όμως επίσημη θέση της Καθολικής Εκκλησίας. Σύμφωνα με τον Μπιλ Ντόναχιου, πρόεδρο της Καθολικής Λίγκας, η κρίση στην καθολική εκκλησία δεν είναι οι παιδόφιλοι παπάδες, αλλά οι ομοφυλόφιλοι παπάδες. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το 80% των θυμάτων είναι αγόρια που περνούν την εφηβεία και ως εκ τούτου, μετρούν ως νεαροί ενήλικες (12-17) και όχι σαν παιδιά. Άρα, είμαστε εντάξει, ε; 

Ο Ιουδαϊσμός και η «βρώμικη» περίοδος 
Μια «νίντα» στην ορθόδοξη εβραϊκή κουλτούρα είναι μια γυναίκα που έχει περίοδο και σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο, πρέπει να μένει μακριά από τον... σύζυγο. Σύμφωνα με το βιβλίο Τορά, που καταγράφει τους κώδικες ηθικής του ιουδαϊσμού, ο άνδρας απαγορεύεται να κάνει έρωτα με μια «νίντα». 


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Η Τορά είναι είναι η Πεντάτευχος, δηλ. τα πέντε πρώτα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης.
    Μάλλον εσύ εννοείς το Ταλμούδ που δεν έχεις διαβάσει και που θα έβρισκες φρικιαστικά πράγματα εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα