Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΠΥΛΗ 28 ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ






Ο Άρης είναι ο πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος όπου είναι στενά συνδεδεμένος με  έναν από τους  12 Θεούς του Ολύμπου, τον Θεό του Πολέμου.

Όπου υπάρχει πόλεμος υπάρχει και βία.

Επίσης συνδέεται με τη σεξουαλικότητα του ατόμου,  καθώς και με τον τρόπο που χειρίζεται τον θυμό του και πως μετουσιώνει την ενέργεια του ο καθένας.

Ο Άρης κυβερνά το ζώδιο του Κριού και είναι δεύτερος κυβερνήτης του Σκορπιού, μετά την ανακάλυψη του πλανήτη Πλούτωνα ο οποίος και τον αντικατέστησε.

Έξαρση( εκεί βγάζει  την δυναμική σαν πλανήτης), έχει στο ζώδιο του Αιγόκερου και ειδικά από την 26ο έως την 28ο αυτού του ζωδίου και ειδικά στην 28ο όπου εκεί είναι η Πύλη του Άρη.

Ο πλανήτης λοιπόν στην 28ο μοίρα δηλώνει ένα παρελθόν βίας, χρήση τελετουργικής μαγείας είτε σεξουαλικής τελετουργίας με σκοπό πάντα την εξουσία των άλλων.

Σε αντρικό ωροσκόπιο δείχνει το άτομο που είναι ικανό να πατήσει επί πτωμάτων προκειμένου να διεκδικήσει αυτό που θέλει, ακόμα και το να έρθει σε σεξουαλική επαφή με άτομα του ιδίου φύλλου με σκοπό τον εξευτελισμό του συντρόφου.

Σε γυναικείο ωροσκόπιο δηλώνει μια γυναίκα τελείως ψυχρή, στυγνή και απρόσωπη  επαγγελματία, με έντονα και ακραία ερωτικά πάθη τα οποία και μένουν πολλές φορές ανικανοποίητα, λόγο ενοχικής συμπεριφοράς.

Με λίγα λόγια αυτή η μοίρα δηλώνει σαδομαζοχιστικό σεξ, ομοφυλοφιλία, βιασμό, οικονομικό κέρδος και τελετουργική μαγεία.

 Δυνατότητα εισόδου στο αστρικό πεδίο για χρήση τελετουργικής μαγείας, ή  επίθεση.

Η Αφροδίτη σε συγκλίνουσα όψη:

Το άτομο δεν διστάζει να κάνει χρήση σεξουαλικότητας για οικονομικό όφελος,( αυτή η μοίρα χαρακτηρίζεται και ως μοίρα πορνείας, μαζί με την 23ο και 27ο Σκορπιού),  δεν διστάζει να χαλάσει χρήματα για σεξουαλικούς λόγους, να κάνει χρήση της σεξουαλικότητας για να πετύχει κάποια συνεργασία ή ακόμα και την χρηματική δαπάνη  για τον/την σύντροφο με μόνο σκοπό την υποταγή του άλλου. Όπως επίσης  και συγκρούσεις με σκοπό πάντα την άσκηση εξουσίας στους άλλους. Σεξουαλική μαγεία.

Σε αποκλίνουσα όψη:

Μπορεί να εμπλακεί σε υπόθεση βιασμού ως θύτης η ως θύμα, σοβαρότατες γυναικολογικές ασθένειες οι οποίες μπορεί να επιφέρουν το θάνατο,ειδικά με την εμπλοκή του Πλούτωνα, μπλοκαρισμένη σεξουαλικότητα, οικονομική απώλεια χρημάτων, και τέλος την απόλυτη ‘’παγωμάρα’’ στο γάμο.

Ο Άρης σε συγκλίνουσα όψη:

Άτομο εξαιρετικά βίαιο όχι όμως με φωνές και ‘’τσαμπουκάδες’’και το οποίο είναι επικίνδυνο όταν έχει εξουσία στα χέρια του. Υπέρ σεξουαλικότητα και πολλές φορές αντιστροφή ρόλων στην ερωτική πράξη. Σεξουαλική μαγεία.

Σε αποκλίνουσα όψη:

Σεξουαλική βία που μπορεί να φτάσει και ως το θάνατο του ίδιου ή του/της συντρόφου.Θύμα η θύτης μαγείας για σεξουαλικούς λόγους. Επικίνδυνες ασθένειες η ακόμα και ακρωτηριασμούς.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα