Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κρατηθείτε... φύγαμε για τις 21/12/12



Από την Patricia Cota-Robles

Δέστε τις ζώνες σας, φεύγουμε. Όλοι μας προετοιμαζόμαστε γι’ αυτή την Κοσμική Στιγμή ζωές πριν. Να ξέρετε ότι το τελικό αποτέλεσμα αυτής της εκπληκτικής βόλτας θα είναι λαμπρό. Θυμηθείτε, έχετε ήδη μέσα σας όλα όσα χρειάζεστε για να επιτελέσετε το δικό σας μερίδιο σ' αυτό το Θεϊκό Σχέδιο. Εισχωρήστε στην καρδιά σας και από τον ιερό τόπο της, που ζει ο Ύψιστος Θεός μέσα σας, ρωτήστε την Εγώ Ειμί Παρουσία σας να σας αποκαλύψει το μέγεθος των ευκαιριών που εκτυλίσσονται στη Γη αυτή τη στιγμή, που θα επιτρέψουν σ’ ΕΣΑΣ να προσθέσετε το δικό σας λιθαράκι στο Φως του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδες, θα βιώσουμε αρκετές ισχυρές εισροές Φωτός, που έχουν την ικανότητα να κινούν τη Γη και όλη τη ζωή επάνω της προς τα εμπρός, σ’ ένα μεγάλο άλμα Φωτός. Για να επιτευχθεί αυτό, το Φως πρέπει να ελκηθεί σε φυσική εκδήλωση μέσα από τη Φλόγα της Καρδιάς των ανθρώπων που διαμένουν στο φυσικό επίπεδο.

Η επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων θα δημιουργήσει τον αναγκαίο καταλύτη που θα οδηγήσει στη γέννηση της Νέας Γης με όλη την υπέρλαμπρη δόξα της.
Η γέννηση θα λάβει χώρα στα Βασίλεια της Αιτίας κατά την ευθυγράμμιση της Γης με τον γαλαξιακό πυρήνα του Γαλαξία μας, που θα συμβεί κατά τη διάρκεια του Ηλιοστασίου της 21ης έως και 22ας Δεκεμβρίου 2012.    

Τα πρότυπα της τελειότητας για τη Νέα Γη πρέπει να τα έλξουμε στο φυσικό επίπεδο με τις σκέψεις, τα λόγια, τα συναισθήματα, τις δράσεις και τις πεποιθήσεις μας όλοι εμείς οι Υιοί και οι Θυγατέρες του Θεού στη Γη. Το πρότυπο για τη Νέα Γη αντανακλά τη βαθιά αλήθεια ότι "είμαστε ένα με ΟΛΗ τη Ζωή" και ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός. Περιέχει επίσης τις βιώσιμες λύσεις που θα επιτρέψουν στην ανθρωπότητα να ανταποκριθεί σε κάθε κατάσταση στη Γη με σεβασμό για όλη τη ζωή.

Το πρώτο βήμα αυτής της διαδικασίας των 37 ημερών από σήμερα, άρχισε με την εισροή του Φωτός που συνέβη στις 11 Νοεμβρίου, 2011. Φέτος βιώσαμε μια εκθετική διαστολή του Φωτός. Η εισροή του Φωτός ενεργοποιεί τον κωνοειδή αδένα της επίφυσης των ανθρώπων και ωθεί προς την Ανάληψη της Γης.

Έντεκα είναι ο κύριος αριθμός που αντανακλά το ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΣΕ ΘΕΪΚΟ. Κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί που ενσαρκώνεται στη Γη έχει την ιερή γεωμετρία του 11:11 κωδικοποιημένο μέσα στο RNA και τις δομές του DNA του. Οι κωδικοί αυτοί ενεργοποιούνται από την Εγώ Ειμί Παρουσία μας όταν κινούμαστε μέσα από διάφορες φάσεις της διαδικασίας της Ανάληψης μας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδων, η Εγώ Ειμί Παρουσία μας θα ενεργοποιήσει αυτούς τους κωδικούς με νέους, σημαντικούς τρόπους. Αυτό θα επιταχύνει τη Θεία Αλχημεία η οποία θα μετασχηματίσει την Ανθρωπότητα που έχει βάση τον άνθρακα, και θα γίνουμε πλανητικά Ηλιακά Όντα με κρυσταλλική βάση το Ηλιακό Φως. Η ενεργοποίηση αυτή θα ενταθεί σε μεγάλο βαθμό από τις ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις που θα λάβουν χώρα αυτό το μήνα.

Στις 13 Νοεμβρίου 2012, ζήσαμε μια πολύ ισχυρή Νέα Σελήνη και μια Έκλειψη Ηλίου. Το φως που έρρευσε στη Γη μέσα από αυτή την ουράνια ευθυγράμμιση ενίσχυσε την Ανάληψη της Γης σε μια νέα Ηλιακή Πραγματικότητα.

Η καταστροφή που έλαβε χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κατά τη διάρκεια του τυφώνα Sandy ήταν σπαρακτική, αλλά ο αριθμός των ανθρώπων που επέζησαν από αυτή την ισχυρότατη διαδικασία καθαρισμού, ήταν πράξη της Θείας Χάριτος. Το θετικό που φαίνεται να συμβαίνει πάντα, όταν αυτό το είδος τραγωδίας λαμβάνει χώρα στον κόσμο, είναι ότι οι άνθρωποι παντού επανέρχονται στην εσωτερική γνώση ότι είμαστε ένα και ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός.
Ακόμα και οι πιο σκληροί άνθρωποι ανοίγουν την καρδιά τους και με φροντίδα, αγάπη, συμπόνια, βοηθούν τις αδελφές και τους αδελφούς τους στην οικογένεια της Ανθρωπότητας. Σε αυτές τις οδυνηρές καταστάσεις οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επικαλούνται το Φως του Θεού, εξ ονόματος εκείνων που υποφέρουν, και αυτό δίνει την άδεια στον ουρανό να παρέμβει με τρομερά εκπληκτικούς τρόπους. Είναι μεγάλη ωφέλεια, όχι τυχαία, ότι μπαίνουμε σε αυτή τη σημαντική φάση του Θείου Σχεδίου με τις καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ανοικτές σε όλο το εύρος τους.

Μετά την τελευταία έκλειψη του ηλίου, το Φως θα φτάσει σε μεγάλη ορμή κατά την Σεληνιακή Έκλειψη στις 28 Νοεμβρίου, 2012.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 28 Νοεμβρίου θα διευρύνει την ενέργεια του Ανοίγματος της Καρδιάς τόσο της ανθρωπότητας όσο και της Μητέρας Γης. Αυτό θα επιτρέψει στην Εγώ Ειμί Παρουσία κάθε ατόμου να μαγνητίσει τα πρότυπα της τελειότητας από τα Βασίλεια της Αιτίας. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για τις ισχυρές δραστηριότητες του Φωτός που θα συμβούν το Δεκέμβριο.

Στις 12 Δεκέμβρη 2012, 12:12:12, το Άγιο Πνεύμα, και οι πτυχές της γυναικείας θεότητας όλης της Δημιουργίας, θα αναπνεύσουν μέσα από το Κρυσταλλικό Πλέγμα της Γης τις υψηλότερες συχνότητες της Μεταμορφωτικής Θείας Αγάπης του Θεού. Λόγω της μνημειώδους εισροής Φωτός που έχει συμβεί κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαετιών, και ιδιαίτερα από την αυγή της νέας χιλιετίας, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη εισροή Θείας Αγάπης που η ανθρωπότητα έχει βιώσει ποτέ.

Για πάνω από 500 χρόνια, η 12η Δεκεμβρίου γιορτάζεται στο Μεξικό και σε όλη την Κεντρική και Νότια Αμερική ως η Εορτή της Παναγίας της Γουαδελούπης. Για τα εκατομμύρια των ανθρώπων εκεί, αυτή η πτυχή της Παναγίας συμβολίζει την επιστροφή του Θεϊκού Θηλυκού, της Μητέρας Θεάς/Θεού.

Τα Όντα του Φωτός γνωρίζουν ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πληροφορίες αυτές είναι πέρα ​​από την κατανόηση των πεπερασμένων μυαλών μας. Αλλά μας διαβεβαιώνουν ότι η Εγώ Ειμί Παρουσία του κάθε ανθρώπου, αντιλαμβάνεται σαφώς τη μεγαλύτερη εικόνα - του τι συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη. Είπαν ότι αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που προσφερθήκαμε εθελοντικά να ενσαρκωθούμε στη Γη αυτή τη στιγμή.

Μας είπαν ότι ως Υιοί και Θυγατέρες του Θεού είμαστε πολυδιάστατα όντα που υπάρχουμε σε πολλά επίπεδα της συνειδητότητας ταυτόχρονα. Είπαν ότι το φυσικό επίπεδο που νομίζουμε ότι είναι τόσο απτό και πραγματικό είναι το λιγότερο πραγματικό από όλες τις διαστάσεις, και ότι το φυσικό πεδίο της Γης είναι η τελευταία διάσταση που αντικατοπτρίζει τις αλλαγές που η Ανθρωπότητα συν-δημιουργεί με τα Βασίλεια της Αιτίας.

Τα γεγονότα στις 12/12/2012 θα είναι τα τελικά στάδια της προετοιμασίας, και θα οδηγήσουν στο Ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου και τη Γέννηση της Νέας Γης στις 21/12/2012. Αυτές οι δύο ημερομηνίες συνηχούν με τον κύριο αριθμό 11.
Επειδή 1 +2 +1 +2 +2 +0 +1 +2 = 11 και 1 +2 +2 +1 +2 +0 +1 +2 = 11, που είναι η αριθμητική συχνότητα του μετασχηματισμού του φυσικού σε θεϊκό. Δεν έχει χιούμορ ο Θεός;

Στις 21 - 22 Δεκεμβρίου 2012, η ​​Γη θα ευθυγραμμιστεί με το γαλαξιακό πυρήνα του Γαλαξία μας. Αυτό θα ανοίξει μια πύλη Φωτός που θα εκτείνεται από την καρδιά του παντογνώστη, πανταχού παρόντα, παντοδύναμου Πατέρα/Μητέρας Θεού μέχρι το κέντρο της Γης. Αυτή η εισροή του Φωτός θα ευλογήσει κάθε σωματίδιο ζωής σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτή η εισροή Φωτός θα ξεκινήσει τη διαδικασία για τη Γέννηση της Νέας Γης στα Βασίλεια της Αιτίας. Θα είναι το Νέο Ξεκίνημα της Γης. Από εκείνη τη στιγμή κι εμπρός, τα σχέδια της Θείας Αγάπης θα ρέουν εύκολα στα ψυχικά και συναισθηματικά στρώματα της Γης. Η ανθρωπότητα θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει εύκολα αυτά τα πρότυπα της τελειότητας και μέσα από τις σκέψεις, τα λόγια, τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τις δράσεις μας θα τα φέρουμε σε εκδήλωση. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν τις βιώσιμες λύσεις για κάθε ανθρώπινη ασθένεια/κακοδαιμονία που υπάρχει στη Γη.

Η Γέννηση της Νέας Γης θα επιταχύνει την αφύπνιση ακόμη και των πιο απείθαρχων ψυχών, προκαλώντας τους μια αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί στους τομείς της ενέργειας, της δόνησης και της συνείδησης ​​του καθενός. Αυτή η αλλαγή θα αντικατοπτρίζει ένα νέο επίπεδο κατανόησης ότι όλη η ζωή είναι αλληλένδετη και αλληλοεξαρτώμενη. Αυτές οι πολύτιμες ψυχές θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι αυτό που επηρεάζει ένα μέρος της ζωής, επηρεάζει τελικά τη ζωή όλων. Από αυτή τη νέα γνώση οι άνθρωποι θα εμπνευστούν και θα εργάζονται από κοινού για να βρίσκουν λύσεις που θα ωφελούν κάθε άτομο και να ενισχύουν την ύπαρξη κάθε ζωής στη Γη.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα