Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Το Τάγμα του Bohemian Grove και οι Σκοτεινές τελετές

Bohemian Grove
Απόψε το κεντρικό θέμα στα δελτία ειδήσεων αποτελούν οι Εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η Εκλογή του Νέου Προέδρου, του νέου πλανητάρχη. Οι θεωρίες συνωμοσίας που συνοδεύουν συχνά τις Πολιτικές προσωπικότητες είναι πάρα πολλές, όπως για παράδειγμα η σύνδεσή τους με Μαγικά Τάγματα και Τεκτονικές Σέκτες. Μέσα σε αυτές υπάρχει το παράξενο Camp Bohemian Grove, στο οποίο έχουν κατα καιρούς συμμετάσχει πρώην Πρόεδροι των ΗΠΑ. Άρα είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να αναρωτηθούμε το εξής. Τι είναι το Bohemian Grove που φιλοξενεί Παγανιστικές Τελετές Μαγείας και ποιοί αποτελούν το κλειστό κλαμπ;
Το Bohemian Grove είναι μια τεράστια ιδιωτική περιοχή μέσα στα δάση του Monte Rio της Καλιφόρνια, στην οποία μαζεύονται απ΄τις αρχές του περασμένου αιώνα πολιτικές και οικονομικές ισχυρές προσωπικότητας που κάθε χρόνο, μέχρι και σήμερα, λέγεται πως τελούν μια σειρά από αποτρόπαιες τελετές.

Το Bohemian Club στο οποίο ανήκει η έκταση αυτή ιδρύθηκε το 1872 και η επίσημη δικαιολογία των συναθροίσεων είναι πως συσσωρεύονται εκεί άνθρωποι του καλλιτεχνικού, Λογοτεχνικού και Μιντιακού χώρου για να συζητήσουν τις υπαρξιακές και καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις. Όμως σύντομα οτιδήποτε καλλιτεχνικό έπαψε να υπάρχει στις τάξεις του Bohemian Club που δέχτηκε στις τάξεις του πανίσχυρους Πολιτικούς και  Επιχειρηματίες. Ποιοί είναι αυτοί που αποτελούν το Bohemian Club και επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι το Bohemian Grove πραγματοποιώντας αν μη τι άλλο παράξενες δραστηριότητες;
Η Ταυτότητα των Μελών υποτίθεται πως παραμένει μυστική. Όμως άνθρωποι που ασχολήθηκαν με το θέμα όπως ο Alex Jones  «ξεσκέπασαν» αρκετά υψηλές προσωπικότητας από την Πολιτική,Οικονομική και ακαδημαική ζωή των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε αυτούς συγκαταλέγονται άνθρωποι όπως οι Πρόεδροι Μπους, ο Νίξον και ο  Ρίγκαν.
Η «Εισβολή του Alex Jones και οι Τελετές Σκοτεινής Μαγείας
Ο Τεξανός Alex Jones κατάφερε να εισχωρήσει σε ένα από τα τελετουργικά που ονομάζεται Cremation of Care  «Αποτέφρωση της Κέαρ» και κατόρθωσε να τραβήξει κάποια πραγματικά αξιοπερίεργα πλάνα. Σε αυτό το τελετουργικό που μοιάζει πολύ με τυπικό μαγείας οι συμμετέχοντες στέκονται μπροστά σε μία τεράστια Κουκουβάγια που έχει 14 μέτρα ύψος, κρατώντας πυρσούς και αφιερώνοντας ύμνους στον Θεό Μολώχ. Έπειτα μπροστά στο βωμό και την Φωτιά που καίει την Κουκουβάγια αποθέτουν το ομοίωμα ενός μικρού παιδιού.Σύμφωνα με τον Jones, αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη σατανολατρείας που παραπέμπει στις αρχαίες ανθρωποθυσίες που περιγράφει η Βίβλος (βλ. Ιερεμίας και Λευιτικό). Επίσης, συνδέει την κουκουβάγια με τα πουλιά που συνοδεύουν τη Σουμεριακή φτερωτή θεότητα-δαίμονα που μοιάζει με την Λίλιθ
bh
Η κουκουβάγια τώρα – που χτίστηκε από τον Haig Patigian το 1920 – δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με τον Μολώχ, αλλά με τις γυναικείες θεότητες Λίλιθ-Ινάννα-Αθηνά. Μπορεί βέβαια η εικονογράφηση της κουκουβάγιας να ακολουθούσε τις μάγισσες του Μεσαίωνα, αλλά ακόμη και στους τεκτονικούς κύκλους το πουλί αυτό αποτελεί σύμβολο γνώσης, αποκτημένης με υπομονή μέσα από την άγρυπνη σπουδή.
Τι γίνεται όμως με την προσφορά του παιδιού στις φλόγες; Σύμφωνα με την επίσημη εξήγηση πρόκειται για μια κούκλα η οποία προσωποποιεί τις έγνοιες που παραδίδονται στη φωτιά για να εξιλεωθούν υπό το βλέμμα της πνευματικής γνώσης. Η ερμηνεία αυτή συμφωνεί και με το “μότο” του club που είναι «Να Μην Περάσουν Εδώ οι Αράχνες που Πλέκουν τους Ιστούς τους», εννοώντας τα άτομα που συλλογίζονται δολιότητες και σχέδια που αφορούν την καθημερινή ζωή και εργασία.
Επίσημα, λοιπόν, το Bohemian Grove είναι ένα είδος κατασκήνωσης για πλούσιους και ισχυρούς άνδρες που κάθε καλοκαίρι ξεκινούν μια σειρά ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων παραδίδοντας τις έγνοιες τους στη φωτιά, με τη βοήθεια μιας μελοδραματικής αλλά και καθαρά θεατρικής παράστασης.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα