Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ( 6 )



 Η  ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ   ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ  ( άρθρο 6ο )

  ( ΚΥΚΛΟΙ  ΙΑΣΗΣ  και  ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ )

Για να δούμε ΑΔΕΛΦΙΑ….ποιοι είναι ακριβώς οι ΚΥΚΛΟΙ της ΙΑΣΗΣ μας.
Εκείνοι λοιπόν οι άνθρωποι, εκείνα τα γεγονότα και εκείνες οι παραστάσεις που ταιριάζουν…..ή αν θέλετε….. καθρεφτίζουν τις διαστρεβλώσεις μας….προσελκύονται στο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ μας ΠΕΔΙΟ και διαμορφώνουν κατά αυτόν τον τρόπο, τις εμπειρίες της ζωής μας και τις σχέσεις μας. Οι συναλλαγές αυτές ΑΔΕΛΦΙΑ ….λέγονται απλά….ΚΥΚΛΟΙ ΙΑΣΗΣ
όπως ακριβώς τις έχω σχεδιάσει στις φωτογραφίες που βλέπετε…..και έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να βελτιωθούμε ή αν αντισταθούμε, να επιδεινώσουμε την κατάσταση μας. Δηλαδή με λίγα λόγια …είμαστε ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ. Τελεία και παύλα.

Έτσι είτε γινόμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, είτε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ, κάθε συναλλαγή αυτού του είδους είναι όπως είπα παραπάνω…… ΕΝΑΣ  ΚΥΚΛΟΣ  ΙΑΣΗΣ. Φανταστείτε ΑΔΕΛΦΙΑ…..ότι όταν βρισκόμαστε σε κάποια ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, οι ζωές μας είναι σαν το τρένο….. πάνω σε σιδηροδρομική γραμμή. Μπορούμε απλά να αποφασίσουμε….πότε να σταματήσουμε, που και για πόσο….ή αν θέλουμε ακόμη να πάμε και προς τα πίσω. Αλλά στην ουσία του ταξιδιού μας η κατεύθυνση είναι αμετάβλητη. Απλά μένει το ερώτημα…..πόσο γρήγορα θα φτάσουμε στον προορισμός μας;

Η αντίσταση στην (θεραπεία) μας …είναι μία από τις λίγες αξιοσημείωτες επιλογές τηςΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, που έχουμε όταν είμαστε σε ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ

Όσο εξακολουθούμε να αντιστεκόμαστε, η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ή το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ μεγαλώνει επειδή ακριβώς προστίθεται όλο και περισσότερη ενέργεια συνδεδεμένη με όλο και περισσότερες εμπειρίες.

Τελικά αυτό το βάρος ή η μάζα της διαστρέβλωσης εξασκεί αρκετή πίεση, ώστε να μας εξωθήσει σε μια ΑΛΛΑΓΗ. Στο τέλος ΑΔΕΛΦΙΑ….παθαίνουμε, εξουθενωνόμαστε από τοΠΑΘΟΣ μας (για χρήματα/σεξ , την ιδιοκτησία, τη φήμη, την έπαρση, τη ματαιοδοξία, την ηθικολογία, τις δοκιμασίες ή οτιδήποτε άλλο. 

Τελικά έρχεται η κατάρρευση από τις έντονες ΕΜΜΟΝΕΣ μας ή ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ και τότε παράδοξα επαναδομούμαστε σεΟΛΟΤΗΤΑ καθώς εγκαταλείπουμε ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ τον ΕΑΥΤΟ μας. Μέχρι να γίνουμε καλύτεροι κατά κάποιο τρόπο συνεχώς χειροτερεύουμε.

 Οι ΚΥΚΛΟΙ της ΙΑΣΗΣ φέρνουν στο προσκήνιο άλυτα θέματα από άλλες ζωές ξανά και ξανά…έως ότου να συντελεστεί μια εντυπωσιακή ΑΛΛΑΓΗ. Όταν φτάσουμε στην πλήρη ΕΠΙΓΝΩΣΗ, δεν είναι πια αναγκαίοι άλλοι κύκλοι ίασης, για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Στην ουσία κατά κάποιον τρόπο …..ενστερνιζόμαστε όλοι μας, χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε, το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ μας, ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ποιες θα είναι οι ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ τηςΖΩΗΣ μας μέσω των ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ που προκαλούμε στο περιβάλλον μας και παράλληλα, μέσω των αντιδράσεων που προκαλούν οι άλλοι σ’ εμάς.

Μέσω λοιπόν της αρχής-σύμφωνα με την οποία τα όμοια προσελκύονται σε ενεργειακό επίπεδο, το ένα από το άλλο- έχουμε μια βασική παρουσίαση της ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ του προσωπικού/οικογενειακού και ομαδικού ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ σε ΔΡΑΣΗ

Ουσιαστικά τοΠΕΠΡΩΜΕΝΟ προσπαθεί να λειτουργήσει προκειμένου να ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ τη ΖΥΓΑΡΙΑ γιαΠΡΑΞΕΙΣ του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν γίνει σε άλλες ζωές.
Το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ οφείλετε να ξέρετε ….ότι δεν είναι μια αρχή που έρχεται να τιμωρήσει ή να ανταποδώσει, αλλά είναι μια αρχή που κύριο ΣΤΟΧΟ έχει την ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ.

Έτσι καθώς προσεγγίζουμε το ζωτικό θέμα της ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ …..που αφορά την επέκτασή μας από ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ…….δημιουργούμε μια ποικιλίαΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ και ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ.


Εκείνο που θέλω να επισημάνω….και που νομίζω ότι θα ήταν καλό για όλους μας…γενικά στη ζωή μας….είναι να έχουμε ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ….σε όλα τα επίπεδα. Αυτό θα μας φέρει σε καλύτερη ΜΟΙΡΑ…..να αντιμετωπίζουμε τα διάφορα ΓΕΓΟΝΟΤΑ της ΖΩΗΣ μας.

Όπως γνωρίζουμε ΑΔΕΛΦΙΑ…..υπάρχουν ΠΑΘΗΜΑΤΑ του ΣΩΜΑΤΟΣ και από αυτά φυσικά προέρχονται πολλές ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ της ΨΥΧΗΣ. Για την αντιληπτική Ψυχή ηΑΣΘΕΝΕΙΑ είναι μια δυσκολία στην ΑΝΤΙΛΗΨΗ, για την ΑΝΑΜΝΗΣΗ είναι η ΛΗΣΜΟΣΥΝΗ, για την ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΗ μια έλλειψη ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ και ΠΟΘΟΥ, για τη ΘΥΜΙΚΗ ένας βίαιοςΠΟΝΟΣ και ΤΡΕΛΑ, για τη ΛΟΓΙΚΗ μια έλλειψη ΔΙΑΘΕΣΗΣ να μάθει και να σκεφτεί. 

Η αρχή της ΚΑΚΙΑΣ είναι οι ΗΔΟΝΕΣ και οι ΘΛΙΨΕΙΣΕΠΙΘΥΜΙΕΣ και ΦΟΒΟΙ, που πυροδοτούνται από το ΣΩΜΑ, αναμιγνύονται με το ΝΟΥ και ονομάζονται με διαφορετικά ονόματα. Γιατί απλά υπάρχουν ΕΡΩΤΕΣ και ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ που ελευθερώνουν ανεξέλεγκτα ΠΑΘΗ, έντονεςΠΙΚΡΙΕΣ και ΟΡΕΞΕΙΣ διαφόρων ειδών και άμετρες ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Το όριο της ΑΡΕΤΗΣ είναι η παράλογη διάθεση προς τα αισθήματα και το όριο τηςΚΑΚΙΑΣ είναι να βρίσκεσαι κάτω από την κυριαρχία τους, γιατί το να τα διαθέτουμε με αφθονία ή να είμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ από αυτά, μας βάζει σε καλή ή κακή θέση.

Άρα ΑΔΕΛΦΙΑ…..ψάχνουμε το μέτρο…… «Παν μέτρον άριστον»….δηλαδή τηνΙΣΟΡΡΟΠΙΑ μας. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται το «Γνώθι σαυτόν»….που προέρχεται από τον Πύθιο ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η γνώση του ΕΑΥΤΟΥ μας …..δεν είναι τίποτε άλλο…από τηΓΝΩΣΗ της ΦΥΣΗΣ ολόκληρου του ΚΟΣΜΟΥ, η οποία όπως μας υποδεικνύει το ΘΕΙΟΝ ΟΝ, είναι αδύνατη χωρίς τη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
Έτσι εκείνο που απομένει ΑΔΕΛΦΙΑ….είναι να γίνουμε ΦΙΛΟΙ της ΣΟΦΙΑΣ ή αν θέλετε καλύτερα ……ΕΡΑΣΤΕΣ της ΣΟΦΙΑΣ.
ΕΡΡΩΣΘΕ 
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

(Στο επόμενο άρθρο θα μιλήσουμε ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ή ΘΥΤΕΣ σε αυτήν την ζωή…..Δώστε μία απάντηση από τώρα…κι όταν έρθει η στιγμή της ανάλυσης ….θα βγάλετε και τα ανάλογα συμπεράσματα για εσάς προσωπικά.)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα