Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Photon Belt

Μια άλλη άποψη για το πως θα αλλάξει ο κόσμος το 2012 είναι ότι η γη θα βυθιστεί μέσα σε μια "φωτονική ζώνη" -ένα δαχτυλίδι από φωτόνια-, που είτε θα καταστρέψει την ανθρωπότητα είτε θα διαφωτίσει τους ανθρώπους και θα τους εισαγάγει σε μια Νέα Εποχή. 
Η βάση για τη θεωρία αυτή είναι ότι μια πυκνή "φωτονική ζώνη" περικλείει τις Πλειάδες, ένα ανοικτό σμήνος από θερμά, γαλάζια άστρα τα οποία σχηματίστηκαν τα προηγούμενα 100 εκατομμύρια χρόνια. 
Η γη λοιπόν στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 θα περάσει μέσα
από αυτή τη ζώνη και όλα τα σενάρια για την ανθρωπότητα είναι πλέον ανοικτά. 
Η θεωρία διατυπώθηκε πρώτη φορά το 1950 από κάποιον Πολ Ότο Χέσε στο βιβλίο του "Η τελευταία μέρα". Το 1977 επεκτάθηκε σε μια διάλεξη του Σαμαέλ Άουν Βεόρ, συγγραφέα και ιδρυτή του Παγκόσμιου Χριστιανικού Γνωστικού Κινήματος με τίτλο "Τα δακτυλίδια της Αλκυόνης" - η Αλκυόνη είναι το πιο λαμπρό αστέρι των Πλειάδων. 
Στη διάλεξή του ο Βεόρ ισχυρίστηκε ότι, αν η Γη μπει πρώτη στη φωτονική ζώνη, αρχικά όλα θα μοιάζουν να τυλίγονται από μια εκτυφλωτική λάμψη. Αν όμως μπει ο Ήλιος πρώτος, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν γίνει, μια ακτινοβολία θα παρεμβληθεί στις ακτίνες του και θα επικρατήσει σκοτάδι για 110 ώρες, έπειτα από το οποίο όλα θα επανέλθουν στην πρότερή τους κατάσταση. Αυτό όμως δεν θα είναι πραγματικό σκοτάδι, γιατί όλα θα σπινθηρίζουν με φως, θα είναι σαν μια βροχή από άστρα που θα πέφτουν στη Γη. Η Γη βαθιά μέσα στη φωτονική ζώνη της Αλκυόνης θα υποβληθεί σε μια πολύ ειδική ακτινοβολία. Τα μόρια, είτε είναι σίδηρος, φώσφορος, ασβέστιο, χαλκός, άζωτο, άνθρακας κ.λ.π. θα τροποποιηθούν εντελώς από αυτή την ακτινοβολία. Θα παρατηρηθεί μια αλλαγή στην ύλη.
Σύμφωνα με τον Βεόρ, η Αλκυόνη είναι ο κυρίαρχος ήλιος στις Πλειάδες και γύρω της περιστρέφονται επτά άστρα, με τον Ήλιο μας να είναι το έβδομο. Η Αλκυόνη έχει δακτυλίους από ακτινοβολία που προέρχεται από τη διάσπαση του ηλεκτρονίου. Η ακτινοβολία αυτή είναι "Μάνασικ" (από το σανσκριτικό όρο "μάνας", που σημαίνει "νους"), δηλαδή επηρεάζει το νου. 
Έκτοτε πολλοί έχουν επεκτείνει τη θεωρία. Κάποια Μπάρμπαρα Χαντ Κλόου ισχυρίζεται ότι επικοινωνεί με μια οντότητα από το σύστημα των Πλειάδων με το όνομα Σάτια. Αυτή της λέει ότι ο Ήλιος μας είναι συνδεδεμένος με τις Πλειάδες μέσω ενός σπειροειδούς φωτός που εκπέμπεται από την Αλκυόνη και ότι όλα τα άστρα που βρίσκονται μέσα σε φωτονικές ζώνες δημιουργούν δικές τους φωτονικές σπείρες που αιχμαλωτίζουν άλλα άστρα.


Είναι αλήθεια, λοιπόν, ότι το φως σχηματίζει ζώνες; Τι λένε οι επιστήμονες για όλα αυτά; Υπάρχει κάποια επιστημονική βάση ή είναι όλα ασυναρτησίες;
Τα φωτόνια είναι στοιχειώδη σωματίδια, φορείς της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Τα υπόλοιπα στοιχειώδη σωματίδια, δηλαδή σωματίδια που δεν διασπώνται παραπάνω και σχηματίζουν τον κόσμο γύρω μας, είναι τα 2 κουάρκ (πάνω και κάτω), τα ηλεκτρόνια, τα νετρίνα, τα γλουόνια, τα σωματίδια Ζ και W. Τα ηλεκτρόνια, όταν επιταχύνονται ή όταν μεταβάλουν την ενέργειά τους, απορροφούν ή εκπέμπουν φωτόνια. Τα ηλεκτρόνια δεν μπορούν να διασπαστούν ούτε να παράγουν κάποια άλλη μορφή ακτινοβολίας (τα ίδια βέβαια σε δέσμη ονομάζονται ακτίνες Β, αλλά δεν έχουν καμία ομοιότητα με φωτονική ζώνη). 
Τα φωτόνια από την πλευρά τους δεν έχουν μάζα ηρεμίας και ταξιδεύουν πάντα σε ευθεία και με την απόλυτη μεγαλύτερη ταχύτητα με την οποία κάτι μπορεί να ταξιδέψει στο χώρο. Η βαρύτητα επηρεάζει την τροχιά τους ελαφρά, αλλά ο μόνος τρόπος να κινηθούν κυκλικά και να σχηματίσουν κάποιο είδος ζώνης είναι να κινηθούν κοντά στον ορίζοντα γεγονότων μιας μαύρης τρύπας, όπου θα σχηματίσουν ένα κέλυφος. Η ιδέα λοιπόν, και μόνο της ύπαρξης της "φωτονικής ζώνης" γύρω από τις Πλειάδες είναι χωρίς επιστημονικό έρεισμα. 
Η Αλκυόνη είναι το φωτεινότερο αστέρι των Πλειάδων, στην πραγματικότητα ένα πενταπλό σύστημα άστρων με ένα υπέρθερμο γαλάζιο γίγαντα και τέσσερις νάνους αστέρες. Είναι γεγονός ότι η Αλκυόνη περιβάλλεται από ένα φωτεινό δακτυλίδι στον ισημερινό της, αλλά αυτό δημιουργείται από αέρια που εκτοξεύονται από την επιφάνειά της λόγω της ταχύτατης περιστροφής της και δεν έχει να κάνει με φωτονική ζώνη.
Οι Πλειάδες είναι μια ομάδα γαλάζιων άστρων, κάποια από αυτά διπλά ή τριπλά, που δημιουργήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στην ίδια περιοχή του ουρανού από το ίδιο μεσοαστρικό νέφος αερίων. Το σμήνος έχει 14 άστρα ορατά με γυμνό μάτι (τα πιο φωτεινά είναι επτά) και πολλούς καφέ νάνους. Η μάζα των άστρων είναι 800 ηλιακές μάζες. Τα άστρα σχηματίστηκαν πρόσφατα, πριν από 75 με 100 εκατομμύρια χρόνια. Το σμήνος είναι ανοικτό, δηλαδή η βαρύτητά του δεν αρκεί για να το κρατήσει ενωμένο.Θα διαλυθεί μετά από 250 εκατομμύρια χρόνια, καθώς τα άστρα του θα απομακρυνθούν σταδιακά μεταξύ τους.
Η Αλκυόνη και οι Πλειάδες απέχουν από τη γη 400 με 450 έτη φωτός, τεράστια απόσταση για οποιαδήποτε επίδρασή τους στον Ήλιο ή στη Γη. Η ζώνη βαρυτικής επίδρασής τους είναι μόλις 45 έτη φωτός. Για να τα πλησιάσει η Γη και να περάσει μέσα από τη φωτονική ζώνη τους θα χρειαζόταν στην καλύτερη περίπτωση πολλά εκατομμύρια χρόνια. Μάλιστα ο Ήλιος και η Γη απομακρύνονται από το σμήνος των Πλειάδων με μια ταχύτητα των 8 χιλιομέτρων ανά δευτερόλεπτο.
Επομένως είναι απίθανο να υλοποιηθούν τα σενάρια αυτά που πιστεύουν οι θιασώτες της "φωτονικής ζώνης" της Αλκυόνης.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα