Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Εξωγήινα σκάφη αντλούν ενέργεια από τον Ήλιο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια ηλιακή έκλαμψη τεραστίων διαστάσεων που κατέγραψε το SOHO (Ηλιακό- Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο) το οποίο αποτελεί κοινό πρόγραμμα συνεργασία της NASA με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος ESA για την παρακολούθηση της ηλιακής δραστηριότητας, αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός επίσης τεράστιου ιπτάμενου αντικειμένου σε πολύ κοντινή απόσταση από την επιφάνεια του Ήλιου!
ufo-Ήλιος-υπεριώδεις
Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στο  http://soho.nascom.nasa.gov/pickoftheweek είναι πραγματικά φαντασμαγορικές και καταχωρήθηκαν ως «εικόνα της εβδομάδας».
Καταγράφηκαν στις 6 και 7 Οκτωβρίου, με άκρως υπεριώδες φίλτρο από τα δίδυμα διαστημικά σκάφηSTEREO (Solar TErrestrial RElations Observatory) που καταγράφουν στερεοσκοπικά την απεικόνιση του Ήλιου και τα ηλιακά φαινόμενα.



Επί δυο γήινα 24ωρα, η πανίσχυρη μαγνητική καταιγίδα στριφογύριζε πάνω στην επιφάνεια του Ήλιου πριν εκτιναχτεί στο διάστημα. Ήταν μια από τις στεμματικές εκτοξεύσεις μάζας που συνήθως ξεθωριάζουν μέσα σε λίγες μέρες ή εβδομάδες. Φυσικά, το «ψυχρό πλάσμα» είναι απλώς… όχι τόσο καυτό όσο η επιφάνεια του Ήλιου, δηλαδή η θερμοκρασία του είναι «μόλις»… ένα εκατομμύριο βαθμοί και η ταχύτητα των εκλάμψεων περίπου 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα την ώρα!
ufo-Ήλιος-κοντινό
Πώς, λοιπόν, αυτό το άγνωστης προέλευσης αντικείμενο εκτέθηκε σε τόσο απίστευτες θερμοκρασίες, τόσο κοντά στον Ήλιο, χωρίς να πάθει το παραμικρό;
Και άλλες φορές έχουν καταγραφεί κοντά στον Ήλιο ιπτάμενα αντικείμενα με μορφή και σχήμα που παραπέμπουν σε τεχνητά δημιουργήματα εξωγήινων πολιτισμών.
Είναι πολύ πιθανό τα όντα που φαίνεται πως τα καθοδηγούν –είτε από μέσα τους ή ρομποτικά- να έχουν βρει τον τρόπο να αντιπαρέρχονται τη θερμότητα ή να μην επηρεάζονται από αυτήν και ενδεχομένως να χρησιμοποιούν την ενέργεια του πλάσματος που εκτοξεύει ο Ήλιος μας ως… πηγή τροφοδοσίας!
Και, για να ταξιδεύουν στο διάστημα για να… «γεμίζουν τις μπαταρίες τους», δεν αποκλείεται η σύσταση του δικού μας Ήλιου να είναι εντελώς διαφορετική από τη σύσταση του Ήλιου του δικού τους ηλιακού συστήματος!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα