Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ









Τη ζωή την ζούμε ατενίζοντας μπροστά αλλά την κατανοούμε κοιτάζοντας πάντα πίσω.Η ζωή μας δεν είναι βάσανο,ούτε απόλαυση.Είναι ένα έργο το οποίο ο καθένας μας πρέπει να το παίξει τίμια μέχρι το τέλος.





Η ζωή είναι αυτή που θα σου μάθει τι είναι αληθινή ανδρεία.Είναι η ικανότητα να αντιστέκεσαι στην αποδοκιμασία των γύρω ανθρώπων.Ζωή δεν είναι 
να κοιμάσαι,να ξυπνάς,να τρως και να ξανακοιμάσαι,αλλά να είσαι ξύπνιος όταν όλοι οι άλλοι κοιμούνται.





Μια άχρηστη ζωή δεν είναι ένας πρώιμος θάνατος?Ζήσε την κάθε σου στιγμή σα να είναι η τελευταία!Η ζωή αλλάζει, αλλά δεν χάνεται! Η ελπίδα σβήνει, αλλά ποτέ δεν πεθαίνει! Η αλήθεια καλύπτεται, αλλά και πάλι λάμπει!Οπότε ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.





Δεν πρέπει να κάνεις όνειρα για την ζωή αλλά να ζείς τα όνειρά σου...Να ζεις λοιπόν το παρόν, να ονειρεύεσαι το μέλλον και να μαθαίνεις από το παρελθόν.Και τελικά έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή σου που πρέπει να διαλέξεις το δρόμο που θα τραβήξεις και αυτή σου η επιλογή θα καθορίσει ολόκληρη την ζωή σου. 





Και σχεδόν πάντα αυτή η στιγμή έρχεται όταν δεν είσαι καν σε θέση να επιλέξεις τι είναι σωστό και τι λάθος!Μην περνάς τη μισή σου ζωή λέγοντας τι πρόκειται να κάνεις και την άλλη μισή εξηγώντας γιατί δεν το έκανες. Να ξέρεις οτι στη ζωή δεν παίρνεις ποτέ αυτό που αξίζεις, παίρνεις πάντα αυτό που διεκδικείς.










Η ζωή δεν σου δίνει πάντα αυτό που θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος.Πρέπει να περάσεις δυστυχίες για να εκτιμήσεις αυτά που σου έχει ήδη δώσει.Να είσαι ευχαριστημένος από τη ζωή αφού σου δίνει την ευκαιρία ν' αγαπάς, να δουλεύεις, να παίζεις και να κοιτάζεις τ' αστέρια στον ουρανό.





Η ζωή είναι μια κλωστή,όσο ισορροπείς... ζείς,όσο κρέμεσαι...υποφέρεις,αν πέσεις...προσπαθείς ξανά να ανεβείς,μα όταν κοπεί ,τότε δεν υπάρχει πλέον γυρισμός...


Και να ξέρεις...Η ζωή δεν είναι πρόβα. Η κάθε μέρα είναι πρεμιέρα. Στη ζωή τα πάντα είναι γραμμένα,εμείς απλά τα υπογράφουμε

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα