Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Πως να ξεφορτωθείτε τα λιπώματα με φυσικό τρόπο!

Τα εξογκώματα του δέρματος συνήθως εμφανίζονται στο κεφάλι, το λαιμό, στις μασχάλες και το χέρι. Αυτοί είναι καλοήθεις όγκοι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Στην ιατρική αυτές οι διογκώσεις αναφέρονται συχνά ως λιπώματα.
Τα λιπώματα εμφανίζονται συνήθως σε ένα μέρος του σώματος, αλλά σε τακτική βάση μπορεί να εμφανίζονται σε όλο το σώμα, καθώς επίσης μπορούν να προκαλούν ορισμένες ενοχλήσεις.
πώς-να-get-απαλλαγούμε-του-δέρματος-εξογκώματα-λιπώματα φυσικά
Οι ερευνητές δεν μπορούν ακόμα να επιβεβαιώσουν ποια είναι η βασική αιτία της εμφάνιση των λιπωμάτων, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς συμφωνούν ότι η γενετική είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Πολλοί πιστεύουν ότι η παχυσαρκία και η χοληστερόλη δεν μπορούν να θεωρηθούν ως παράγοντες κινδύνου.

Απαλλαγείτε από τον λιπώδη ιστό Φυσικά

Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσω μια λύση στο πρόβλημά σας, ώστε να πάψετε να ανησυχείτε για τα λιπώματα σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, δεν έχετε να ανησυχείτε για τη χρήση φαρμάκων ή οποιαδήποτε νυστεριού να  αναλαμβάνει δράση πάνω στο δέρμα σας.


Οι γιατροί προτείνουν συνήθως μια διαδικασία που συνήθως πραγματοποιείται σε ιδιωτικές κλινικές ή άλλες ιατρικές εγκαταστάσεις. Μερικές από τα προσεγγίσεις περιλαμβάνουν επίσης εξάλειψη με λέιζερ  ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Σημειώστε ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα λιπώματα που θα απομακρυνθούν δεν θα επανεμφανιστούν μετά την επέμβαση. Η διάγνωση θα πρέπει να δίνεται πάντα από τους εμπειρογνώμονες, λαμβάνοντας υπόψη ότι η χειρουργική επέμβαση και οι άλλες τεχνικές, δεν είναι πάντα απαραίτητες, ειδικά αν τα λιπώματα δεν προκαλούν σωματική αναπηρία ή  είναι πολύ μικρά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι δερματολόγοι προτείνουν οργανικές προσεγγίσεις. Η αποτελεσματικότητα αυτής της συνταγής δεν είναι πλέον αμφίβολη, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει βοηθήσει πολλά άτομα. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο μέλι και  αλεύρι.

Μέλι και αλεύρι 

Ανακατεύουμε λίγο αλεύρι και μέλι, και εφαρμόζουμε το μίγμα άμεσα στην περιοχή του δέρματος που βρίσκεται το λίπωμα που θέλουμε να απομακρύνουμε. Το μίγμα πρέπει να έχει πυκνότητα από 0,5 έως 1 cm3. Καλύψτε με μια χαρτοπετσέτα ή έναν επίδεσμο για να κρατήσει το μίγμα κρέμας σταθερό στη θέση του.
Κρατήστε το μίγμα μιαμιση ημέρες, ή 36 ώρες. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το και επαναλάβετε τη μέθοδο. Επαναλάβετε τη μέθοδο για πέντε φορές, που σημαίνει ότι το σύνολο της θεραπείας θα πρέπει να διαρκέσει 7-8 ημέρες. Θα πρέπει να δείτε κάποια βελτίωση και ορατά αποτελέσματα. Οι λιπαρές καταθέσεις κάτω από το δέρμα σας τελικά θα εξαφανιστούν.

Πηγές:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

6 σχόλια:

  1. Θα ηθελα να ρωτησω ...εχει καμια παρενεργεια αυτο;;...θεωριτικα δεν πρεπει να εχει . Η αναλογια ποση ειναι σε αλευρι και μελι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξέρω άλλη μέθοδο με το φύλλο από λάχανο. το βράδυ, πριν πάμε για ύπνο, ζεσταίνουμε το φύλλο για μερικά δευτερόλεπτα στη ανοιχτή φωτιά για να μαλακώσει λίγο, βάζουμε στο σημείο που έχουμε το λίπωμα, δένουμε καλά επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για πολλές μέρες. μπορεί και 8-10 μέρες. το λάχανο θα τραβήξει όλο το λύπωμα. αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι όταν θα ωριμάσει το λίπωμα και σκάσει μόνο του, να βγάλουμε το λίπωμα λίπος μέχρι τέλος μαζί με τη ρίζα και να καθαρίσουμε με ιώδιο για μερικές μέρες. έτσι έβγαλα εγώ πριν χρόνια 4-5 λιπώματα που είχα στο κεφάλι. αυτά έμαθα από μια κυρία φίλη μου που ο άνδρας είχε ένα λίπωμα μεγάλο στο πόδι.
    αυτό που ξέρω είναι ότι τα λιπώματα βγαίνουν επειδή δεν τρεφόμαστε σωστά και υγιεινά, τρώμε νεκρές μαγειρεμένες φυτικές και ζωικές τροφές, τρώμε περισσότερο από ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός. ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάχανο εννοείς το ασπρο; κ κάθε βράδυ θα βάζουμε άλλο φύλλο ή το ίδιο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πως βγαζουμε το λιπωμα οταν σκασει ??ποναει?θα ανοιξει το δερμα ή πρεπει να το κοψουμε μονοι μας??μου φενεται καπως απιθανο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πράγματι το έχω δοκιμάσει σε μικρο λιπωμα οπου ειχε δημιουργηθει ίσως απο τρίχα, αλλάζοντας το φύλλο λάχανου 1-2 φορές το 24ωρο και εξαφανίστηκε μετά απο μερικές μέρες !!!!!!! είναι απίστευτο πόσο αποτελεσματικό είναι ! δοκιμάστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα λιπωματα κύριοι και κυρίες δεν δημιουργούνται από τριχες και ουτε σκανε!αρκετα με τις βλακείες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα