Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Από τις απαντήσεις που έδωσε ο Cobra στην τελευταία του συνέντευξη που έδωσε στις 30 Ιουνίου 2017 και δημοσιεύτηκε χθες 12 Ιουλίου 2017, επιλέγω όσα θέματα τίθενται για πρώτη φορά και έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Αντίθετα παραλείψω θέματα στα οποία απάντησε σε προηγούμενες συνεντεύξεις του.
ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ
Cobra: Η πυρκαγιά στον Πύργο Grenfell στις 14 Ιουνίου στο Λονδίνο, δεν ήταν στημένη υπόθεση αλλά μια πυρκαγιά που εξερράγη ένεκα των ελλείψεων προφύλαξης που έχουν διάφορα κτίρια εναντίον των πυρκαγιών..
- Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Cobra δήλωσε πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζαστίν Τρουντώ είναι νόθος γιος του Φιντέλ Κάστρο και ότι αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν συνεχείς εμπορικές σχέσεις μεταξύ Καναδά και Κούβας..
- Το μέλος του Κογκρέσσου Steve Scalise πυροβολήθηκε από τον James Hodgkinson, ένας από τους ανθρώπους που υπέστησαν προγραμματισμό του μυαλού. Η συμμορία διαθέτει πολλούς τέτοιους ανθρώπους σε κρίσιμες θέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο..
- Η Βόρεια Κορέα δεν είναι ακριβώς η καρδιά του κακού, αλλά μια μαριονέτα των Ιησουιτών την οποία χρησιμοποιούν για τους δικούς τους σκοπούς..
- Οικονομική επαναφορά έχει ήδη συμβεί σε ορισμένες χώρες και επίκειται σε άλλες, όπως και αλλαγές καθεστώτων. Πραγματική οικονομική θα συμβεί την στιγμή της Εκδήλωσης (του Γεγονότος)..
- Το κτύπημα εναντίον του πυραυλοφόρου καταδρομικού USS Fitzgerald προέρχεται από τις τάξεις των ανθρώπων που είναι πολύ κοντά στην ομάδα "Χίμαιρα" και το μονοπάτι οδηγεί στην Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν προειδοποίηση της Αεροπορίας προς το Ναυτικό να σταματήσει ή να περιορίσει τις αποκαλύψεις σχετικά με το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα..
- Οι Ατλάντιες Πυραμίδες που βρίσκονται κάτω από τα νερά στα ανοικτά των ακτών του Long Island, χρησιμοποιούνται από τις Φωτεινές Δυνάμεις για να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της ενέργειας της Μαύρης Πέτρας στο Long Island
- Οι Πυραμίδες δουλεύουν με τις αρχές της Ιερής Γεωμετρίας. Η πυραμιδική μορφή δημιουργεί μια διαστατική πόρτα που καθιστά τις υψηλοτέρων διαστάσεων ενέργειες να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στο φυσικό επίπεδο. Οι Δυνάμεις του Φωτός χρησιμοποιούν τις πυραμίδες ως μέρος ενός παγκόσμιου πλανητικού δικτύου φωτός και ενέργειας για να διοχετεύουν περισσότερο φως υψηλών συχνοτήτων στο φυσικό επίπεδο.
- Η χρήση μικρών πυραμίδων στις τσέπες, στα σπίτια και κάτω από τα κρεββάτια είναι πολύ επωφελής..
- Σε μια κλίμακα κακού με μεγαλύτερο βαθμό το 10, τα ακόλουθα πρόσωπα τοποθετούνται ως εξής: Στον αριθμό 10 ο David Rockefeller, στον αριθμό 9 ο Brzezinski και ο Σόρος και στον αριθμό 8 ο Μπιλ και η Χίλαρυ Κλίντον
- Σόρος και Χίλαρυ είναι ζωντανοί. Νεκροί είναι οι Σάνταμ Χουσέϊν και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, εναντίον του οποίου πράγματι διενεργήθηκε επιδρομή και σκοτώθηκε..
- Οι Δράκοι είναι πιο πνευματικοί και είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να προγραμματίζουν θέματα στρατηγικής ενώ οι υπόλοιποι Ερπετοειδείς βασίζονται περισσότερο στο συναισθηματικό πεδίο και μόνο σε αυτό αντιδρούν..
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα