Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Αντηχείτε μαζί με τη μεγάλη διαδικασία της αφύπνισης»



 

«Αντηχείτε μαζί με τη μεγάλη διαδικασία της αφύπνισης»

Πολυαγαπημένοι φίλοι!

Με το επερχόμενο μεγάλο γεγονός της εμφάνισης της πύλης 11.11.12, εκκαλείστε να ανέβετε σε ένα  νέο επίπεδο ενέργειας που φέρνει μαζί της μια νέα και ανώτερη συνειδητότητα. Και όπως γνωρίζετε, αυτή η εκπληκτική διαδρομή θα σας οδηγήσει προς την Έναρξη του ανοίγματος της πύλης 12.12.12 και θα σας συνδέσει με το Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο μας, το Γαλαξιακό Κέντρο, με έναν τρόπο που θα είστε σε θέση να λάβετε το πιο ευεργετικό πλεονέκτημα της  ευθυγράμμισης στις 21-12-12.

Αν έχετε εμπλακεί στο μεγάλο 11.11.11 γεγονός που έχει να κάνει με το αρχικό άλμα της ένταξής μας στην συνείδηση, σε επίπεδο-πυρήνα με τη Γαία, και τη σύνδεση με τη δική σας πολυδιάστατη ύπαρξή σε συλλογικό επίπεδο, θα έχετε κάποιο προαίσθημα τι θα συμβεί στις 11.11.12 - καθώς η εμπειρία σας, τότε θα είναι σε μια υψηλότερη οκτάβα από αυτό!

Η καθημερινή εισροή αύξησης του φωτός στον πλανήτη σας, θα σας βοηθήσει να συμβαδίσετε με την ταχεία άνοδο του φωτός και τις πληροφορίες από τα σημαντικότερα σημεία καμπής της εξελικτικής διαδικασίας σας, ο καθένας σας θα βιώνει τις αλλαγές στη ζωή του  που θα έχουν μια επίδραση σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο, ανάλογα με το πού θα  του επιτρέψει να προχωρήσει,  να αλλάξει, να προσαρμοστεί και να αναπτυχθεί.

Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά μη ξεχνάτε  επίσης ότι το μεγάλο άνοιγμα θα συμβεί στον κάθε έναν από εσάς, και θα σας επιτρέψει να κάνετε μια ολόκληρη στροφή προς μια νέα κατεύθυνση, μια κατεύθυνση που πάντα έχετε ονειρευτεί!

Αν νομίζετε ότι δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα τέτοια ανοίγματα σε τέτοια σημεία καμπής, ίσως δεν δώσατε την αρμόζουσα προσοχή! Απλά θυμηθείτε, πως αισθανόσαστε πέρυσι και πως αισθάνεστε σήμερα, και θα καταλάβετε ότι πολλά έχουν αλλάξει ήδη σε σας! Δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε αυτό που αισθάνεστε σήμερα πριν από 12 μήνες ότι θα ήταν δυνατόν!

Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά για σας, και ότι τα πράγματα μόνο χειροτέρεψαν, μην απελπίζεστε! Ενώ άλλοι πήγαν για πολλά χρόνια μέσα από μια (επίπονη) διαδικασία καθαρισμού, για να καρπωθούν αυτές τις ευλογημένες στιγμές με τους  απελευθερωτικούς καρπούς των προσπαθειών τους, τώρα είστε ίσως σε αυτή την κατεύθυνση για μόνο ένα έτος ή περίπου.   Και ήδη έχετε καθαριστεί μέχρι ένα βαθμό σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, που θα σας οδηγήσει σύντομα σε μια απροσδόκητη απελευθέρωση και σε μια νέα κατάσταση της ελευθερίας που δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι θα ήταν δυνατόν. Αλλά έτσι είναι! Οι νέες ενέργειες και πληροφορίες φέρνουν την ευκαιρία αυτής της απελευθέρωσης και της ελευθερίας τους.

Τα βασικά πράγματα είναι πραγματικά περίπου τρία σε αυτή τη διαδικασία:

Για να προσχωρήσετε με τη ροή των εισερχόμενων ενεργειών, απελευθερώστε τες σε ότι είναι να πάρουν μαζί τους (και ίσως από εσάς) και να ανοίξουν το μυαλό σας, την καρδιά σας και το σώμα σας στο νέο που θέλει να εκδηλωθεί, όπως και για εσάς.

Μπορείτε να συμμετέχετε πιο ευεργετικά σε αυτή τη διαδικασία, αν καταλάβετε ότι όλα όσα σας αφαίρεσαν, δεν εξυπηρετούσαν το δικό σας υψηλότερο αγαθό στην εξελικτική σας διαδικασία και είναι ευλογημένα ως τέτοια από την ιερότητα της ψυχής σας! Ως εκ τούτου στην πραγματικότητα τίποτα δεν έχει αφαιρεθεί από εσάς, αλλά σας δίνεται το δώρο της δική σας αναδυόμενης αλήθειας που μπορείτε να την λάβετε μόνο αφήνοντας οτιδήποτε δεν σας υποστηρίζει αυτή την δόνηση.

Είναι σημαντικό να δεχθείτε ότι οι ευλογίες αυτών των χρόνων  εξυπηρέτησαν μόνο την εξέλιξη της συνείδησής σας. Εάν είστε ακόμα πάρα πολύ συνδεδεμένοι με τα πρότυπα που είχαν την τάση να σας κρατούν φυλακισμένους στην εμπειρία του παλιού κόσμου, και τα οποία δεν βρίσκονται σε αρμονία με τις νέες εξελικτικές πληροφορίες, ίσως να  το θεωρήσετε ως μια τιμωρία από την αρχή ή από τον Θεό, λόγω των προκλήσεων των εμπειριών σας.

Ωστόσο, οι νέες ενέργειες είναι οι φορείς της σοφίας και της αγάπης που μεταφέρουν την γνώση της απόλυτης Θείας Καλοσύνης και της επιείκειας. Ακόμα περισσότερο, η Ευλογία είναι δική μας πηγή σε Αληθινή Ιθαγενή Κατάσταση.

Αυτό που παίρνετε από εμάς, δεν είναι μόνο αυτό που συντονίζεται με την αγάπη, τη ευλογία και την αλήθεια, είναι η δική μας αλήθεια.

Ως εκ τούτου, είναι πιο ευοίωνο να εκπαιδεύετε πρώτα το μυαλό σας με την εικασία ότι είστε ένα Θεϊκό Ον και μια απεριόριστη πηγή του Φωτός, που ενυπάρχει στην ύπαρξη της αγάπης σας και ότι αυτή η αλήθεια θα αντικατοπτρίσει αργά ή γρήγορα στη δική σας εμπειρία! Απλά, επειδή είστε η εγγενής Αλήθεια σας!

Αυτή είναι η προδιάθεση που καλείστε να καλλιεργήσετε, ιδιαίτερα σε αυτούς τους καιρούς της Μεγάλης Θεϊκής ευλογίας, και της πιο σημαντικής περιόδου της Μεγάλης Επίπτωσης του Φωτός και της συνείδησης που επιθυμεί να αφυπνίσει τον εαυτό της στην οντότητα του σώματος-νου.

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, όλοι εσείς που επιθυμείτε με την καρδιά σας να συμμετάσχετε σε αυτή τη Θεϊκή Περιπέτεια, δεν έχει σημασία  σε ποιο στάδιο της ζωής σας αντηχεί,  επειδή η εγγενής Αλήθεια σας είναι αυτή που αντηχεί στη μεγάλη διαδικασία της Αφύπνισης. Και έτσι οι ίδιοι πρέπει να αποκαλύψετε τη δική σας ευαισθητοποίηση στην εύθετη στιγμή του χρόνου.

Εξετάστε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με τη δική σας αφύπνιση ως εγωϊστικά απολιθώματα, γεγονός που αντικατοπτρίζουν την παλιά μαζική συνείδηση ενός ουτοπικού κόσμου της φαινομενικής σταθερότητας και ακαμψίας, με έναν εξωτερικό θεό που είναι ξεχωριστός από τη δημιουργία του.

Υποθέτοντας ότι η δική σας αφύπνιση είναι ένα τεκμήριο της δικής σας Δημιουργικής Δύναμης της συν-δημιουργίας, πως είναι ένα τεκμήριο της δικής σας Θεότητας, ότι τεκμηριώνετε την ενότητα όλης της ύπαρξης, που εικάζετε ότι υπάρχει μόνο Φως, υποθέτοντας ότι υπάρχει μόνο αγάπη και ότι όλα είναι συνείδηση.

Με αυτή την πίστη στην καρδιά σας είστε πολύ καλά εξοπλισμένοι για να λάβετε στο έπακρο της ικανότητάς σας τις ευλογίες των επόμενων Μεγάλων Γεγονότων!

Η Χαρά είναι ο σύντροφος της Πίστεως, και δεν έχει τίποτα να κάνει με τη συμβατική θρησκευτικότητα και «πίστη», αλλά με τον Συμπαντικό Νόμο της Θείας πραγματικότητας στον οποίο όλα τα όντα και τα σύμπαντα ενυπάρχουν και θα συμμετέχουν συνειδητά ή ασυνείδητα, επειδή υπάρχει μόνο ΕΝΑ να βιώσουν.

Αγάπη και Ευλογίες
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα